exclusiv-|-cum-isi-aminteste-alexandra-ungureanu-primul-sarut:-nu-a-fost-ca-in-filme!

Alexandra Ungureanu a început anul fericită și plină de energii pozitive! Artista are mereu un super vibe și 2024 a prins-o îndrăgostită. Chiar dacă nu oferă prea multe detalii despre relația în care se află acum, cântăreața se bucură de a fi, cel puțin deocamdată, în compania omului potrivit. Și pentru că vine luna îndrăgostiților, februarie, Alexandra Ungureanu și-a amintit pentru Ciao.ro cum a fost primul sărut pentru ea și cât de îndrăgostită a intrat în noul an.

„Dacă am intrat îndrăgostite în noul an, ce ne facem? Trebuie să luăm cadouri sau să avem așteptări! Eu voi cânta de Valentine’s Day, le voi face un cadou celor care o să fie acolo. Cât despre Dragobete, nu știu, nu am sărbătorit încă, dar vă pot povesti după aceea.

Cum își amintește Alexandra Ungureanu primul săru

Primul sărut? Bună întrebare! Nu a fost ca în filme! A fost destul de târziu totuși! Am fost fată cuminte și sunt în continuare o fată foarte cuminte!”, ne-a povestit Alexandra Ungureanu care e de părere că în primul rând, ca să simți că te iubești tu pe tine, trebuie să te ocupi de propria persoană și să te pui în valoare cel mai mult.

„Suntem bine! Să vă iubiți voi! Cea mai importantă iubire este și aia în care știi să te prețuiești și să te pui în valoare și dacă tu știi să faci asta o să vină spre tine exact omul potrivit de care nu ai nevoie că să te facă fericită, tu ești fericită, o să vină omul perfect care să te acompanieze pe termen lung!”, mai spune cântăreața despre dragoste și starea ei de bine.

Ce cadou ai primit de ziua ei de la mama sa

Artista a împlinit 42 de ani pe 28 decembrie iar mama ei a dorit să îi facă un cadou special, de casă nouă, pentru că în sfârșit, în 2024, după lungi așteptări, Alexandra Ungureanu se va muta în casa pe care și-a amenajat-o după bunul său plac.

„Mi-a promis că vrea să îmi ia ceva util pentru apartament. I-am dat misiunea de a-mi lua două scaune de bar pe care am pus ochii. Am fost împreună într-un magazin  să ne uităm dar durează comanda destul de mult. Deci asta o să am în casă de la mama, scaune de bar, și ce o mai vrea ea să îmi mai cumpere, depinde ce o să-i mai placă”, a mai dat din casă pentru Ciao.ro, Alexandra Ungureanu.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.4/5 - (102 votes)