exclusiv-|-cu-ce-se-ocupa-teo-trandafir-acum-+-ce-emisiune-prezinta-si-unde:-chiar-ne-simtim-tare-bine-impreuna

Teo Trandafir prezintă emisiunea “Bară la Bară”, la Radio Impuls, alături de Mihai Hinda, de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00. Cei doi se înțeleg bine și au mare încredere unul în celălalt. Vedeta spune că Mihai o face să se simtă ca acasă atunci când se află în studio.

Într-un interviu exclusiv, Teo Trandafir ne-a vorbit despre jobul la radio, dar și despre alte “secrete”.

Cum se înțelege Teo Trandafir cu colegul de la radio?

Cum arată o zi din viața lui Teo Trandafir?

Depinde dacă este o zi de miercuri sau una de duminică. Zilele nu se repetă, ele se succed. Dar în principiu, indiferent de zi, eu mă trezesc la prima oră, îmi fac tabieturile și, într-o zi de lucru, mă îndrept spre redacție pentru a pregăti emisia „Bară la bară”.

Cum te simți la emisiunea de la Radio impuls, Bară la Bară?

Mă simt acasă, pentru că Mihai Hinda are grijă de acest lucru cu orice preț. Suntem noi doi și atât. Avem încredere unul în celălalt, suntem din ce în ce mai confortabil unul cu celălalt și asta face farmecul emisiunii.

„Bară la bară” este emisiunea pe care, dacă o asculți când nu te simți în apele tale, te ajută să îți schimbi starea într-una bună, de bună dispoziție. Chiar ne simțim tare bine împreună și asta sigur se transmite celor care ne ascultă.

„Îl cunosc pe Mihai Hinda înainte de a veni el la București, pentru că ascultam Radio Impuls”

De când îl cunoști pe Mihai Hinda și cum e relația dintre voi?

Îl cunosc pe Mihai Hinda înainte de a veni el la București, pentru că ascultam Radio Impuls. A fost o întâmplare că am descoperit radioul din Cluj, mi-am descărcat aplicația pe telefon și am început să îl ascult în fiecare zi. E o bucurie pentru mine să prezentăm împreună.

Cum te menții în formă, cum reușești să îți păstrezi energia?

Nimeni nu reușește să își păstreze tot timpul energia, este o chestiune de răbdare. Dacă nu o ai într-o zi, nu e nicio problemă, o să o ai a doua zi. Păstrarea formei ține de disciplină. Din acest punct de vedere am un stil de viață despre care am tot vorbit, de la care nu mă abat.

Ce mai face Maia? Care este activitatea pe care vă place să o faceți împreună?

Maia este foarte bine, la vârsta la care își croiește drumul în viață. Lucrurile s-au mai schimbat, în curând face 20 de ani și nu mai avem aceleași activități împreună. Ne-ar plăcea foarte mult să găsim răgazul să vedem, ca de obicei, filme împreună. Ea îmi povestește cărți pe care eu nu apuc să le citesc și invers.

Teo Trandafir: „Îmi place foarte mult să mă las purtată de val”

Ce îți place să faci în timpul liber?

Îmi place foarte mult să mă las purtată de val, pentru că nu există timp liber, este timp pentru tine. Îmi place să mă bucur de natură, de prieteni, de locuri.

Ce planuri ai pentru toamna aceasta? Poate călătorii de weekend…?

În toamna asta am de gând să mă pregătesc pentru iarna care vine, pentru că, recunosc, pe mine iarna nu mă bucură foarte tare. Mă bucur de fiecare zi frumoasă!

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……

4.4/5 - (106 votes)