exclusiv-|-ce-i-a-lipsit-lui-crbl-la-power-couple-+-detalii-din-culisele-show-ului-de-la-antena-1:-e-o-tensiune-continua

Ce i-a lipsit lui CRBL la Power Couple. CRBL și soția lui, Elena, au spus “Da” competiției și provocării “Power Couple”, cel mai nou reality show  care a început pe 5 februarie la Antena 1, acolo unde Dani Oțil face spectacol prezentând cele 9 cupluri de vedete care trebuie să treacă prin situații limită și să își testeze adrenalina. A fost o experiență frumoasă pentru cei doi soți iar artistul ne-a dezvăluit pentru Ciao.ro că a descoperit un lucru la soția lui: atunci când zice că nu mai poate, de fapt poate!

”Pentru mine, Power Couple înseamnă o experiență diferită de tot ce am trăit până acum, presărată cu de toate: iubire, fericire, frică, dezamăgire, lacrimi, zâmbete, realitate. Un fel de all inclusive”, a declarat Elena Andreianu, care a intrat în această competiție alături de soțul ei, CRBL. ”Experiența Power Couple mi-a confirmat că împreună suntem un adevărat cuplu puternic și că putem trece peste orice obstacol”, a adăugat el. Este pentru prima dată când artistul participă la un reality show alături de partenera sa de viață și de aceea spune că emisiunea dezvăluie o latură a personalității sale pe care nu a mai expus-o până acum. ”Acum, cu doamna mea alături, veți vedea un alt CRBL”, a declarat artistul, care are, împreună cu Elena, o căsnicie de 15 ani, cei doi fiind și părinții unei fetițe, pe nume Alessia.

Ce i-a lipsit lui CRBL la Power Couple

Dacă dansul a fost pasiunea care i-a adus împreună în urmă cu 16 ani, când s-au cunoscut în culisele unui show TV, nunta lor a fost una nonconformistă, tematică fiind perioada prohibiției, în stilul videoclipului „Oficial îmi merge bin”e, al trupei cu care s-a lansat CRBL, Simplu. Fiica lor, Alessia, a venit pe lume după doi ani și, deși declară că apariția ei le-a mai încetinit ritmul, cei doi au avut curajul de a-și asuma mai multe mutări, chiar și peste hotare, în Spania.

Nu la fel a fost, însă, atunci când au avut de luat decizia plecării în Malta, la filmările pentru Power Couple România – La bine și la greu.

”Recunosc că mi-a fost greu să iau decizia de a participa la Power Couple”, a mărturisit Elena, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

”Da, a fost complicat s-o conving să meargă cu mine în această competiție. Ea, de-a lungul anilor, a preferat discreția. Deci a fost nevoie de muncă de convingere”, a completat CRBL, care a intrat astfel în concurs cu o parteneră redutabilă, cu spirit competitiv antrenat încă din copilărie. Născută la Chișinău, Elena a fost în adolescență campioana Danemarcei la dans sportiv. Despre provocările show-ului care redefinește relația de cuplu Elena mărturisește, însă, că au surprins-o.

Nu cred că mi s-a părut ceva simplu la Power Couple”, a spus ea. Alături de ei, în competiția care redefinește relația de cuplu participă Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Daiana Anghel, consultant de beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin Bucur, soții Eliza și Cosmin Natanticu.

Ce i-a lipsit lui CRBL la Power Couple

Cum a fost la Power Couple?

A fost o experiență foarte mișto, e un reality show colorat, frumos. Adună și lacrimi, adună și hohote de râs, efectiv, și mă bucur că e un format care pune toate cuplurile pe canapea,  să treacă cumva prin toate probele astea, mai ales cele de informații și cele de  întrebări și răspunsuri!

Ați descoperit cu această ocazie și ceva ce nu știați despre voi până acum?

În cazul nostru, nu prea! Mi s-a dovedit că Elena, când spune că nu poate, de fapt poate. E vorba doar de cât de mult se concentrează și cât de mult își dorește.

Ce v-a plăcut, ce nu v-a plăcut sau cât de greu a fost acest show pentru voi? 

A fost și greu, a fost și ușor! De fapt, greul pentru noi a fost că nu știi ce se întâmplă de la oră la oră. Nu știi când să intrii la duș, sau să dormi liniștit noaptea, e o tensiune continuă. Nu a fost nimic la modul ușor! Pare că ești într-o vacanță dar nu ești într-o vacanță! A fost ca într-un reality show. A fost ok!

Ce i-a lipsit lui CRBL la Power Couple

Ce v-a lipsit de acasă? Per total am înțeles că ați avut cam de toate!

Am avut! Nu ne-a lipsit mâncarea sau zona de relaxare. Ne-a lipsit Alessia  și pisica noastră. Au rămas acasă, a venit mama soacră de la Chișinău și a rămas aici, cu pisicile, cu Alessia și cu Sia. Mie mi-a lipsit muzica! Acum stau în fiecare zi în studio, fac foarte multe piese și am devenit dependent de treaba asta și mi-a lipsit dar m-am obișnuit repede pentru că era altă miză!

Ce mai urmează de acum încolo pentru tine?

Urmează muzică, de toate formele, de toate felurile, v-am pregătit foarte multă muzică doar că vreau să fiți și voi pregătiți de CRBL, hai să-i spun update sau hai să-i spun altfel sau, nu știu cum să-i spun! Am lansat o piesă care are cumva eticheta parental advisory, e o piesă freestyle, rap, pe principiul cum înjuri fără să înjuri. Am lansat-o deja pe youtube. Multă lume e foarte șocată de treaba asta, am văzut reacțiile, dar eu, pentru că  iubesc hip-hopul și iubesc muzica asta încă de  mic, a venit momentul să pot să o și verbalizez.

Ce i-a lipsit lui CRBL la Power Couple

Ce vrei sau îți dorești să schimbi la tine anul acesta sau ce  anume ți-ai propus să îmbunătățești?

Anul ăsta, la 1 ianuarie, pentru că anul 2024 a început lunea și pentru că  expresia de bază a tuturor oamenilor este: „Bă, de luni mă apuc” sau „De luni mă las”, ei, eu de luni m-am apucat de sport. De la 1 ianuarie 2024, luni, m-am apucat de sport și fac în fiecare zi antrenament și îl postez. Și le-am spus oamenilor să mă ajute! Dacă o zi nu postez, chiar să mă urecheze, să facă  ce vor ei. Sunt în a 33-a zi consecutivă de sport. Pot spune că  am început să dorm! Eu care dormeam foarte puțin pe noapte și abia de la 4 dimineața  mă puneam la somn, acum deja  la 23.00-00.00 sunt în pat, am slăbit și 5 kilograme.

Și combini sportul și cu vreo dietă, ceva?

Nu! Am lăsat zahărul, am lăsat alcoolul, doar așa cât trebuie, mâncare ponderat, nu grăsimi, nu pâine, nu genul ăsta, dar nu sunt la o dietă extremă sau continuă, și ce să spun, mă iubește oglinda, cântarul îmi zâmbește, hainele mă plac, este extraordinar!

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.4/5 - (82 votes)