exclusiv-|-cum-petrece-vladuta-lupau-craciunul-+-cine-a-urmarit-o-pana-acasa:-credeam-ca-e-o-gluma,-apoi-m-am-speriat

Cum petrece Vlăduța Lupău Crăciunul anul acesta. Artista a povestit, în exclusivitate, pentru Ciao.ro momente inedite din familie cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Vedeta va avea un show deosebit la PROTEVELION, alături de Andra Măruță.

  1. Cum arată sărbătorile de iarnă ideale?

În familie, bineînțeles. Dacă mă refer la Crăciun, înseamnă în familie, cu copilul meu, soțul, părinții și socrii. Dacă mă refer la Revelion, înseamnă cu familia cântecului: publicul meu, oamenii cu care mă întâlnesc în fiecare an.

  1. Ce tradiții de Crăciun și Anul Nou respecți cu sfințenie?

Masa în familie de Crăciun și în Ajunul Crăciunului. Nu există om care m-ar putea chema să cânt la un eveniment… nu există! Masa de Crăciun este în familie, iar pe aceea nu o schimbă nimeni.

Cum petrece Vlăduța Lupău Crăciunul

  1. Cum arătau aceste sărbători în copilărie?

Cu multă zăpadă, cu multă mâncare, cu mers la colindat, pentru că la mine așa era. Mă pregăteam cu două luni înainte. Învățam colinde, adunam și aduceam colegii de clasă și vecinii să învățăm colinde. Eu eram un fel de lider, dirijorul grupului. Mergeam din scară în scară, din ușă în ușă, la colindat. Eram înghețați, era multă zăpadă și mult frig. La final, număram banii și îi împărțeam.

  1. Povestește-ne, te rog, o întâmplare amuzantă care a avut loc în preajma sărbătorilor de iarnă.

Am avut un fan super înrăit, care locuia în altă parte, însă a venit până la ai mei acasă, în orașul în care m-am născut, Șimleu Silvaniei, și a stat în Ajunul Crăciunului și în ziua de Crăciun în fața porții, cu o sticlă de bere în mână, și nu voia să plece până nu o vedea pe Vlăduța Lupău. La început, am luat-o ca pe o glumă. După aceea, ne-am speriat și am luat-o ca atare, am făcut alte demersuri. Inițial, a fost amuzant, dar apoi mă gândeam: „Omul ăsta n-are familie?”.

Vlăduța Lupău, moment inedit la PROTEVELION

  1. Obișnuiești să îți faci rezoluții pentru anul nou? Dacă da, ce ți-ai propus pentru 2024?

Planuri mărețe nu îmi mai fac de mult timp, deoarece toate planurile mele au fost îndeplinite. Tot ce vine de sus, ce îmi dă Dumnezeu, eu primesc. Eu îi mulțumesc, pentru că mi-a dat doar lucruri frumoase și doar ce mi-am dorit. Sincer, tot ce mi-am dorit… s-a împlinit.

  1. De ce nu ar trebui să ratăm momentul tău de PROTEVELION?

Sunt două momente. Nu trebuie să le ratați, pentru că voi cânta pentru toate româncele și toți românii. Voi cânta alături de marea doamnă a cântecului nostru: Andra, ceea ce e un vis împlinit încă de anul trecut, când am avut ocazia să cânt la Concertul Tradițional, dar acum e și mai împlinit, fiindcă suntem în fața a întregului public, întregii țări care va urmări PROTEVELIONUL. Să nu îl ratați, pentru că e cel mai tare moment din cariera Vlăduței Lupău

  1. Te rog să ne transmiți o urare pentru cei de acasă în legătură cu noul an ????

Să fiți sănătoși, binecuvântați, să vi se îndeplinească visurile, nu doar cele la care vă gândiți în noaptea de anul nou, ci toate pe care le aveți zi de zi! Să vă rugați la Dumnezeu și să vă meargă bine!

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.7/5 - (93 votes)