exclusiv-|-catalin-botezatu-s-a-distrat-4-zile-si-4-nopti-de-ziua-lui!-au-curs-rauri-de-bautura-fina-si-s-au-mancat-numai-delicatese-vanatoresti

Cadouri cu nemiluita, 11 ore de distracție în continuu și petreceri timp de 4 zile și 4 nopți! Cătălin Botezatu s-a întrecut pe el însuși anul acesta pe 3 decembrie atunci când a împlinit frumoasa vârstă de 57 de ani.

Celebrul designer și-a dorit să fugă departe de agitația Bucureștiului și să se odihnesca puțin, undeva mai departe de Capitală, însă planul de acasă nu s-a potrivit cu cel de pe drum. Prietenii săi i-au făcut nenumărate surprize și din momentul în care a ajuns în Maramureș, distracția a fost în toi!

Cătălin Botezatu s-a distrat 4 zile și 4 nopți de ziua lui!

„A pornit totul de la faptul că nu am mai vrut să mai stau în București. Eram atât de obosit, efectiv în ultimele 3 luni nu am mai dat pe acasă, am avut acțiuni după acțiuni în toată lumea, pe toate meridianele și în toate țările și eram foarte obosit. Am zis că anul ăsta dat fiind faptul că era și Sfântul Andrei și Ziua României, am ales să plec și am vorbit cu mai mulți prieteni.

Bine, inițiatorul acestei escapade, bine pusă la punct, așa, pe furiș, a fost bunul meu prieten și asociat de la Viggo, Ionuț, care a vorbit cu toată lumea și a făcut un mix melanj de prieteni comuni care și-au dorit să plece de sărbători și  împreună cu alți prieteni din zonă, pentru că avem prieteni și în zonă, așa s-a născut această nebunie.

S-a închiriat unul dintre cele mai frumoase hoteluri, un hotel boutique, într-o superbă locație din Borșa, între munți, cu un brâu care curgea prin curtea hotelului și totul a debutat printr-un șir de petreceri”, a povestit Botezatu pentru Ciao.ro.

În România avem niște peisaje wow

„Cum am ajuns acolo nu am avut timp nici să respirăm! Prin amabilitatea Primarului din Borșa, care este un om extraordinar și un gospodar fantatic, efectiv am fost printre primii care am inaugurat celebra pârtie olimpică, singura pârtie olimpică din România. Am urcat cu niște telegondole până sus, am avut șansa, spun fără lipsă de modestie, să văd niște peisaje mai ceva ca la  Courchevel.

În România avem niște peisaje wow. Am ascultat muzică, ne-am oprit la un restaurant unde am gustat din cele mai bune mâncăruri posibile, a fost superb, iar seara, un foarte bun prieten din zonă, un om de afaceri și un antreprenor extraordinar, Ionel Timiș, și-a sărbătorit ziua într-o locație de vis și a început nebunia cu prima seară când am ajuns acolo, unde, în compania prietenilor veniți de la București, într-un alt restaurant de vis, i-am ascultat pe toți virtuoșii din Maramureș care au cântat live”, ne-a mărturist Botezatu.

Au curs râuri de băutură fină și s-au mâncat numai delicatese vânătorești

Designerul a fost un răsfățat de ziua lui și nu doar că a petrecut 4 zile și 4 nopți ci a și fost servit cu delicatese precum gulaș de căprioară și de mistreț, cârnați de mistreț și de căprioară, pastramă de cerb, cârnați de urs dar și multe alte preparate tradiționale, de care fiind deja extrem de emoționat de ceea ce se întâmpla acolo, Botezatu nu a reușit să se atingă cel puțin în prima zi de distracție, exact când a ajuns acolo.

În zilele în care a petrecut la Borșa, Bote s-a plimbat și cu Mocănița pe 1 Decembrie, însoțit fiind și de buna lui prietenă Raluca Bădulescu. Apoi, pe 2 decembrie a mers la Mănăstirea Borșa.

„Este una dintre cele mai frumoase mănăstiri din România. Ne-am plimbat, am dat acatiste, am aprins lumânări, apoi cei de aici ne-au aranjat pomana porcului făcut afară, cu un view de poveste, ca în filme.

 Cătălin Botezatu: „Raluca Bădulescu mi-a făcut o surpriză și l-a adus pe DJ Vielka”

De acolo am plecat la o altă petrecere. Am văzut că se pregăteau berbecuț la proțap, ceaune, purceluș de lapte. Mi s-a părut ceva ciudat pentru că erau dube imense din care se coborau tot felul de boxe, scule. Seara a fost mare petrecere și a început nebunia! Urma să fie o petrecere spectaculoasă în noaptea dintre 2 și 3 decembrie.

Raluca Bădulescu mi-a făcut o surpriză și l-a adus pe DJ Vielka, preferatul meu, face un mix de muzică românească, combinată într-un mod superb cu muzică actuală, comercială. Ionel Timiș ne-a adus-o pe Oana Font care ne-a cântat muzică maramureșeană, iar cea de-a treia surpriză a fost din partea bunului meu prieten Marin Ionuț, care mi l-a adus pe Cocoș de la Călărași.

Toată lumea s-a simțit bine

Toată lumea s-a simțit bine iar eu nu am reușit nici să mă liniștesc, doar am venit mai obosit decât am plecat dar foarte fericit și încântat pentru că am avut parte de super petreceri alături de prieteni dragi cărora țin să le mulțumesc!”, ne-a povestit Cătălin Botezatu la ceas aniversar pentru Ciao.ro.

Celebrul designer nici bine nu s-a întors din Maramureș căci a poposit la Cluj, acolo unde miercuri a avut o acțiune caritabilă, la Wonderland Resort, destinată copiilor și oamenilor cu probleme și defavorizați, în prejma sărbătorilor de iarnă. De altfel, se știe faptul că Botezatu face deseori acțiuni de caritate și își ajută semennii, nu doar în preajma sărbătorilor de iarnă.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.3/5 - (97 votes)