exclusiv-|-cove-are-planuri-mari-pentru-2024-+-ce-spune-despre-sotie-si-copii:-e-greu,-domnule.-nu-am-sa-mint-sa-zic-ca-e-usor

Gabriel Coveșeanu, alias Cove, a vorbit, în exclusivitate, pentru Ciao.ro despre familie. Prezentatorul “Cursa iubirii”, cel mai nou show de televiziune de la Prima TV, ne-a dezvăluit ce planuri are pentru 2024.

Actorul spune  cel puțin o dată pe an fuge într-un city break doar cu soția ca  petreacă timp de calitate în doi.

Cove, iată-ne și la început de 2024. Pentru tine, anul trecut a fost plin de proiecte atât la teatru, cât și la PRIMA TV. Ce pregătesti pentru acest nou an?

A fost, într-adevăr un an plin în proiecte profesionale și personale. 2024 e, clar, un an pe care îl las să mă surprindă. Vom veni, sigur, cu un proiect nou la Prima TV despre care nu pot, încă, să vă povestesc. Apoi, la Teatrul Ion Creangă am pregătit, pentru cei mici, spectacole minunate, care îi vor duce în lumea fascinantă în teatrului, alături de personajele lor favorite. Sper să mă întorc repede și pe scena teatrului. Am planuri ambițioase, după cum vezi J

Cove are planuri mari pentru 2024

Anul trecut ai aniversat 10 ani de căsnicie. Care este rețeta unui mariaj atât de frumos cum este al vostru?

Sinceritate, încredere și multă comunicare. Cred că facem o echipa foarte bună, mă bucur de liniștea de acasă și de timpul petrecut în doi. Punem la cale chiar o ieșire în doi, sper să se materializeze cât mai curând. 

Spuneai că ești ultimul romantic. Cum așa?

Păi, mă uit în jur și așa mi se pare, că fac parte dintr-o specie de bărbați pe cale de disparitie. Acum, dincolo de glumă cred că e o mare calitate să fii romantic și mă mândresc cu asta. Acum, și artist fiind, era greu să nu am asta cu romantismul, nu crezi? ????

Când ai fimat pentru „Cursa Iubirii”, emisiunea produsă de Prima Tv, ai lipsit de acasă o lună. Știm că îți doreșți să petreci cât mai mult timp în familie. Cum a fost pentru ține și familie acea perioadă?

Greu. Mai ales pentru Răzvan, care era obișnuit să facem muuulte împreună. Și pentru mine a fost dificil. Cursa iubirii a fost un proiect frumos, dar și foarte solicitant. Am reușit să fug o dată sau de două ori acasă, într-o lună. Însă ne-am încărcat bateriile înainte, am fost în vacanță, am făcut activități. I-am pregătit pe cei de acasă pentru luna petrecută departe.

Ce spune despre soție și copii

La un moment dat, fiul tău cel mare dorea să fie actor, dar nu în România. Își mai menține visul sau s-a reorientat, mai ales că a trecut ceva vreme de când spuneai asta despre el?

S-a reorientat. Momentan, locuiește în Spania, alături de mama lui. E pasionat de muzică. E un artist, în esență. Dar nu știu dacă mai e atât de atras de actorie.

Iar cel mic? Ce visuri are? Ce pasiuni ?

Răzvan e cam mic pentru visuri mari J Este pasionat de fotbal, echipa lui favorită e Rapid și îl adoră pe Cristiano Ronaldo. Momentan, e 100% implicat în fenomenul sportiv J

Declarai acum vreo 2 ani că ți-este frică de faza de adolescență a lui Bogdan. Ei bine, temerea ta este acum parte din viața voastră. Cum vei gestiona? E vreo schimbare în comportamentul lui?

E greu, domnule. Nu am să mint să zic că e ușor. Însă, nici noi când eram adolescenți nu cred că am fost o sarcină ușoară pentru părinți. Bogdan e un băiat inteligent, crescut cu noțiuni precum respect și bun simt. Încerc să mă adaptez, să înțeleg, să impun niște limite. E o provocare continuă adolescența, dar o depășim noi…

„E greu, domnule. Nu am să mint să zic că e ușor”

Tatăl tău a fost militar de carieră. Și, totuși, tu ai devenit actor. Cum de nu ai călcat pe urmele lui?

Cred că așa a fost menit să fiu. Am fost atras de mic de teatru și am avut și talent, dacă e să îi dăm crezare mamei. Organizăm spectacole în sufragerie, aveam familia drept public și am fost încurajat să merg pe drumul asta.

Păstrezi ceva din rigorile armatei în educația copiilor tăi?

Da. Păstrăm corectitudinea, respectul, modul în care ne adresăm celor din  jur.

Pentru 2024 ai vreun vis anume care tare ți-ai dori să se împlinească?

Visez la vacanță. De fapt, la vacanțe J Apoi, vreau să fiu parte dintr-un proiect de televiziune îndrăzneț. Să facem spectacole frumoase la teatru și să avem sănătate și liniște acasă.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (83 votes)