exclusiv-|-care-este-secretul-relatiei-romanitei-iovan-cu-partenerul-ei-de-viata:-maturitatea-isi-spune-cuvantul!

Secretul relației Romaniței Iovan. Romanița Iovan este o femeie frumoasă și de succes care și-a găsit liniștea în brațele avocatului Iulian Gogan, alături de care are o relație de aproape 16 ani. Având în vedere că se apropie luna iubirii și a îndrăgostiților, am fost curioși să aflăm cum menține încă vie pasiunea în cuplu și cum se înțelege Romanița Iovan acum cu iubitul său.

„Nu e vorba că o menții vie, dacă pasiunea a existat la început ea se dezvoltă și se transformă într-un lucru mult mai frumos. După părerea mea și maturitatea își spune cuvântul și lucrurile pe care le construiești împreună și tabieturile fiecăruia care se transformă la un moment dat în obiceiuri comune, lucrurile astea sunt extraordinare. Dacă faci o recapitulare, în principiu nu îți vine să crezi dar realitatea este frumoasă”, a povestit Romanița Iovan din experiența ei de viață.

De ce nu îi prezintă Albert iubitele mamei sale

Pentru că s-a adus discuția despre Valentine’s Day și Dragobete iar Albert Iovan era alături de mama lui, tânărul ne-a povestit, la rândul său, că nu îi prezintă mereu iubitele mamei sale. Întrebat câte fete i-a prezentat până acum Romaniței Iovan, fiul celebrei creatoare de modă ne-a răspuns: „Nu cred că a ajuns nicio fată la nivelul de a i-o prezenta mamei, cred că vreo două-trei dar în rest nu i le-am prezentat. Îmi aleg iubitele cu atenție”, ne-a mai mărturisit Albert Iovan care preferă să sărbătorească atât de Valentine’s Day cât și de Dragobete.

Albert și Romanița Iovan au o super relație mamă-fiu și vorbesc foarte mult între ei. Creatoarea de modă și-a susținut mereu băiatul să facă ceea ce îi place și i-a îndrumat pașii întotdeauna.

Secretul relației Romaniței Iovan

„În subiectul ăsta, cu iubitele, am zis că niciodată nu mă voi amesteca. Ce îi va place lui, va rămâne lângă el. Pe de altă parte, fata pe care nu am avut-o la viața mea,  că am avut băiat și nu am și fată, va fi înlocuită de multitudinea de fete pe care le voi cunoaște prin intermediu lui Albert. Vor fi probabil destule!”, a mai completat Romanița Iovan, o mamă model pentru fiul său.

Albert Iovan este pilot de raliu iar mama lui l-a încurajat să ajungă cât mai departe la curse.

„Mi se pare că adrenalina este o chestie normală pentru el și l-am încurajat întotdeauna, adică eu sunt cea care am mișcat motoarele în sensul că l-am încurajat și am investit în subiectul ăsta. Nu mi-e frică dar, mai mult decât atât, am pus umărul la fiecare cursă de-a lui”, ne-a mai spus, tare mândră de Albert al ei, Romanița Iovan.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.4/5 - (104 votes)