exclusiv-|-ce-ii-reproseaza-tavi-clonda-sotiei-sale,-gabriela-cristea:-am-uitat-de-noi-haos,-cearta

Ce îi reproșează Tavi Clonda soției sale, Gabriela Cristea! Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează un cuplu sudat în showbiz. De când sunt părinți însă atenția lor s-a focalizat asupra celor două fetițe ale lor, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

Pentru că timpul este scurt, proiectele sunt multe iar copiii îi solicită, Tavi Clonda și Gabriela Cristea nu prea mai au timp pentru ei, iar, mai în glumă mai în serios, artistul spune asta și în interviuri. Ciao.ro i-a surprins oarecum nemulțumirea!

Tavi, ești mereu în compania fetițelor tale! Cum te descurci cu ele?

Fetele au început să mai crească și începe să fie puțin mai bine. Mai bine dar nu mai ușor! Pe de altă parte, când erau bebeluși, cu căruciorul era mai bine, că erau mai liniștite. Acum sunt cu mine peste tot, le iau cu mine, sunt bodyguarzii mei.

Cine este cel mai strict cu ele, tu sau Gabriela?

Avem momente și momente! Dacă Gabriela la început a zis la început că ea o o să fie mama aia rea și eu tatăl ăla bun. Nu s-a întâmplat așa. Eu sunt un pic mai strict, Gabriela le lasă mai cu hărmălaie, eu le pun să strângă, și ea, dar când rămân eu după masă  e normal că mă ocup mai mult de ele. Când sunt foarte obosite, le las să facă orice.

Ce îi reproșează Tavi Clonda soției sale, Gabriela Cristea!

Tu și soția ta, Gabriela Cristea, va certați des din cauza fetițelor voastre?

Nu des dar ne mai certăm și cu siguranță doar atunci când nu mai avem răbdare și siuntem obosiți, uneori nu mai avem răbdare să mai comunicăm și poate ne mai ciondanim, să zic așa, dar deocamdată nu am sărit calul, deci e bine dacă ar mai fi un copil chiar af fi greu și ne-am mai trebui ajutor.

Cum stați cu vacanțele de cuplu și escapadele în doi?

Am fost zece zile noi doi, singuri, în vacanță. Fetele au rămas la bunica în vacanță la Brașov. Mă așteptam să fie greu, a fost prima oară când am zburat cu avionul fără ele.

 Voi, ca părinți, ați avut timp să nu uitați de voi? Vă mai faceți declarații de dragoste?

Băi, nu! Asta îi reproșez Gabrielei, că am cam uitat de noi, și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi foarte multe lucruri..Într-un cuplu, la un moment dat, mai ales când cresc copiii, organizarea e cea mai importantă și comunicarea dar organizarea e cea mai importantă că altfel nu mai știi care cum, unde te duci și ce se întâmplă și atunci se creează haos și ceartă. Încă nu stăm foarte bine la organizare pentru că nu a fost nevoie dar de acum simt nevoia de organizare, pus pe hârtie și spus.

Dacă ar fi să îi reproșezi ceva soției tale, ce i-ai spune?

Să își vadă mai mult și de soț, da? (râde)

Pe plan profesional cum stai?

Nu am mai făcut piese și sufăr pe treaba asta, dar o să mă ocup și o să intru în studio.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (127 votes)