exclusiv-|-dinu-maxer,-super-indragostit-+-cum-arata-programul-cu-cei-doi-copii-ai-sai:-nu-regret-nicio-secundamutarea-aceasta

Dinu Maxer își adoră iubita, pe Magdalena Chihaia. În ultima vreme artistul își petrece mai mult timp în apartamentul actriței decât la el acasă și i-a făcut nenumărate cadouri pentru ca aceasta să își mobileze casa așa cum și-a dorit! Maxer se împarte de minune între iubită și cei doi copii pe care îi are cu Deea Maxer, Maysa și Andreas. Și se bucură de faptul că are mai multă libertate de mișcare pentru că locuiește în același bloc cu fosta lui soție. Pentru Ciao.ro, Dinu Maxer s-a declarat fericit și extrem de compatibil cu Magda lui!

Dinu, ai fost “chinul vieții” fostei tale soții? În ce relații ai fost  cu fostul tău socru în timpul căsniciei tale cu Deea?

Ce am avut de spus am spus atunci în emisiunea lui Dan Capatos. Este un subiect închis! În relația mea cu foștii mei socri primează liniștea copiilor mei! Noi împărțim treburile acestea de a sta cu copiii în trei, Deea, eu și ei.

Dinu Maxer, super îndrăgostit

Ți se pare greu programul acesta pentru copii, să îi mutați de la unii la alții?

Consider că diversitatea pentru un copil, în ceea ce o privește pe Maysa, la 4 ani, este foarte bună! Cu toții îi respectăm programul de somn, și la grădiniță. Pentru ea este o plăcere să meargă în case, să aibă trei saci cu jucării și să se joace de fiecare dată cu altceva. Fiecare are stilul lui de a educa. Unii îi citesc, alții fac jocuri logice, de construcții, de îndemânare, cum fac eu cu ea și nu numai.  Cel mai în vogă joc al nostru din ultimul moment  este magazinul, plătește cu bani, înțelege valoarea banului și a început să dea valoare unor lucruri și să  le dea preț, ceea ce este poate cel mai important.

Nu este greu!

Nu este greu! O preluăm pe rând de la grădiniță și o ducem la grădiniță, așa se desfășoară viața Maysei atunci când este luată de unul sau de altul. Evident că ea are casa ei și camera ei la Deea, iar la mine și la bunici este cumva în vizită. În ceea ce îl privește pe Andreas, el are camera lui la mine în apartament, acolo doarme în proporție de 80% și mai sunt seri, mai ales când întârzii eu în care coboară la mama lui și  există seri în care petrece și noaptea acolo, este în funcție de cum își dorește el.

Cum arată programul cu cei doi copii ai săi

Chestia cu mutatul în același bloc funcționează din punctul meu de vedere foarte bine în ceea ce privește copiii fiindcă aveam  o libertate fantastică de a muta lucrurile dacă avem nevoie de lucrurile Maysei, dacă Andreas vrea să vină la mama lui, dacă ea gătește ceva, să se ducă Andreas, dacă eu fac ceva, vine la mine sau când cumpăr ceva… E foarte bine după părerea mea și  nu regret nicio secundă mutarea aceasta!

Apropo de mutat! Tu stai cu Magda sau ea stă cu tine? Am văzut că amenajați de zor o locuință, perdele, șemineu… Cum se prezintă situația?

Magda are un apartament pe care ea îl mobilează, evident că s-a lăsat și cu câteva cadouri din partea mea, de sărbători, și atunci o ajut și eu cât pot, mai ales cu montatul. Chiar am făcut niște lucruri de care nu credeam că sunt eu în stare să le fac și anume am racordat chiuveta de la bucătărie cu mașina de spălat și cu toate accesoriile care vin cu o chiuvetă modernă. Stăm în marea majoritate a timpului la mine dar mai avem și nopți  în care stăm la ea.

Ultima dată, înainte să mergem la o emisiune matinală de la Antena1, am dormit la ea, deoarece de la ea până la noul sediu al Antenei 1 am făcut 25 de minute, de la mine am fi făcut 40 de minute și atunci am petrecut seara într-un club, ne-am dus la ea am dormit puțin și apoi am plecat la emisiune.

Ce ți-ai propus anul acesta pentru tine din punct de vedere sentimental? Liniștea ți-ai și găsit-o cumva cu Magda!

Evident că toate planurile de anul acesta sunt planuri legate și făcute și împreună cu Magda. În momentul de față am bătut palma deja cu Hotelul Majestic din Mamaia. Unde vom fi împreună, de data asta, anul acesta, împreună cu Magda și cu Andreas. O să facem programul artistic. Așadar planurile pentru  anul acesta sunt împreună cu Magda! În curând o să lansăm un imn al mirilor, un vals al mirilor, de fapt, cu care ne dorim să avem și oferte pentru nunți.

Cum îți place să definești în momentul de față relația ta cu femeia de lângă tine?

Relația cu Magda este una extrem de mișto! Vine totul de la sine, ne potențăm din punct de vedere artistic unul pe altul și avem foarte multe lucruri în comun. Foarte multe dorințe asemănătoare, de la cele artistice până la cele legate de călătorii. Ne dorim să vizităm, să gustăm mâncăruri, avem aceleași gusturi în ceea ce privește designul. Suntem foarte compatibili!

„Nu regret nicio secundă mutarea aceasta”

Tu ai deja 2 copii! Dacă iubita ta o să își dorească și ea un copil cu tine, ești dispus să o faci mamă?

În momentul de față nici eu nici Magda nu ne dorim un alt copil, dacă va fi vorba vreodată, viața m-a învățat să nu spun niciodată, niciodată!

Dintre voi doi cine este cel mai romantic?

Amândoi suntem romantici! Suntem extrem de compatibili și ăsta este unul dintre lucrurile senzaționale în relația noastră! Chiar au fost foarte rare cazurile în care unul și-a dorit ceva și celălalt altceva!

Ce alegi între o cină romantică sau un mic dejun la pat?

Noi le bifăm pe amândouă, în sensul că dormim împreună și ne trezim împreună și mâncăm micul dejun împreună, mic dejun pe care, da, îmi face plăcere să o surprind cu el. Și la cină de obicei mergem undeva sau pregătim împreună ceva iar de obicei cinele romantice se întâmplă la ea fiindcă stăm împreună când la mine când la ea. Atunci când vrem să avem câte o evadare, escapadă romantică. Mergem în apartamentul ei, iar de obicei stăm în apartamentul meu deoarece Andreas este în custodia mea și trebuie să am grijă de el.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.5/5 - (123 votes)