exclusiv-|-cum-se-mai-simte-valentin-sanfira-dupa-accident-+-cum-este-rasfatat-de-sotie:-merge-in-continuare-la-kinetoterapie

Codruța Filip Sanfira, soția artistului Valentin Sanfira, este de o frumusețe rară. Artista a fost manechin săptămâna aceasta în cadrul unui eveniment organizat de Alin Gălățescu, „Soirees de la Mode 33”, iar soțul ei a admirat-o din public atunci când Codruța a pășit glamuroasă pe podium. Cum are grijă de soțul ei după accidentul de scuter pe care acesta l-a avut în Italia și ce program încărcat au cei doi în următoarea perioada, Ciao.ro a aflat chiar de la  Codruța Filip!

Codruța ești manechin acum, în cadrul prezentării designerului Cera Mihăilescu, pentru acest frumos eveniment, „Soirees de la Mode 33 – 140 de ani de Chanel”. Îți place să defilezi pe podium?

Eu am fost 4 ani manechin profesionist deci am ceva experiență dar la  Cera Mihăilescu vin de drag pentru că în primul rând îmi este o foarte bună prietenă și o apreciez și ca  om, și ca designer, și ca artist, și îmi este foarte dragă. Ea mi-a făcut și cele două rochii de mireasă pe care le-am purtat  anul trecut și de atunci am rămas în relații foarte apropiate. Avem o relație mai specială.

Cum se mai simte Valentin Sanfira după accident

Cum e ținuta pe care o porți în prezentarea de modă?

E foarte frumoasă, foarte finuță, foarte elegantă și mă simt foarte bine în ea. Mi se pare că îmi dă o anumită prestanță, e superbă și mi se și potrivește. Eu am foarte multe sacouri de acest gen în garderobă și îmi place să fiu clasică și elegantă.

Cine ține cu bugetul familiei la voi acasă? Cine vrea să fie mereu în pas cu moda și își cumpără cele mai multe haine?

Ai să râzi dar Valentin este cel care cheltuie cel mai mult! Eu sunt mai cumpătată.

Tu și cu soțul tău, Valentin, v-ați unit forțele și ați lansat o piesă nouă pentru fani, „Floare Rară, Inimă”. Cum a fost primită?

Noua noastră piesă merge foarte bine! În cinci zile de la lansare am făcut aproape jumătate de milion de vizualizări pe youtube, ceea ce este extraordinar pentru că am îmbinat  două stiluri frumoase, muzica pop și folclorul, am făcut o fuziune. Suntem norocoși că avem foarte multă lume care ne apreciază și care ne scrie mereu și primim mesaje foarte frumoase, prin care ne spun că ne susțin  întotdeauna și asta înseamnă enorm pentru noi, ca artiști, în primul rând.

Cum este răsfățat de soție

Cum e Valentin cu piciorul? Cum se simte acum?

Mai are un pic de muncă dar este foarte bine, și-a revenit mult mai repede față de  cât și cum preconizase doctorul. Au trecut două luni și ceva de la accident, el este bine, merge în continuare la kinetoterapie.

Îl răsfeți mai mult acum, nu?

Da, nici nu se pune problema. De obicei îl răsfățam, că mi-e drag, dar acum mai mult, după operație și accidentul de scuter din Italia. A fost o întâmplare nefericită peste care am  trecut cu bine.

Cât de aglomerați sunteți în perioada următoare?

Suntem destul de aglomerați pentru că timp de două luni, de când cu accidentul, cel puțin Valentin, a stat așa, puțin, în refacere. El are și un turneu național cu Raoul, de pe 7 noiembrie, până pe 20 decembrie, o să meargă  în foarte multe orașe din țară și totodată are și  un spectacol foarte mare, Gala folclorului, pe 8 noiembrie, la Sala Palatului, cu Ansamblul Doina Gorjului din care a și făcut parte mulți ani la rând și mă bucur tare pentru el, avem proiecte nenumărate și eu și el.

„Merge în continuare la kinetoterapie”

Nu ne-am făcut planuri de sărbători dar știu cu siguranță că  o să cântăm, 100% o să fim pe scenă.

Momentan nu  prea putem planifica vacanțe pentru că avem foarte multe proiecte aflate în derulare dar poate anul viitor ne gândim unde vom merge. Așteptăm mai întâi să își revină Vali complet și apoi mai vedem.

V-ați susținut prietenii la America Express, pe Cleopatra Stratan și Edward Sanda?

Da, pe Cleo și pe Edi, îi iubim foarte tare și noi îi susținem și îi apreciem indiferent de rezultat. Și dacă o să fie câștigători și dacă nu, pentru noi tot sunt  cei mai buni și cei mai tari și îi urmărim în continuare cu drag.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.5/5 - (101 votes)