exclusiv-|-cum-se-intelege-cove-cu-sotia-+-ce-spune-despre-relatia-cu-adela-popescu:-eu-nu-ma-cert-niciodata

“Prezentatorul de cursă lungă”, mai precis Cove, așa cum a fost el denumit și premiat la Gala Radar de Media, este un bărbat norocos și răsfățat.

“Prezentatorul de cursă lungă”, mai precis Cove, așa cum a fost el denumit și premiat la Gala Radar de Media, este un bărbat norocos și răsfățat. Cove este acum prezentatorul “Cursei iubirii” de la Prima TV iar atunci când vine vorba despre viața lui privată, vedeta ne-a povestit pentru Ciao.ro faptul că are o căsnicie de poveste. Are o soție care îl ține ca în puf și cu care are o relație frumoasă și plină de armonie. Între Cove și Florentina este iubire adevărată și după 10 ani de căsnicie cei doi soți știu exact cum să își gestioneze relația astfel încât certurile și micile neînțelegeri să nu își facă loc în ea.

 Întrebat dacă el și soția sa se ceartă des sau dacă intervin anumite divergențe în cuplu din cauza copiilor, Cove ne-a răspuns extrem de sigur pe el și relaxat.

Cum se înțelege Cove cu soția

“Eu nu mă cert niciodată cu soția și nu cred că au existat de-a lungul relației noastre mai mult de două-trei discuții în contradictoriu, să le spunem, așa, ceartă. Noi comunicăm des, ne spunem nemulțumirile, mai mult ea (rade), încercăm să găsim o soluție la problema respectivă. Cearta nu ajută cu nimic și cred că cel mai bun exercițiu este atunci când cineva îți povestește ceva sau crede că i s-a făcut o nedreptate să încerci să te pui în locul acelei persoane să vezi dacă din perspectiva lui sau din punctul lui de vedere ceea ce i s-a părut lui sau ție greșit mai este valabil sau nu”, mărturisește prezentatorul TV.

“Eu nu mă cert niciodată”

“Acum nu sunt nici eu un îngeraș, mai greșesc  și eu, poate sunt neatent, mai uit unele lucruri și atunci asta poate fi considerată lipsă de atenție sau de interes. Cu timpul am încercat să îmi remediez abaterile și sper să nu mai apară situații tensionate”, a mai dat Cove din casă. Și uite-așa am aflat de la cunoscutul prezentator TV și faptul că soția lui se ocupă mai mult de casă și de cumpărături pentru că dacă l-ar trimite pe Cove la piață…ar fi un adevărat dezastru.

“Uneori mai merg la cumpărături deși ea se ocupă în special de tot ce ține de zona asta de cumpărături. Mie trebuie să îmi dai lista și îmi spui și cum arată exact ce trebuie să iau… Da, aș putea spune și asta, că sunt răsfățat…”, a mai adăugat Cove.

Cum lămurește Cove “neînțelegerile” cu Adela Popescu

Pentru că s-a tot speculat o așa-zisă ceartă între Adela Popescu și Cove, mai ales de când cei doi au prezentat împreună emisiunea “Vorbește Lumea” de la ProTV, acolo unde glumeau și se tachinau tot timpul, vedeta a lămurit și acest aspect pentru Ciao.ro. Cum se înțelege, de fapt, și în ce relații a rămas cu buna lui prietenă și colegă, Adela Popescu.

„Mi-e foarte greu să explic oamenilor că eu am afirmat că noi, în emisiunea respectivă, fiind actori, și eu și Adela, noi jucam niște personaje și aceste personaje erau niște personaje aflate într-un conflict în sensul în care ea era tânără, energică, și eu eram acel bătrân obosit și plictisit și din povestea asta personajele noastre erau tot timpul într-un conflict. Dar asta era un conflict scenic, ca să îi zicem așa, nu era unul real. În viața reală ne înțelegem și acum, suntem prieteni, e totul ok!”, ne-a povestit Cove cum stă treaba exact între el și Adela Popescu.

Își dorește un an nou la fel de bun și prosper ca 2023

Anul 2023 a fost unul destul de bun și prosper pentru Cove, din toate punctele de vedere. Așa că pentru 2024 care se apropie cu pași repezi, vedeta de televiziune speră să fie un an la fel de minunat.

“Nu am avut o listă cu obiective dar știu că multe lucruri frumoase mi s-au întâmplat anul ăsta și sper ca și anul viitor să fie cel puțin la fel de bun ca acesta”, ne-a mai mărturisit prezentatorul emisiunii “Cursa iubirii” de la Prima TV.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.5/5 - (98 votes)