exclusiv-|-de-ce-a-acceptat-robert-moscalu-participarea-la-survivor-all-stars:-am-avut-noroc-pentru-ca

Un show mai puternic ca niciodată. Un sezon așteptat de către toți cei de acasă. O emisiune care va aduce provocări și îi va scoate pe concurenți din zona de confort. SURVIVOR revine, în curând, cu sezonul suprem – Survivor All Stars!

În 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu un singur scop – să câștige fiecare probă și să meargă până la capăt. Un nou sezon, reguli diferite. Ce strategii vor face? Pe cine se vor baza? Aflăm, din 16 ianuarie, la PRO TV.

Primii concurenți sunt, de acum, cunoscuți! Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Din tabăra albastră, a Războinicilor vor fi: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Robert Moscalu a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Ciao.ro, înainte de a pleca la Survivor All Stars.

  1. Care a fost primul gând care ți-a trecut prin minte când ai primit propunerea de a participa la Survivor All Stars? Ai acceptat fără să analizezi prea mult?

Când am primit propunerea de a participa la Survivor All Stars, nici măcar nu am stat pe gânduri, mai ales că la tot ce ține de Survivor nu pot spune “nu”. Survivor m-a schimbat, m-a maturizat și pot spune că sunt obligat să răspund mereu pozitiv pentru orice propunere din partea acestui proiect, mai ales acum că am onoarea să particip la sezonul suprem. Entuziasmul meu nu poate fi descris în cuvinte și fericirea pe care o port în suflet că am șansa să dovedes, încă o dată, ce poate face Robert Moscalu aka SONIC.

  1. Te așteaptă Sărbători atipice, având în vedere că după Anul nou urmează plecarea. Ce planuri ai?

Să fiu sincer, Sărbatorile nu mai au același efect, mai ales acum că sunt în acest proiect și gândul îmi este doar la Survivor. Încerc să nu par așa afectat, schimbat de această aventură, dar să fiu sincer, de când am aflat, mă gândesc doar la trasee, insulă, cocos și am un milion de sentimente, gânduri, trăiri, idei.

  1. Cum merge pregătirea? Te-ai îngrășat/ai slăbit pentru plecare? Ai început să mergi la sală?

Bineînțeles că pregătirea este pe primul loc. Pot spune că noi, din sezonul 4, avem noroc, suntem proaspăt iesiți din concurs, deci față de ceilalți ar trebui să avem oarecum un avantaj. În ceea ce ține de kilograme, mă mențin la o greutate perfectă, pot spune, iar sala este pe primul plan, mai ales partea de rezistență. Deci SONIC este pregătit din orice punct de vedere!

  1. Acum că ți-ai aflat și colegii de echipă, dar și adversarii, cum crezi că va fi atmosfera în camp și pe traseu?

Era de așteptat, fiind un sezon ALL STARS, să fim toți buni. Mă aștept să fie de 10 mai grea competiția. Dacă în sezoanele trecute au mai existat concurenți care veneau pentru experiență, acum la Survivor All Stars toți venim pentru trofeu, titlul de Survivor All Stars și, bineînțeles, cecul cel mare. O să fie o luptă a titanilor, o să fie foarte greu, dar o să fie și foarte frumos.

  1. Ce le transmiți celor de acasă înainte de plecare?

Fiți cu ochii pe Sonic! Mai rapid, mai bun, mai tenace și, bineînțeles, mai nebun. Vă promit că o să fie SHOW!

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (105 votes)