exclusiv-|-ce-a-facut-rinda-cu-rochiile-ronei-hartner-+-unde-locuieste-acum-fiica-artistei:-e-inca-foarte-suparata-ca-si-a-pierdut-mama!

Ce a făcut Rinda cu rochiile Ronei Hartner. Sfârșitul lunii noiembrie 2023 venea cu o veste extrem de tristă pentru cei care au iubit-o și au prețuit-o pe Rona Hartner.

Actrița, compozitoarea și cântăreața s-a stins atunci din viață în urma unei boli crunte și nemiloase cu care s-a tot confruntat și a încercat să supraviețuiască în ultimii ani.

A lăsat în urmă o familie îndurerată și o fiică de 16 ani căreia încă nu îi vine să creadă că mama ei nu mai este lângă ea.

Ciao.ro a stat de vorbă cu sora Ronei Hartner, Rinda Hartner, și am aflat cum este familia regretatei vedete acum dar și cum se simte fiica ei, Rita Sumayla, care a împlinit 16 ani pe 5 ianuarie și nu a avut puterea să ceară nimic sau să își serbeze ziua ca o adolescentă. Unde locuiește fiica Ronei Hartner și ce se va întâmpla cu ea, Rinda Hartner ne-a oferit toate detaliile!

Ce a făcut Rinda cu rochiile Ronei Hartner

Rona Hartner a fost înmormântată într-o rochie albă de mireasă și o coroniță din flori naturale pe cap iar Ciao.ro are dovada exclusivă! (vezi galeria foto)

Cum sunteți acum după cele întâmplate cu Rona? Ați reușit să vă reveniți cât de puțin după 23 noiembrie încoace?

Cum să fim? Sigur, ne e dor foarte tare de Rona și e greu! A fost greu de Crăciun, de Anul Nou! Eram obișnuită să vorbesc cu ea, să radem, să o sun la miezul nopții, ora Franței, ea să mă sune la miezul nopții, ora Canadei… E greu încă și mi-e foarte dor de ea și ne e foarte dor de ea tuturor!

Unde locuiește acum fiica artistei

S-au mai așezat lucrurile pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră, mama, frate? Știu că Rona va rămâne mereu vie în amintirea dumneavoastră pentru că a fost într-adevăr o super femeie, mamă și artistă!

Cred că e greu încă să zicem că s-au așezat lucrurile. Ne-a luat prin surprindere, așa, pentru că tratamentul pentru cancer a funcționat și nu ne așteptam să se ducă așa de repede dar așa a vrut Dumnezeu și măcar suntem împăcați cu gândul că nu a suferit și că avem amintire și ne-a lăsat toată muzica pe care a făcut-o ea și toate filmele. Eu ascult muzica ei, mama încă nu e capabilă să-i asculte muzica, nici să vadă toate videourile și clipurile pe care le avea și când îi trimit poze e foarte amărâtă.

Ce face Sumayla? Cum se simte?

Sumayla e Ok, e încă foarte amărâtă, e foarte supărată că și-a pierdut mama. Nu și-a serbat ziua de naștere pe 5 ianuarie dar este în Franța,  în Toulon, cu fratele meu și cu mama. Fratele meu a rămas acolo, poate să lucreze de la distanță. Ce își dorește  Sumayla cel mai mult este să rămână în Franța, la Toulon. Fratele meu a aranjat cu familia lui ca el să rămână acolo atât timp cât este necesar pentru Sumayla și să o ajute pentru a se reîntoarce la școală, a-și face pasiunea pe care o vrea și să ajungă la maturitate când o să poată să decidă singură pentru ea.

A început lupta pentru avere? A atacat Rocco Sedano testamentul fostei sale soții?

Nu pot să zic că este o luptă pentru avere pentru că suntem totuși oameni. Rona ce a lăsat, i-a lăsat totul fetei, normal, și persoana care se ocupă de toate este fratele meu. Reon se ocupă foarte bine de Sumayla, o duce unde are nevoie, o plimbă, îi cumpără ce are nevoie, chiar dacă tatăl este tată, el e mai departe și nu vine, iar fata nu vrea neapărat să stea cu el.  Să meargă cu el să își vadă tatăl așa, din când în când, este ok, dar nu mai mult.

Este sigur că deocamdată Sumayla nu vrea să se mute în Canada, deci pentru asta rămâne fratele meu în Franța cu ea și cu mama noastră, să se ocupe de amândouă acolo și să poată să le fie bine.

„E încă foarte supărată că și-a pierdut mama!”

Ce vă doriți de acum încolo pentru Sumayla?

Ce îmi doresc pentru Sumayla este să aibă pace sufletească! Este foarte greu pentru ea că și-a pierdut mama, așa, la o vârstă tânără. Ne este greu și când mamele noastre pleacă de lângă noi și au o vârstă mai avansată dar la o vârstă așa de tânără este cu atât mai greu. Îmi doresc să poată să avanseze și să se întoarcă la școală și să nu uite niciodată amintirea mamei ei, asta e important.

Ați visat o până acum pe Rona de când s-a dus?

Tot o visăm pe Rona. Eu o am cu mine în suflet tot timpul și port rochiile ei, le port la serviciu, le port în fiecare zi pentru că știu că e cu mine. Avea o cruciuliță foarte frumoasă pe care o am tot timpul cu mine, deci Rona e cu mine și îi port amintirea în continuare așa cum și-a dorit.

Cum o pomeniți în țară și în Franța?

Am dat slujbe peste tot, de pomenire, se dau în țară, în România, se dau în Franța, am dat și în Canada, și cumnata mea, soția fratelui meu, a dat slujbe la biserică aici în Canada și eu la Oratoriul St. Joseph. Asta e ce  putem să facem pentru sufletul ei, să fie în pace, liniștită, și poate că, cu timpul, o să ne obișnuim cu gândul că nu o să mai putem vorbi dar măcar o să îi putem auzi vocea pe înregistrările și muzica pe care a lăsat-o!

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.6/5 - (111 votes)