exclusiv-|-delia,-mare-fan-al-catararilor-pe-munte!-cum-se-echipeaza-artista-atunci-cand-pleaca-in-drumetie!-iata-in-ce-avion-am-surprins-o-si-unde-ateriza

Delia, mare fan al cățărărilor pe munte! Artista profită de fiecare două-trei zile libere legate, fie în weekend sau în cursul săptămânii, pentru a pleca pe munte.

Delia, mare fac al cățărărilor pe munte! Cântăreața se relaxează în natură, se reculege, își încarcă bateriile în aer liber, iar preferatul ei este muntele. Artista profită de fiecare perioadă liberă, fără filmări sau concerte, și fuge pe câte un munte, la “cățărat”.

La jumătatea lui octombrie, Delia a “escaladat” un munte din Italia, alături de o prietenă. Cele două s-au urcat în avionul spre Veneția, în jurul orei 6.00 dimineața, echipate cum se cuvine și cu câte un rucsac în spate. În aeroport, așa cum era de așteptat, artista a fost preluată de un autoturism Vip și dusă către aeronava.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni mulați, ce îi puneau în evidență silueta de invidiat, și o geacă largă, Delia a asortat o șapcă cu cozoroc destul de mare, în așa fel încât să fie greu de recunoscut. Cântăreața era fără pic de machiaj pe ten și sorbea o cafea caldă.

Ajunse la Veneția, Delia și prietena ei au fost așteptate de o altă mașină care le-a dus la destinația dorită: la baza unui munte pe care urma să se cațăre. Câteva zile, Delia a petrecut urcând pe munte, dormind în locațiile din mijlocul naturii, în aer curat.

Artista s-a bucurat de priveliști spectaculoase, iar pe o parte din ele le-a postat și pe contul său de Instagram pentru fanii ei.

Delia, la un pas de moarte în timpul unei vacanțe

Delia și Răzvan Munteanu nu se uită la bani atunci când aleg destinațiile în care se duc să se relaxeze. Cei doi nu se dau înapoi atunci când vine vorba de aventură, însă din nefericire au trecut prin momente de panică din cauza unei poze nevinovate, după cum a povestit artista.

„Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu.

Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a povestit Delia Matache.

Foto: ciao.ro/ Instagram Delia

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (145 votes)