exclusiv-|-cum-se-pregateste-ioana-tufaru-pentru-craciun-+-ce-cadou-ii-face-gigi-becali-in-fiecare-an

Cum se pregătește Ioana Tufaru pentru Crăciun și  ce cadou îi face Gigi Becali în fiecare an, ne-a spus chiar ea, în exclusivitate, pentru Ciao.ro.

1. Ioana, la mulți ani! Cati ani ai împlinit? Cum ai sărbătorit ziua ta? Ai facut petrecere cu familia, apropiații sau n ai organizat nimic?

Mulțumesc! Am împlinit 46 (baba de acum ????)! Nu, nu am făcut nicio petrecere, nu am organizat nimic, de mulți ani nu mi mai serbez ziua! Nu prea îmi place mie… sărbătoresc ce? Că am îmbătrânit cu încă un an?

2. Ce cadouri ai primit și de la cine?

Nu am primit cadouri, eu am cele mai frumoase cadouri, pe Luca și pe Ionuț, nu mi mai trebuie altele.

Cum se pregătește Ioana Tufaru pentru Crăciun

3. La vârsta ta… simți ca ești împlinită? Sau îți mai lipsește ceva?

Da! Sunt împlinită, am o familie minunata, un copil tare bun, am prieteni (îi numeri pe degetele de la o mână) minunați, și da, nu mi mai doresc nimic!

4. Se apropie sărbătorile. Ce planuri aveți? Faceți bradul acasa, stați acasă de Crăciun sau plecați? Dar de Revelion?

Nu avem planuri de sărbători, stăm acasă și de Crăciun și de Revelion (ca bătrânii ????), facem brad, normal și stăm în familie, doar noi 3, că așa ne și place să stăm, noi cu noi!

5. Ce bucate prepari de Crăciun? Ai ajutor de nădejde în bucătărie sau băieții nu se baga peste tine?

Ce face toată lumea de sărbători, sarmale, salată, ouă umplute, ciorbă ,etc. De Revelion voi face piftie și, cam atât! Nu, bucătăria este teritoriul meu, ei nu intră în teritoriul meu, nu au voie (glumesc, firește)!????

6. Ce și dorește Luca sa primească de la Mos? Dar voi?

Luca îsi dorește un motan (Talking Tom), care vorbește, repetă ce spui și îl va primi. Noi nu ne dorim decât sănătate să-l putem crește și să îi putem lua cadourile pe care și le dorește.

Ce cadou îi face Gigi Becali în fiecare an

7. Luca merge cu colindul? Știu ca în anii trecuți îl însoțeati. Ce și a cumpărat din banii pe care i a adunat anul trecut? Îți mai amintești?

Da merge în bloc la noi doar și însoțit bineînțeles (este încă mic). Nu mai știu ce și-a cumpărat, dulciuri probabil.

8. Dl Becali obișnuiește sa va ajute. În perioada sărbătorilor va trimite pachete cu mâncare, carne sau bani. Anul acesta ce ați primit?

Deocamdată este devreme, trimite în săptămâna premergătoare Crăciunului cred că la fel ca și anii trecuți!

Ioana Tufaru gătește pentru familie

9. Care a fost cel mai frumos Crăciun din viața ta de până acum?

O sa râzi de acest răspuns. Ador Crăciunul, deci toate Crăciunurile au fost frumoase, fiecare în felul lui!

10. Cum arata Crăciunul pt tine în copilărie? Ce cadouri primeai?

Ohoooo, erau frumoase tare, mergeam în cartier la colindat, și ne bucuram când primeam covrigi, nuci, portocale și cativa bănuți. Nu era ca acum, s-a pierdut mult din parfumul sărbătorilor de altădată și cel mai trist este că nu mai este zăpadă. Parcă nu au același farmec fără.

11. Ce tradiții păstrezi de Crăciun? Dar de Revelion? Ai superstitii cum ar fi lenjeria intimă roșie, sărutul sub vasc sau altele?

Singurele tradiții pe care le-am păstrat sunt mersul la colindat și bradul împodobit. Nu, nu am superstiții de obicei. nu cred în ele.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (147 votes)