exclusiv-|-catalin-botezatu,-bona-pentru-copilul-lui-dani-otil-si-al-gabrielei-prisacariu.-cum-a-ajuns-in-aceasta-situatie:-ma-duc-si-am-grija-de-el

Cătălin Botezatu face show oriunde apare și așa s-a întâmplat și atunci când și-a lansat o nouă colecție de haine Smart Fashion.

A făcut orice pentru a o avea în prezentarea sa pe modelul său preferat, mai precis pe Gabriela Prisăcariu Oțil, soția “matinalului” Dani Oțil, chiar și cu prețul de a-i lansa o promisiune de nerefuzat: să îi fie bonă micuțului Tiago, băiețelul prezentatorului de la “Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ca să poată pleca de acasă și să defileze pentru Botezatu, soția lui Oțil a trebuit să ceară ajutorul mamei sale și al bonei. Dar Botezatu, care este un adevărat gentleman, s-a oferit să fie el bona perfectă dacă Gabriela Prisăcariu vine în prezentarea lui. Și uite-așa promisiunea e promisiune! Mai ales când ești manechinul preferat al lui Cătălin Botezatu.

Lăudată de Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a recunoscut că are o feblețe aparte pentru soția lui Dani Oțil.

“Ea este una dintre creațiile mele, câștigătoarea Next Top Model, manechina care nu a lipsit la niciunul dintre showurile mele! Ea poate să facă show! Este o manechină profesionistă, fără de ea, nu pot să fac show-ul! I-am zis să vină, nu avea bonă, mă duc eu bonă o săptămână, numai vin-o la show! A zis că vine pentru mine! Acum am promis, mă duc și am grijă de el! Dacă așa arată o mamă…”, ne-a spus Cătălin Botezatu.

Cum se menține în formă soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu Oțil are o siluetă de invidiat chiar dacă este mămica unui băiețel de un an și șapte luni. Ne-a povestit că Tiago o menține în formă pentru că este un copil foarte activ.

“Fac tot ce pot, încerc să mă mențin, Tiago mă menține în formă, dar vârsta își spune cuvântul! Tiago este pe baterii, cum spunem noi, și alerg după el toată ziua, mă ține în priză!”, a povestit frumoasa mămică.

A schimbat 6 bone până acum

Soția lui Dani Oțil are acasă ajutoare de nădejde pentru băiețelul ei. I-a fost greu să găsească o bonă potrivită însă până la urmă s-a întâmplat. O ajută foarte mult și mama ei în care are toată baza atunci când reușește să plece de acasă chiar și într-o scurtă escapadă romantică cu soțul ei, Dani Oțil.

“Noi avem bonă! În sfârșit am găsit și bonă. Eu sunt acasă în mare parte cam toată ziua iar când nu este bona, mă mai ajută mama mea. Este o armată de oameni în jurul lui! Suntem la a șasea bonă! Nu noi am fost pretențioși, bonele, în schimb, da. Am avut niște probleme cu ele dar acum suntem bine”, a dat din casă Gabriela Oțil care abia așteaptă să vină Paștele mai repede, nu de alta dar va pleca într-o vacanță împreună cu soțul ei.

“De-abia aștept, plecăm noi doi, Tiago rămâne pe mâini și mai bune decât ale mele, rămâne cu mama mea și cu bona. Mama mea gătește foarte bine, sper să mai găsim prin frigider câte ceva când ne întoarcem…”, ne-a declarat pentru Ciao.ro, mămica lui Tiago Oțil, acum ceva timp.

 Nu mai are curaj să facă al doilea copil

 Viața frumoasei blonde s-a schimbat radical de când a devenit mămică.

“Nu mai sunt eu pe primul loc, înainte eram egoistă, acum nu mai sunt. Tiago este pe primul loc și apoi soțul meu. Nu mai călătorim atât de mult, nu mai suntem plecați, stăm mai mult pe acasă, facem activități cu bebelușul, îmi lipsesc călătoriile și somnul de noapte.

El încă se trezește de 2-3 ori noaptea și nu vrea pe nimeni altcineva lângă el, decât pe mine. Deocamdată nu mai am curaj să mai fac un copil. Eu sunt singură la părinți și întotdeauna am spus că îmi doresc măcar doi copii pentru că este greu să fii singur, dar ne mai gândim puțin. Poate pe viitor va veni și un al doilea copil, acum sigur nu!”, ne-a mai mărturisit frumoasa soție a lui Dani Oțil.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.3/5 - (93 votes)