exclusiv-|-cabral,-despre-viata-de-familie-+-ce-spune-despre-sotie:-nu-o-mai-suport!-am-chemat-pe-cineva-sa-vina-sa-o-ia

Cabral are o nouă emisiune la ProTV. Prezintă cel mai nebun show de divertisment la PRO TV: „Săriți de pe fix!”. În ultimii ani, mai multe țări au lansat acest format, în urma succesului înregistrat la nivel mondial. În Franța a celebrat 10 ani de difuzare, în Mexic și Italia este deja la sezonul 9. Pe Rai 2 înregistrând cifre record în 2023.

Ce spune Cabral despre noul său proiect de la ProTV, „Săriți de pe fix” și cât de mult i se potrivește. Mai ales că a experimentat poante și glume și cele mai nebune farse cu Pavel Bartoș, reteteleluinicolai.ro.ro are răspunsul!

Cabral, te distrezi la filmările pentru „Săriți de pe fix!”?

Nu e ușor pentru că sunt foarte multe ore de filmare, colegii mei îmi spun mereu că emisunea e făcută fix pentru mine! Eu încerc să apar cât mai puțin în această emisiune pentru că am niște colegi foarte talentați. Pe care probele-i pun în valoare și atunci eu mă trag în spate să fiu cât mai puțin în prim plan.

Ai încercat planul înclinat? Toată lumea spune că e cel mai provocator!

Nu, nu l-am încercat! Este cel mai provocator pentru că îți schimbă percepția odată și mi se pare că, nu știu de ce, atunci când oamenii intră pe planul înclinat, psihic, o iau razna. Oameni serioși, normali la cap încep să țipe, să urle, să arunce cu lucruri, ceva se întâmplă cu oamenii aceia acolo! 22,5 grade, perfecte!

Ce spune despre soție

Apropo de numele emisiunii de la ProTV, „Săriți de pe fix!”, care a fost cel mai tare moment de acest gen din viața ta sau cea mai tare glumă sau farsă pe care ai făcut-o?

Am avut seria de necazuri cu Pavel Bartoș, atunci am dus-o mult prea departe! Filmam amândoi în Buftea și erau zile foarte lungi, noi nu eram actori principali, erau foarte multe ore de așteptare și normal că ne-am apucat să facem toate prostiile. Am plecat cu ascunsul cheii de la mașină, la pusul în mașină a unei chestii care mirosea urât. El mi-a pus ceva urât mirositor la admisie de aer, eu i-am pus un pește mort la bancheta din  spate.

Mi-a pus și el unul într-un loc greu accesibil de a trebuit să las mașina două săptămâni acasă. I-am legat puntea din spate cu un lanț de un copac. El mi-a scos mie ștergătoarele, ploua de rupea, și abia am găsit unul în niște tufe ca să pot pleca acasă. După aia am făcut rost de un litru de lichid de fum și l-am băgat în eșapament și l-a oprit poliția prin Buftea  că mașina lui scotea fum de un metru. Au vrut să-i ia actele, până s-au prins că mirosea a căpșuni… deci nu era de la mașină!

„Nu o mai suport! Am chemat pe cineva să vină să o ia”

Acasă cu soția cum e?

Nu o mai suport! Am chemat pe cineva să vină să o ia, dar nu vrea să plece! (râde)

Noi suntem cu piticii ăia doi. În momentul în care nu ne mai facem griji de limitele noastre proprii, ne obosesc în așa hal în care noi nu mai reacționăm!

Cum ești ca tată, mai ales de când îl ai și pe cel mic?

Am fost și sunt constant, nu cred că s-a schimbat mare lucru, ce s-a schimbat poate față de meseria mea e că am încercat să-mi fac timp mai mult pentru familie, mai mult decât reușeam înainte. Și la priorități. Nu am mai vrut să facem proiecte mari, de succes, să facem încasări, ci să stăm cu copiii și chiar mi-a reușit, mai ales de când s-a născut și cel mic.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (72 votes)