exclusiv-|-bursucu,-despre-viata-de-acasa!-cum-se-intelege-cu-sotia-+-ce-spune-despre-un-nou-membru-al-familiei:-avem-in-total-5-copii

Bursucu de la Kanal D a vorbit, în exclusivitate, pentru Ciao.ro, despre familie! Cum se înțelege cu soția și ce spune despre un nou membru al familiei veți afla în acest articol. 

„Roata Norocului” reuseste in fiecare sezon sa tina telespectatorii in fata micului ecran. Care crezi ca este cheia succesului unei emisiunii atat de longevive?

Faptul ca are de toate; concurs cu premii, muzica buna, un puzzle care te tine in tensiune, pe Ana-Maria Barnoschi care face seara frumoasa cu toate „nebuniile” ei si nu in ultimul rand Roata cea magica si emotiile uriase din platiul show-ului! Este un pachet complet. Oamenii de acasa se pot juca alaturi de noi, din fata micului ecran. Toata lumea care vine la noi in platou castiga ceva. Iar atmosfera este una cu adevarat relaxanta.

Au fost cazuri care te-au impresionat si pe care le-ai urmarit si dupa ce s-a incheiat emisia?

Toate cazurile pe care le avem in emisiune si pentru care joaca vedetele ma impresioneaza, mai ales ca vorbim despre copii. Noi la „Roata Norocului” incercam sa ajutam copiii si ma bucura ca ecipa de productie, postul Kanal D, au asociat aceasta emisiune cu sprijinul acordat copiilor care au nevoie de noi. Nu cred ca cineva in 2023 poate sa isi imagineze ce inseamna sa traiesti fara un frigider, aragaz sau masina de spalat. Pentru majoritatea aceste lucruri sunt normale si ma bucur ca le putej oferi aceasta normalitate si celor care nu au aceste lucruri. In general, cei care concureaza la Roata Norocului castiga, pentru ca le si purtam noroc! J Si vorbesc aici atat vedetele, care joaca pentru cazurile sociale, cat si de invitatii necunoscuti publicului larg.

Bursucu, despre viața de acasă! Cum se înțelege cu soția

Ce sfaturi i-ai da in legatura cu organizarea celei mai frumoase zile din viata ei?

Sa ma anunte cand va fi nevoie, ca ii organizez eu nunta, deja am experienta. , Dar nu mi-a spus ca au stabilit deja acest lucru. ???? Deocamdata a primit inelul, dar pana gaseste restaurantul, lautarii, mai este mult de munca. Abia acolo incepe distractia si cea mai grea parte va fi asezatul la mese.

Te-ai intors recent din vacanta. A fost diferita fata de cele precedente? A schimbat actul ceva in dinamica voastra relationala?

Nu s-a schimbat nimic, avem deja 11 ani de relatie. In vacanta asta ne-am bucurat de noi, dar asta facem in fiecare vacanta petrecuta impreuna.

Anays este un copil minunat. Va cere un fratior sau o surioara?

Nu, are deja o surioara mai mare si stie ca este suficient, mai ales ca ea face cat trei copii, iar Alessia face cat doi, pentru ca a mai crescut si a devenit mai inteleapta. ???? Deci avem in total “cinci” copii, trei caini, o pisica si o broasca testoasa, nu ne mai trebuie nimic.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (100 votes)