exclusiv-|-ecaterina-ladin,-despre-botez-si-viata-cu-3-copii!-cand-se-intoarce-la-filmari-+-ce-planuri-are-pentru-2024

Ecaterina Ladin, în vârstă de 40 de ani, a devenit mamă pentru a treia oară, la final de an 2023. Cea care îi dă viață Dalidei din „Las Fierbinți” a adus pe nume un băiețel și mai are doi copii. Cu sinceritate și în exclusivitate a vorbit pentru Ciao.ro despre viața cu trei copii, despre carieră și despre faptul că și-ar dori și o fetiță.

Felicitări, Ecaterina! Cum te simți după a treia naștere?

Mulțumesc din suflet! Acum, în momentul ăsta, mă simt foarte obosită, dar fericită. Încerc să îmi împart energia la patru și să îmi mai rămână și pentru mine ceva. În unele zile, îmi iese, în altele… nu îmi iese. Mezinul are nevoie de atenție permanentă, dar nu îi pot neglija nici pe ceilalți doi, care nu sunt chiar atât de mari. Petru împlinește, în curând, 3 ani și Marcu, chiar dacă vrea să pară bărbățel, e tot puiul mamei și are nevoie de atenția mea. Îmi doresc să le fiu o mamă bună și să fac tot felul de lucruri împreună cu ei. Am timp să mă relaxez… când s-or însura. Ha-ha!

Ecaterina Ladin, despre botez și viața cu 3 copii!

Cum l-au primit frățiorii pe cel mic?

Acum sunt și momente de gelozie, dar nu foarte dese, și sper să rămână așa. Pentru Marcu, Petru a fost o mare bucurie. Mai târziu a început „distracția”, când au început să se certe pe jucării.  Deci, mai am un pic de așteptat. Petru nu înțelege că un bebeluș nu este o jucărie, iar aici am multă muncă de lămurire cu el. Uneori înțelege, dar de cele mai multe ori… nu. Pas cu pas, vom trece și peste perioadele astea. Tot ce îmi doresc este să fie prieteni foarte buni și să aibă o relație bazată pe iubire, înțelegere și respect.

Cum îl cheamă pe nou-născut? De asemenea, ce planuri de botez aveți?

Roman Casian îl cheamă. Casian trebuia să îl cheme pe primul născut. Și, pentru că nici al doilea nu a purtat numele, a venit al treilea… ca să nu rămână numele nepus. Roman a fost ales fiindcă este un nume conține litera „R”, așa cum sunt numele de Marcu și Petru. Nu ne-a fost greu să îl alegem, pentru că Roman îl cheamă și pe nașul nostru. Botezul îl vom face după Paște. În primul rând, să fie cald afară și să ne putem distra în voie. Nu am stabilit nimic încă. Apoi, voi începe filmările pentru Las Fierbinți, iar atunci va fi programat și botezul.

Când se întoarce Ecaterina Ladin la filmări

Fără doar și poate, este greu să ai grijă de copii, mai ales când numărul acestora este mai mare. Cine te ajută în creșterea micuților? Cine va avea grijă de ei cât tu vei fi la filmările pentru Las Fierbinți?

Fiind la al treilea copil, am avut impresia că sunt călită, dar nu a fost așa. Cu cel mic am crezut că știu cum stă treaba, doar am mai trecut de două ori prin asta. Însă, începând cu sarcina și continuând cu creșterea lor, am realizat că sunt oameni diferiți, cu firi diferite și tratează tot ce li se întâmplă altfel. Când mi-am dat seama că sunt depășită de situație, l-am rugat pe soțul meu să rămână o perioadă mai mare acasă, el având o afacere la mare. De când era Marcu mic, am avut pe cineva care are grijă de copii în lipsa mea. Acum, Marcu e mai mare și vrea mai multă independență, iar doamna respectivă îl are pe Petru în grijă mai mult. Pe Roman îmi doresc să îl alăptez. Deci, îl voi lua cu mine pe platoul de filmare.

Plănuiești să te întorci curând pe platourile de filmare?

Începem filmările pentru cel de-al 25-lea sezon la jumătatea lunii februarie. Îmi doresc să joc, normal. Îmi doresc să urc și pe scândura teatrului. Am proiecte noi pe care de abia aștept să le realizez, ca să îmi bucur publicul.

Îți mai dorești copii? Știu că ai o familie numeroasă și mereu te-ai mândrit cu acest lucru.

Grea întrebare. Ha-ha! Nu știu ce să răspund. Îmi doresc ce îmi dorește Dumnezeu. Și știi de ce spun asta? Uite, primii doi copii au venit cu intervenții. Ni i-am dorit foarte tare și am făcut tot ce era posibil să apară în viața noastră. Roman a venit că așa a vrut el. S-o fi uitat, de acolo, de Sus și a zis: „Ia, uite-i pe frumușeii ăștia, ce bine se distrează ei! Mă bag și eu!”. Cu tratamente sau fără, cred în puterea lui Dumnezeu și dacă El mai vrea să vină un pui, noi îl primim cu brațele deschise.

Ce planuri are Ecaterina Ladin pentru 2024

Ți se spune acum soacra cu trei nurori? :)) . Ți-ai fi dorit și o fetiță?

Da, bineînțeles. Mi se spune, mi se spune. Nu mă simt ca în poveste, să știi, că eu sunt bună și altruistă. Eu sper să fie armonie mereu în familie, și după ce s-or însura, cu toate că mai e cale lungă până acolo. De nu mi-o plăcea de ele și nu oi vrea să le deschid ușa, mă uit pe vizor și le spun că nu suntem acasă.  Ha-ha-ha! Cred că mi-am dorit o fetiță, înainte să îl am pe Marcu. Apoi, când am văzut câtă dragoste poate naște în tine un astfel de pui, chiar nu a mai contat. Pentru un părinte, nu cred că asta e important. Important e să fie sănătoși copiii. Dar, dacă o vrea Bunuțul să ne lase să creștem și o fată, de ce nu?

Ce le transmiți mămicilor la început de drum?

Mămicilor la început de drum le transmit să aibă răbdare cu puiul, cu ceilalți, cu ele însele. Nu există mame perfecte. Deci, să nu încerce să facă totul ca la carte. În practică, teoria nu prea funcționează. Să facă ce simt! Instinctul matern este senzațional. Înainte de orice decizie, să apeleze la el, că e un dar pe care doar o mamă îl poate avea. Să îi lase pe cei din jurul lor să le ajute și să se odihnească atunci când simt că nu mai pot. Să nu uite că sunt femei și să iasă, măcar o dată pe săptămână, singure, la o cafea sau un ceai.

Ce planuri ai pentru 2024?

Am ceva planuri pentru 2024, și personale, și profesionale. Încerc să le îmbin pe toate. Pe mine și familia, și cariera mă împlinesc. De aceea, cred că nu am eșecuri în niciuna dintre ele. Cu cei mici vom merge la mare toată vara. Vom merge și la Chișinău, dar să mai crească un pic mezinul. Vreau să fugim, chiar și pentru o zi, la munte, la aer curat. Cred că activitățile împreună, în familie, bat cel mai tare joc de PS5 sau vreun joc de LEGO și sunt mult mai sănătoase. Vreau să continui proiectele de la teatru. Am unele noi. Îmi e dor de „Mamma Mia”… Și, bineînțeles, continuăm filmările pentru Las Fierbinți. Până nu dăm jos din top „Tânăr și neliniștit”, nu ne oprim! Ha-ha!

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (110 votes)