exclusiv-|-carmen-chindris,-program-incarcat-de-revelion-+-ce-le-transmite-romanilor:-e-cel-mai-important

Carmen Chindriș, program încărcat de Revelion. Cea mai așteptată petrecere a anului se apropie cu pași repezi, iar Raluka și Pavel Bartoș te invită la încă un PROTEVELION… să-l ții minte! Trăiești un nou început la PRO TV, locul unde cei mai iubiți artiști din țară. Și cele mai carismatice vedete vor sărbători noaptea dintre ani cu spectacol, distracție, umor, divertisment și multă, multă emoție.

PROTEVELIONUL va fi construit în jurul celor mai neașteptate și amuzante provocări, concepute să stârnească hohote de râs și voie bună. Alături de prezentatorii show-ului, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Irina Antonie, Elvira Deatcu, Carmen Tănase, Teona Stavarachi, Maria Buză, Andreea Marin, Matilda Pascal Cojocărița, Sore, Francisca, Anna Lesko, Karmen, Cosmin Seleși, Andrei Bănuță, Jorge, Alex Bogdan, Paul Ipate, Lucian Ghimiși, Drăcea, Alex Gavrilescu și Florin Răducioiu vor invita telespectatorii la dans, muzică și momente de comedie.

Pe parcursul orelor de distracție, vor urca pe scenă artiști cunoscuți, precum Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Smiley, Alex Velea, Diana Matei, Vlăduța Lupău, Pindu și mulți alții. Nici vedetele PRO TV nu se vor lăsa mai prejos, iar Andreea Esca, Andi Moisescu, Amalia Enache, Mihai Dedu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu sunt doar câteva dintre persoanele care vor putea fi văzute în ipostaze unice în seara de 31 decembrie.

Carmen Chindriș a oferit pentru Ciao.ro un interviu in exclusivitate despre Crăciun și Revelion.

  1. Cum arată sărbătorile de iarnă ideale?

Bineînțeles, mă gândesc la copilărie atunci când mă gândesc la sărbătorile de iarnă. Erau mult mai frumoase, erau alte vremuri. Nici zăpadă nu mai avem acum, de câțiva ani încoace. Cu familia aș vedea momentul perfect, ideal de sărbători.

  1. Cum vei sărbători Revelionul anul acesta?

Anul acesta, sărbătorim Revelionul împreună la PROTEVELION. În noaptea de Revelion, noi o să fim la Arad, cu munca și cu plăcerea.

  1. Ce tradiții de Crăciun și Anul Nou respecți cu sfințenie?

Colindatul. Nu neapărat din casă în casă. Când stai cu familia, merge să colinzi un pic. J

  1. Care este cel mai frumos lucru de care ai avut parte în preajma sărbătorilor?

Îmi plăcea tot timpul când se făcea curățenie generală în casă și când începea să se facă mâncarea. Mama mea spunea că nu putem mânca vineri, fiindcă trebuie să postim și să așteptăm… când erau toate bunătățile.

  1. De ce nu ar trebui să ratăm momentul tău de PROTEVELION?

O să fie un moment unic, o premieră. Este vorba despre prima noastră colaborare cu un alt artist, Leonard Mardale. Avem o piesă nouă, superbă, la care s-a muncit foarte mult. Toată lumea s-a autodepășit. Vreau să îi felicit pe toți colegii noștri! Simt că toți ne-am depășit limitele la studio, înregistrări și filmări. Îi mulțumesc și managerului nostru, Livius Lauruc, pentru că fără el nu ar fi putut ieși lucrurile atât de grandioase și superbe!

  1. Te rog să ne transmiți o urare pentru cei de acasă în legătură cu noul an ????

Să fie sănătoși! E cel mai important. Să fie sănătoși, bucuroși, fericiți! Să trăiască fiecare clipă la maximum!

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (120 votes)