exclusiv-|-george-simion-a-aflat-sexul-bebeluṣului-+-ce-promisiune-i-a-facut-liderul-aur:-tatal-tau-va.

George (37 de ani) și Ilinca Simion ( 25 de ani) sunt în culmea fericirii! Cei doi urmează să devină, pentru prima oară, părinți, în doar câteva luni. Iar, acum, liderul AUR a aflat sexul bebelușului care urmează să vină pe lume și a oferit declarații, în exclusivitate, pentru CIAO.RO. 

La un an de la nunta lor fastuoasă din comuna Măciuca, Ilinca a confirmat că poartă în pântece un copil, rodul iubirii ei cu liderul A.U.R, George Simion. Tânăra a făcut acest lucru într-o postare pe Instagram, după ce a răspuns întrebărilor admiratorilor săi de pe Social Media.

Parlamentarul AUR a afirmat de mai multe ori că își dorește o familie numeroasă, poate chiar șase-șapte copii. Iar visul lui e pe cale să se îndeplinească!

George Simion a aflat sexul bebeluṣului

”Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil.

Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice. La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune”, spunea George Simion în ziua nunții cu Ilinca Simion.

George Simion a făcut și primele declarații! Asta după ce a aflat sexul bebelușului. Liderul AUR și soția lui vor avea un băiețel! Cei doi sunt în culmea fericirii și abia așteaptă ca minunea lor să vină pe lume. De altfel, omul politic i-a făcut o promisiune fiului său.

”Familia Simion se mărește! Împărtășesc cu voi vestea cea mare! Încărcat de emoție, vă anunț că eu și Ilinca vom avea un băiețel. Pentru noi este un moment unic. Entuziasmul gândului că voi deveni tatăl unui băiețel îmi dă puterea și energia de a-mi duce planul până la capăt. Aceasta este prima promisiune pe care i-o fac: „Tatăl tău va face tot ce îi stă în putere pentru a-ți pregăti o lume mai bună! Și vă promit și vouă, celor care vă bucurați alături de noim că vom reuși să facem schimbarea pentru copiii României”, ne-a declarat, în exclusivitate, George Simion.

George Simion și Ilinca, nuntă fastuoasă!

În urmă cu un an, George Simion și Ilinca își uneau destinele cu surle și trâmbițe! Liderul AUR și aleasa inimii sale au făcut o nuntă publică, la care au participat toți românii care și-au dorit sa le fie aproape într-una dintre cele mai importante zile din viața lor. Organizată ca o mare manifestare populară, câteva mii de persoane li s-au alăturat.

g5 2
George Simion și Ilinca, nuntă fastuoasă (sursa FOTO: Social Media)

Au petrecut până dimineață și evenimentul a ținut prima pagină a ziarelor pentru mult timp. Potrivit declarației de avere a liderului AUR, „darul” primit la nuntă s-ar fi ridicat la suma de 400.000 de euro, iar cheltuielile au fost de aproximativ 12.000 de euro. Liderul de partid a ținut, însă, să precizeze niște lucruri.

”Tocmai am aflat că am 400 de mii de euro în conturi și mă sună toată lumea să le dau și lor. Nu am! Am trecut în declarația de avere ceea ce a fost la nuntă pentru că așa este corect, toate darurile, toate alimentele care au fost la nuntă. Vă mulțumesc fiecăruia dintre voi care ați fost acolo, care m-ați onorat cu prezența voastră. Sunt sărac din punct de vedere material. Nu pentru bogății lumești am intrat în această luptă. România nu e o țară săracă. România e o țară bogată”, transmitea liderul AUR.

Ce studii are Ilinca, soția lui George Simion

Ilinca este o fire discretă, care încearcă să stea cât mai deprate de lumina reflectoarelor. Tânăra de 25 de ani, originară din Slobozia, a absolvit Facultatea de Drept și în prezent lucrează pe post de profesor de educație financiară.

George Simion a precizat în trecut că soția lui nu își dorește să intre în politică, având deja un traseu total diferit față de al său.

”Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu”, liderul AUR.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.4/5 - (118 votes)