exclusiv-|-ioana-ginghina,-parada-costumelor-de-baie-in-vacanta.-si-a-etalat-silueta-in-escapada-cu-sotul-si-fiica

Ioana Ginghină a avut parte de un Revelion de poveste, departe de casă, alături de fiica ei, Ruxandra, dar și de iubit. Actrița de 46 de ani și-a împachetat în bagaj o mulțime de costume de baie, căci destinația aleasă o impunea.

Ioana a trecut în noul an în costum de baie, la căldură, în Thailanda. A profitat în fiecare zi de frumusețile locului și s-a relaxat la piscină, dar și pe plajă. În costume de baie întregi sau din două piese, colorate, simple sau cu imprimeu, bruneta și-a etalat formele voluptuoase.

Ioana Ginghină, parada costumelor de baie în vacanță

Fără machiaj pe față, dar cu zâmbetul la purtător, vedeta s-a bucurat de toate experiențele și a împărtășit momente prețioase cu fiica ei adolescentă, pe care o are din mariajul cu Alexandru Papadopol, dar și cu soțul de care este îndrăgostită de câțiva ani, Cristi Pitulice.

„Pe 1 ianuarie am plecat în Thailanda, în Phuket. Stăm la un resort de 5 stele în care avem de toate, Spa, piscină și plajă. E mai ok așa pentru noi ca să îi putem da libertate și Ruxandrei care e cu noi.

În principiu stăm în zonă, ne răsfățăm cu masaje și delicatese culinare Thailandeze, dar am ieșit și în oraș, am vizitat Marele Buddha, Templu Chalong, am fost la tigrii și mai avem ceva excursii în plan, dar vedem săptămâna viitoare”, ne-a declarat Ioana Ginghină, în exclusivitate, pentru Ciao.ro.

Ioana Ginghină face sacrificii pentru a-și menține silueta

Actrița a recunoscut în repetate rânduri că este preocupată de felul în care arată și că face eforturi pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat, iar trucurile la care apelează par să fie eficiente.

„Eu țin dietă de când mă știu, la propriu. Am avut grijă ce mănânc de când eram mică, și asta datorită tatălui meu. Secretul este simplu, dietă toată viața, un stil de viață clar și sănătos. Eu nu am o siluetă de invidiat, dar am o greutate normală, am o piele și un ten sănătoase, o energie și un tonus de invidiat și, în primul rând, sunt sănătoasă. Aceste lucruri nu se pot obține fără ambiție, nu poți face performanță fără efort. Evit zahărul, am grijă la cantitățile de carbohidrați, nu mănânc între mese, fac constant sport… Sunt multe de spus despre dieta mea”, povestea Ioana Ginghină în trecut.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (111 votes)