exclusiv-|-emilian-a-ramas-fara-permis-de-conducere-pentru-3-luni!-cum-a-comis-o-artistul:-nu-am-mai-simtit-pedala

Artistul cu voce de aur care îi ajunge din urmă pe Smiley și Connect-R, Emilian, a rămas pieton și fără permisul de conducere cu puțin timp înaintea sărbătorilor de iarnă.

Timp de trei luni de zile va circula probabil cu taxiul sau cu prietenii așa că până își va recupera carnetul, cântărețul probabil că va mai scoate niște hituri.

„Cu sania merg de când nu mai am carnet. Cum s-o comit? Am fost neatent. Eu eram într-o mașină veche, am închiriat-o, mergeam spre un concert, nu am simțit pedala și asta a fost. O să fiu pieton exact cât ține iarna, teoretic trei luni dar am înțeles că acum poți să dai un test și dacă îl iei rămâi cu două luni. Dacă mergeam cu mașina mea nu depășeam limita de viteză dar am vrut să fie toată lumea safe (n.r.: în siguranță). Am plătit și o amendă, dar e ok!”, a dat din casă Emilian special pentru Ciao.ro.

Își dorește să petreacă mai mult timp cu familia

Anul trecut și-a făcut ziua de naștere în familie, atunci când a împlinit 29 de ani, însă o să își la revanșa la 30, atunci când o să schimbe prefixul.

„Am cam tot ce îmi trebuie, nu îmi doresc decât să fiu sănătos, să fie ai mei sănătoși. Cred că mi-aș dori cumva să pot să acord mai mult timp familiei și oamenilor din jurul meu. Recunosc că uneori pot să devin ignorant din cauza timpului pe care nu prea îl am dar am încercat să mai compensez de sărbători și să stau mai mult cu ei”, ne-a mai povestit Emilian.

Emilian este un artist care scoate piese compuse de el pe bandă rulantă și muncește pentru el, cheltuind mereu banii pe aparatură pentru studioul pe care îl are. În noul an, cântărețul și-a propus să producă multă muzică bună și să scoată hit după hit.

„Lucrez, vreau să dau cât mai multă muzică în noul an. Lucrez intens la niște piese, planul e să lansez și un LP. Aștept să dau piesa aia de 14 februarie că am ceva frumos pregătit. Lumea decide ce e hit și ce nu e. Pentru mine personal e o piesă foarte frumoasă la care eu țin foarte mult și pe care am scris-o cu foarte mult drag. O să vedeți niște piese interesante…”, ne-a asigurat Emilian.

În 2023 i-a mers bine din punct de vedere financiar

Emilian a avut un 2023 plin și bănos și speră ca 2024 să fie tot la înălțime pentru el. Nu este un băiat cheltuitor de fel dar atunci când vine vorba de studioul său de înregistrări nu se uită la investiții.

„Anul trecut mi-a mers bine din punct de vedere financiar, a fost și „Te cunosc de undeva”, s-au împlinit toate lucrurile! Nu schimb mașina tot pe aia veche o păstrez, nu am de ce. Eu nu sunt un mare pasionat de mașini, mie nu-mi plac mașinile, nu mă pricep, nici nu știu ce să îmi iau sau dacă să îmi iau ceva. În schimb dau bani pe scule și pe chestii de muzică, acolo nu ma uit dacă e ceva spectaculos pentru că știu că scot bani din asta”, a mai completat artistul care face furori nu doar în topurile muzicale ci și printre fete.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.4/5 - (135 votes)