exclusiv-|-ce-interventie-estetica-si-a-facut-lora-la-gat!-am-trei-adancituri-de-cand-eram-copil!

Lora este o femeie frumoasă, cu o siluetă de invidiat.

Lora este o femeie frumoasă, cu o siluetă de invidiat. Artista are mereu grijă de ea și a apelat recent la o bună prietenă de-a sa, medic estetician, pentru a corecta o mică problemă pe care o are la gât și cu care se confruntă încă din copilărie. Vedeta ne-a povestit pentru Ciao.ro ce anume a „deranjat-o” acum de a simțit nevoia să calce pragul unei clinici de estetică și înfrumusețare.

Ce intervenție estetică și-a făcut Lora la gât

„Intervenția pe care mi-am făcut-o la gât am mai făcut-o acum doi ani. Se numește mezoterapie, vitamine cu aminoacizi pentru că eu am trei adâncituri de când eram copil, care din cauza poziției posturii cu telefonul  în mână și capul aplecat și cum dorm eu cu bărbia în piept, nu fac decât să adâncesc aceste cute. Doctora mea dermatolog, Anca Cobzariu, mi-a făcut un tratament foarte fain, de cocktailuri și urmează să mai fac ceva care se numește sculptra, mai precis un biostimulant, care are rolul de a-ți stimula  propriul colagen și este foarte tare doar că o să mai am niște mici  vânătăi, punctulețe, câteva zile”, ne-a spus Lora.

„Visăm la construcția căsuțelor noastre!”

Artista profită din plin de câteva zile libere pe care le are în această perioadă, pregătindu-se pentru programul încărcat care urmează.

„Suntem foarte bine, avem o perioadă mai liberă de concerte luna asta, în noiembrie, dar avem multe evenimente la care ne bucurăm să apărem, podcasturi și tot felul de invitații.  Încercăm să ne relaxăm și să facem chestii faine pentru noi și visăm la construcția căsuțelor noastre pentru că am achiziționat recent un teren la care am tot visat de ceva vreme, pe care ne dorim să construim două căsuțe, cu o oranjerie între ele, o căsuță pentru mine și Ionuț și o căsuță pentru fratele meu și viitoarea lui familie! Deci avem planuri mari și ne motivează să tragem tare!”, ne-a mai spus frumoasa artistă a cărei piesă „Goală” a ajuns deja la aproape 600.000 de vizionări în mai puțin de o lună de la lansare.

Lora apare în sezonul doi al serialului „DM”

Pe lângă muzică, Lora cochetează cu actoria și o face de minune! Artista joacă într-un super serial, „DM – Furia”, aflat la sezonul al doilea, în regia lui Radu Constantin. Lora este inspector de poliție iar acest serial a fost mult așteptat și urmează să apară pe data de 30 noiembrie pe youtube.

Extrem de talentată, Lora își dorește să mai joace și în alte filme mai ales că a cochetat cu actoria și în „Secretul lui Zorillo”, iar în „Pup-o mă, 2” are rolul principal.

„Am mai jucat într-un film cu Maia Morgenstern și Adriana Trandafir care urmează să apară în 2024 și va fi lansat și în cinema. Am început cu rol de agent secret, în „Lara”, serialul pentru copii apărut pe youtube. Serialul „DM” e făcut de Radu Constantin și se simte fantatic cum au evoluat, este foarte tare! Trailerul merge foarte bine iar sezonul 2 este foarte Netflix, este la un nivel înalt iar oamenii au făcut o treabă fantastică! Povestea e bună, o să fie spectaculos!”, ne-a povestit Lora care abia așteaptă lansarea sezonului doi a serialului „DM-Furia”.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.6/5 - (101 votes)