exclusiv-|-claudia-pavel-aka-cream-e-fericita-cu-viata-din-america!-si-a-lansat-podcast-+-ce-spune-despre-tatal-fiului-ei

Claudia Pavel a decis să petreacă mai mult timp în America, alături de fiul ei, Noah, dar și de sora ei de care este nedespărțită, Paula.

Claudia Pavel a decis să petreacă mai mult timp în America, alături de fiul ei, Noah, dar și de sora ei de care este nedespărțită, Paula. Fericirea pentru fiul artistei este cu atât mai mare cu cât acesta reușește astfel să petreacă cât mai mult timp alături de tatăl lui, fostul jucător de baschet  Jeremy Lewis, cu care cântăreața s-a împăcat de mai bine de un an. Claudia Pavel și-a lansat recent și un podcast, „Revolution O’Clock”, de care este extrem de încântată și continuă proiectele muzicale la un alt nivel. Cream ne-a povestit pentru Ciao.ro ce se întâmplă acum în viața ei!

Claudia Pavel aka Cream e fericită cu viața din America!

Claudia, cum e viața ta în America? De cât timp te-ai mutat practic acolo? Locuiești la Miami sau în Los Angeles?

Viața e superbă, suntem la Miami, dar nu îmi place să spun că m-am mutat, mai degrabă mă extind, pentru că în România nu s-a schimbat nimic. Casa noastră e tot acolo, la care mergem destul de des, mama și tata sunt acolo, eu lucrez în continuare în România și pentru România și e minunat că acum, social media, în special Instagramul, a făcut să fie posibil să putem trăi oriunde în lume, fiind totodată prezenți prin canalele noastre proprii, la noi în țară..

Cum îți merge podcastul? Ești fericită că ai bifat o realizare profesională la Miami?

Aici, în Miami, fac podcastul “Revolution O’Clock” de la No.1 Dance Radio în Miami, Revolution 93.5, împreună cu colegul meu de la radio, Stefano Sed O Piazza.

Cine se numără printre invitații tăi?

Printre invitații mei se numără unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, Markus Schulz și soția lui, artista Adina Butar, renumita cântăreață de EDM, Emma Hewitt, care a colaborat cu Armin van Buuren, Deadmau5 și mulți alți DJ ai lumii. Un alt invitat este Poo Bear, unul dintre cei mai importanți songwriteri ai lumii, i-a compus cele mai mari hituri ale lui Justin Bieber, Chris Brown, Pink, Mariah Carey, Usher și mulți alții, celebra scriitoare Jo Ferrone și marele regizor Luke Greenfield, printre filmele lui se numără „The Girl Next Door”, „The Animal”, „Something Borrowed”.
Vineri, pe 25 Noiembrie, îl lansăm și sunt extrem de încântată!

Cu muzica cum stai? Pregătești piese noi?

Sunt onorată că am ocazia să lucrez la cel mai mare radio dance din Miami și că pot intervieva asemenea legende.
E o binecuvântare și un vis împlinit.
De când sunt aici fac și emisiunea Coffee&Cream pentru Canal 33 în România, care se difuzează duminica, de la ora 20.00.
Pregătesc și proiecte muzicale și veți afla de ele în momentul în care mă voi pregăti de lansare, vin destul de des acasă în România, unde îmi book- uiesc concerte, evenimente, pe care le onorez cu drag dar mă ocup și de Doctoratul în Filologie, care îmi ocupă foarte mult timp și pentru care trebuie să călătoresc mai mult.

Ce face Noah? Cât de mult îi place în America și cât de bine s-a adaptat? Ce relație are cu tatăl lui?

Noah e foarte bine! Este în clasa a 4-a, aici, în Miami, și e fericit dar și în România e fericit copilul meu. El oricum vorbea engleză perfect și s-a adaptat excelent aici. Face surfing aproape zilnic, pentru că locuim lângă ocean, și jiujitsu. Aici copiii stau la școală până la ora 16.00, așa că nu rămân foarte multe lucruri de făcut.
Mergem des la Universal Studios și Disneyland 7 pentru că sunt în Orlando, la 3 ore de noi, și bineînțeles că una dintre bucuriile cele mai mari este că poate crește și alături de tatăl lui, ceea ce este o binecuvântare.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.5/5 - (77 votes)