exclusiv-|-cristi-brancu,-despre-prima-dragoste!-cum-a-cunoscut-o-pe-oana-turcu:-in-aceeasi-zi-s-au-nascut-si-iubirea-si-profesia

Pentru Ciao.ro, l-am rugat pe Cristi Brancu să ne povestească despre cele mai recente motive de sărbătoare din viața lui. Familist convins, omul de televiziune pune mare preț pe cele mai mari iubiri din viața lui, fiul sau, Tudor, și soția sa, Oana Turcu Brancu.

Cristi, 15 ani de căsătorie și ziua Oanei, ați avut mai multe motive de sărbătoare în ultima perioadă! Ce vă menține relația așa de frumoasă ca la început într-o lume în care divorțurile sunt la ordinea zilei?

Iubire mai presus de orice. Iubește-o mai presus de tine, ridicând-o pentru a te ridica pe tine, ocrotind-o ca să fiți mereu doi. În fiecare zi, am simțit iubirea în ochii mei. Și după cum îmi zâmbește, a citit și ea în ochii mei aceeași pasiune.15 ani de căsătorie, 32 de ani de carieră, 50 de ani de viață, multe numere, numai să fie de bine!

Cristi Brancu, despre prima dragoste!

Ce îți dorești pe mai departe pentru tine și Oana, pentru familia voastră?

Să fim sănătoși, să-l putem crește frumos pe Tudor, să facem lucruri frumoase în armonie și iubire.

Pe 1 noiembrie 1991 ai intrat în presă! Pe soția ta ai cunoscut-o tot într-o zi de 1 noiembrie! Crezi în aceste coincidențe și în destin?

Nimic nu e pus de Dumnezeu în pagină la întâmplare. Înțelegeți, în aceeași zi s-au născut și iubirea, și profesia. Perfect.

Te-ai fi văzut lângă altă femeie pe parcursul vieții, în afară de Oana?

Înainte de a o cunoaște, m-am întrebat, și aveam deja 35 de ani.

Care este definiția perfectă a fericirii pentru Cristi Brancu?

Să fiu cu Oana și cu Tudor, într-o zi cu soare, cu zâmbet, cu lucruri multe și frumoase pe care să le facem în acea zi, să fie pace.

Anul acesta aduni premiu după premiu! Felicitări!

E adevărat! atâta vreau să adaug față de ceea ce am spus pe scenă! Premiul acesta, Radar de Media pentru 32 de ani de carieră vine tocmai acum când suntem la Prima TV. Deci voi, cei care urmăriți Prima TV, sunteți cei cărora trebuie să le mulțumesc pentru că, iată, împreună, am mai adiunat încă un Premiu pentru ca voi să vedeti tot ce este mai bun. Mulțumesc și echipei mele din spate, atâția oameni care ne lasă să facem ceea ce vă doriți, să vă dăm foarte multă emoție. Suntem cu Radarul pe voi. Mulțumesc, Radar de Media!

La anu’ ce ne mai așteaptă?

Păi dacă vă spun de acum, ori trebuie să vă omor pe dumneavoastră cei din presă care vreți sa aflati ori dezvăluim secretele. Urmează un an fabulos! Rămâneți cu noi, Exclusiv VIP!

Cristi Brancu, premiul special pentru 32 de ani de carieră în presă și televiziune!

Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV, a avut un an plin de premii și reușite. Zilele trecute, el a primit „Premiul special pentru 32 de ani de carieră în presă și televiziune” în cadrul Galei Radar de Media.

Prezentatorul TV a ținut și un speech pe măsură, poate cel mai lung din cadrul evenimentului și a amintit astfel de debutul său în presă, Horia Brenciu, Theo Rose și Mădălina Manole, dar a asociat și debutul său în televiziune cu întâlnirea marii sale iubiri.

Cristi Brancu, premiul special pentru 32 de ani de carieră în presă și televiziune

„Sunt vechi, doamnă! Sunt vechi, domnule! Trebuie să vă spun că am debutat în presă pe 1 noiembrie 1991. De o lună și ceva Petre Roman fusese dat jos pentru că au intrat minerii în clădirea Guvernului. Phoenix cântase în acel an primul concert de revenire în România, peste doi ani urma să se lanseze un tip foarte carismatic, îl cheamă Horia Brenciu. O fată Theo Rose nu se născuse!  Așa că este atât de demult! Iar în acel an hitul era Mădălina Manole – „Fată dragă”!

V-ați obișnuit cu mine prin preajmă de atâția și atâția ani, încercând să fiu egal cu mine însumi și să aduc atât cât am putut calitate în această zonă, pentru că îl văd și pe Adi Artene aici, altfel foarte blamată, considerată cumva la „periferia” presei, dar „periferia” asta a schimbat foarte multe în istoria României. Prin urmare, presa asta mondenă, foarte respectată în străinătate,  și pusă la loc de cinste, merită mai mult respect acum, cu atât mai mult cu cât dacă  vă uitați bine este probabil cea mai efervescentă zonă de presă din România. Se întâmplă foarte multe lucruri, apar foarte multe noutăți și dă ora exactă! Câtă vreme un buletin de știri de la ora 19.00 începe cu ceva făcut de noi, se numește că funcționează! Merită!

Ce spune despre Brenciu și Theo Rose

Așadar, nu am decât să vă spun că, apropo de 1991, 6 ani mai târziu se năștea Prima TV, televiziunea  la care lucrez astăzi și căruia îi  mulțumesc foarte mult. Mulțumesc acționariatului, mulțumesc managementului că în fiecare zi mă lasă să aduc ceea ce merită cu adevărat să vedeți, poveștile frumoase ale celebrităților pentru că poveștile astea vă fac mai frumoși și mai buni! Noi aducem lucruri la TV ca să fiți mai buni, nu ca să fiți nici mai răi, nici mai otrăviți, nici mai fricoși sau să vă fie foarte  multă frică.

Am debutat pe 1 noiembrie 1991 neștiind că abia 17 ani mai târziu, televiziunea îmi va aduce în viață o femeie care urma să fie femeia vieții mele care e născută pe 1 Noiembrie. Mulțumesc foarte mult destinului că mi-a adus toate aceste lucruri, mulțumesc foarte mult lui Dumnezeu că a avut grijă de mine. Multumnesc Radar de Media, o instituție respectabilă și de cursă lungă! Ca mine! Rămân prin preajmă!”, a spus Cristi Brancu pe scenă.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.7/5 - (130 votes)