exclusiv-|-daniela-gyorfi-si-george-tal,-de-18-ani-impreuna!-ce-isi-doresc-cei-doi-in-2024:-suntem-o-familie-cu-bune-si-cu-rele!

Daniela Gyorfi are doi sărbătoriți în familie, în februarie, luna iubirii, pe George Tal, care chiar azi, pe 11 februarie împlinește 55 de ani, și pe Maria, fiica lor adolescentă, care pe data de 16 februarie împlinește 13 ani. Familia Gyorfi-Tal se pregătește de o frumoasă vacanță în Spania, dar între timp am aflat chiar de la ei, cum se înțeleg mai exact și câtă armonie există la ei acasă! reteteleluinicolai.ro.ro i-a luat la întrebări pe toți trei, plus make-up artistul vedetei, Tavi, după ce i-a întâlnit la un eveniment de la Buftea, acolo unde Daniela Gyorfi a cântat și i-a făcut o surpriză vineri seara partenerului său de viață, aducându-i mai multe șampanii la scenă, în avans de ziua lui de naștere.

Ce faceți în această seară aici?

Daniela Gyorfi: Suntem la Studiourile Buftea, la un super restaurant, unde eu cânt în seara asta, este și ziua lui George, în două zile, pe 11 februarie, peste 4 zile e și ziua Măriucăi, pe 16 februarie, și am venit toți, aici cu staff-ul meu, nu putea să lipsească make-up artistul meu, Tavi, suntem ca într-o familie, cu toată echipa. Eu cânt, mâncăm și ceva bun, bine, unii dintre noi mănâncă (arătând spre George), alții nu mănâncă (arătând spre ea).

Daniela Gyorfi și George Tal, de 18 ani împreună!

George, pe 11 februarie împlinești o frumoasă vârstă! Ce îți dorești de la familia ta, de la Daniela, de la Maria?

George Tal: Mă simt foarte bine! Eu mi-am dorit sănătate, e pe primul loc, restul, mă las plăcut surprins!

Partea asta cu sănătatea e un clișeu! un milion de euro, două-trei,  un Lamborghini?

E, Lamborghini! Nu, nu! O să mergem în Spania, într-o frumoasă vacanță, sper să ne bucurăm acolo de mai multe zile petrecute împreună!

Vacanța știu că e un cadou din partea ta pentru Daniela, de Ziua Îndrăgostiților!

Păi da! De acolo o să ne cumpărăm probabil anumite cadouri. Aștept de la tine, de la Maria, de la Tavi să îmi dăruiască un cadou  dar nu am pregătit ceva special!

Ce își doresc cei doi în 2024

Daniela, ce i-ai pregătit lui George de ziua lui?

I-am pregătit un parfum arăbesc, o să-i iau și lui dar o să-mi cumpăr și mie unul, în rest, ne gândim. Chestia cu cadourile, așa cum a spus și George, nu îi iau eu ceva, mergem împreună și  își alege ce vrea.

Măriuca,  vine ziua ta pe 16 februarie! Împlinești 13 ani!  Cum te simți la 13 ani și cum sunt părinții tăi cu tine?

Da, o să împlinesc 13 ani! Mă simt foarte bine! O să am 13 ani peste câteva zile. Cu părinții, la fel, ne înțelegem, ne iubim, ne respectăm, suntem  o familie strânsă, unită și cum trebuie!

Ce îți dorești de ziua ta?

Dacă tot mergem în Spania, cam acesta este cadoul, altfel, ca și tati, îmi doresc sănătate, să fim bucuroși și cam atât!

O să cânți și tu, Maria?

Maria Gyorfi Tal: Nu, nu! Eu nu sunt cu cântatul. Mie îmi plac alte de lucruri.

Daniela Gyorfi: Acum, în momentul ăsta îi place Hello Kitty și, îți dai seama, eu ca părinte trebuie să mă fac Hello Kitty!

Eu zic să te bucuri că îi place Hello Kitty! Deocamdată!

Daniela Gyorfi: Noi suntem o familie normală! Cu bune și cu rele! Important este că suntem uniți, că ne iubim, că putem să trecem peste multe lucruri care vin, inevitabil, și că suntem normali! O iubesc foarte mult pe Maria, este foarte cuminte. Nu vreau să plâng, dar înțelegi ce vreau să spun!

„Suntem o familie cu bune și cu rele!”

George, după 18 ani împreună, cum este relația ta cu Daniela?

Daniela Gyorfi: Cred că și el se întreabă cum!

Văd că nu ți-a scos așa peri albi!

George Tal: E din ce în ce mai interesantă! Am avut întotdeauna și am o relație foarte frumoasă cu Daniela și sper să continue așa și în următorii 18 ani.

Daniela Gyorfi: Atât de puțin? Până la moarte!

George Tal: Cel puțin am spus!

Cum arată Daniela acum?

George Tal: Păi, uitați-vă la ea! Arată foarte-foarte bine!

Față de cum ai cunoscut-o?

George Tal: Este mult mai frumoasă acum decât atunci pentru că s-a schimbat în bine!

Daniela Gyorfi: Problema știi care este? Că trebuie să plecăm acasă împreună și nu poate să zică: „Am luat-o acuma, am rămas cu ea! Ce să fac!”. Am un impresar și un soț care mă înțelege și asta este foarte important!

Tavi, (make-up artistul Danielei), ce i-ai făcut Danielei? Uite cât de bine arată!

E un machiaj fresh, în tendințe, cu tot ce se poartă la  momentul actual! Lucrăm foarte bine împreună, suntem cei mai buni prieteni iar eu sunt cel mai fericit!

George, cum este acasă cu două fete? Sunt pretențioase?

Daniela Gyorfi: Trei, că avem și o pisicuță!

George Tal: Este foarte bine! Chiar e foarte plăcut de multe ori! Cum a spus și Daniela, avem o familie cu bune și rele, și pentru mine ca soț și tată, îți dai seama că este o plăcere să stau alături de Daniela  și de Maria!

Cum merg afacerile? Clubul pe care îl aveți în Centrul Vechi?

George Tal: Afacerile merg destul de bine dar ne ocupă destul timp!

Daniela vrea mașină nouă, casă nouă! Se poate?

Daniela Gyorfi: Nuuu! Nu vreau mașină nouă, casă nouă! Avem casă nouă și ne mulțumim cu ce avem! Nu intrăm în pământ cu nimic, așa că suntem foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu!

George Tal: Suntem ok!

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.6/5 - (54 votes)