exclusiv-|-ce-spun-specialistele-in-numerologie,-gemenele-adina-si-oana-timofte,-despre-cum-se-arata-anul-2024!-nimic-nu-va-mai-fi-la-fel

Gemenele Adina Timofte și Oana Timofte specialiste în numerologie și creatoare de programe personalizate în eliminare blocaje ne-au răspuns exclusiv pentru Ciao.ro despre cum văd ele noul an 2024, din toate punctele de vedere.

Gemenele Adina Timofte și Oana Timofte specialiste în numerologie și creatoare de programe personalizate în eliminare blocaje ne-au răspuns exclusiv pentru Ciao.ro despre cum văd ele noul an 2024, din toate punctele de vedere.

Se pare că, numerologic vorbind, anul 2024 aduce cu el energia cifrei 8. Totul urmează să se schimbe, pe toate planurile nu doar politic, economic, ci și în viața de toate zilele, relații și familie, iar rezolvarea bagajelor karmice o să asigure succesul fiecăruia în 2024! Cum să ajungem la prosperitate și să facem să fie bine? Adina și Oana Timofte ne oferă un răspuns legat de numere, energie și karmă!

Ce spun specialistele în numerologie, gemenele Adina și Oana Timofte, despre cum se arată anul 2024!

Adina și Oana, cum vedeți anul 2024 din punct de vedere numerologic? Ce ne aduce? De ce ar trebui să ne ferim și să stăm deoparte?

Din punct de vedere numerologic anul 2024 aduce cu el energia cifrei 8 (2024=2+0+2+4=8).
Anul 2024 este o continuare a anului 2023 din punct de vedere energetic asta pentru că ceea ce am adunat spiritual în 2023 reprezintă instrumentele și căile pentru a ajunge la a aduna prosperitatea, pentru a fi mai sănătoși, pentru a ne vindeca de o boală, pentru a ne găsi iubirea și partenerul dorit, pentru a ne căsători, pentru a ajunge pe poziții înalte, pentru a ne crea propria afacere, pentru a avea succes în afaceri, pentru a deveni părinți, pentru a ne împăca cu persoanele cu care suntem în conflict, pentru a ne cumpăra casa visurilor noastre în 2024!

Atenționare, pentru cei care încă nu știu, anul 2024 este încărcat karmic și asta înseamnă că pentru a atinge succesul dorit și pentru a ne îndeplini dorințele trebuie să ne identificăm fiecare dintre noi lecțiile karmice și bagajele karmice și să le rezolvăm. Identificarea și rezolvarea acestor bagaje karmice reprezintă succesul fiecăruia în 2024.

Ce spun specialistele în numerologie, gemenele Adina și Oana Timofte, despre cum se arată anul 2024!

Cei mai vizați în această direcție sunt mai ales cei care au numărul de destin 4 sau care au numărul locuinței 4, 22, 8,17, 13,14,16,19, 26, 35, 53, 80, sau alte combinații de număr de locuință, prin adunarea cărora ajungem la un rezultat final 4 sau 8.

Unii dintre noi ne putem confrunta cu karma financiară, alții cu karma în căsătorie, alții karma de atașament, alții karma în direcția sănătății, unii se pot confrunta cu karma în direcția carierei, alții pot avea karma transgenerațională, unii pot avea în harta natală karma de agresivitate și lista poate continua! De asta este foarte importantă o analiză personalizată.

O să fie mai bun noul an decât 2023?

În 2024 putem escalada din toate punctele de vedere, trebuie doar să știm ce instrument personalizat ne este necesar pentru a face uz de el. Pentru cei care nu știu cum se calculează numărul de destin lăsăm mai jos modalitatea de calcul și câteva precizări privind fiecare număr de destin. Exemplu: 5 10 1959 = 5+1+0+1+9 +5 +9 = 30 = 3+0= 3.
Rezultatele la care trebuie să ajungem sunt cuprinse între cifrele 1 și 9, excepție făcând cei care ajung la rezultatele 11, 22, 33 acestea fiind numere maestre și au o misiune specială.

Cei cu destin nr 1 vor avea situații legate de moșteniri, educația va fi un punct principal și se vor cerne relațiile cu cei din jur. Cei guvernați de cifra 2 vor fi supuși schimbărilor! O nouă carieră, o nouă țară, o nouă viață!

În ceea ce privește situația celor cu destin 3 vor avea succes prin alianțe! Ce construiesc prin oameni va fi în favoarea lor!

Cei cu destin 4 vor face uz de comunicare, expunere și creativitate! Karma de pe neamul tatălui este necesar de vindecat!

Ce spun specialistele în numerologie, gemenele Adina și Oana Timofte, despre cum se arată anul 2024!

În ceea ce privește energia celor cu cifra 5, în 2024 karma profesională iese la iveală! Tot ce ține de profesie, stabilitatea carierei va fi puternic vizat!

Când cifra 6 se află în destin, karma ce vizează neamul feminin îi va „lovi” și va fi punctul nevralgic de rezolvat și vindecat! Călătoriile reprezintă nișa de evoluție în 2024.

Cei cu cifra 7 în destin  au rezolvate traumele și karma ce vizează căsătoria, cu siguranță vei găsi sufletul pereche.

Dacă ai cifra 8 în destin, te lovește karma din toate direcțiile dar în aceeași măsură dacă le ai pe toate clarificate ai șansa unor reușite fabuloase!

Cifra 9 în destin înseamnă karma transgenerațională care te urmărește, așadar ce ai moștenit emoțional, energetic negativ precum și credințele limitative vor ieși la iveală.

Din punctul vostru de vedere, ca specialiste în acest domeniu, în numerologie și creatoare de programe personalizate în eliminare blocaje, cum vor fi relațiile în 2024? Dar politica și economia?

2024 reprezintă pilonul de schimbare pentru cel puțin 3 ani…
În acești ani vom avea parte de schimbări majore politice, economice, sociale, financiare!
Este important să fim flexibili!

Ce spun specialistele în numerologie, gemenele Adina și Oana Timofte, despre cum se arată anul 2024!

În Anul 2024 vom auzi despre multe schimbări financiare, vom auzi despre oameni importanți care vor fi închiși, vom auzi despre evenimente climatice neobișnuite, vom auzi despre multe schimbări care ne vor surprinde. Nimic nu va mai fi la fel!
Anul 2024 este despre schimbări de destin drastice și turnuri de situație atât la nivel personal cât și colectiv!

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.5/5 - (122 votes)