exclusiv-|-karmen,-detalii-despre-al-doilea-copil-+-cum-este-adrian-minune-ca-bunic:-s-a-jelit-la-propriu!

Karmen Simionescu, fiica cea mare a lui Adrian Minune, se simte foarte bine în rolul de mătușă. Despre surpriza pe care i-a pregătit-o mamei sale, alături de frații ei mai mici, botezul nepoțelei sale, Noa, și relația cu celebrul său tată, Adrian Minune, am povestit cu Karmen pentru Ciao.ro!

Cum e ca mătușă? S-a obișnuit sora ta, Adriana, în postura de mămică?

Da, s-a obișnuit foarte repede chiar! E genul de mamă care e super activă și ar vrea să facă ea absolut tot ce ține de copil. Se descurcă cu brio, adică nu are stres. E genul de mamă care e control freak  dar eu zic că face față bine si pentru  mine e cel mai frumos lucru să fii mătușă pentru că e genul ăla  de dragoste ca față de copilul meu. Nu există nicio diferență între cum îmi iubesc copilul și cum  o iubesc pe Noa. Ba chiar și seamănă cele două. Rău!

Karmen, detalii despre al doilea copil

Nu e geloasă fetița ta pe verișoara ei?

Sofi o acceptă foarte bine, are mici gelozii, în ideea că eu nu am voie să o iau în brațe în fața ei, nu am voie să o giugiulesc prea mult.

L-am văzut și pe soțul tău că o ținea pe piept, pe cea mică, așa, și că se juca cu ea!

Da, se înțeleg foarte bine și soțul meu cu Noa și suntem bucuroși să avem un pui mic la noi în familie.

Adriana ce zice, mai acceptă sfaturi de la tine, care ești deja o mămică experimentată?

Nu! Nu acceptă! E genul de mamă care spune că ea știe totul! Și noi o lăsăm, cu toții, nu avem o problemă cu atitudinea ei. Eu simt că  fiecare mamă știe ce e cel mai bine pentru copilul ei.

Cum este Adrian Minune ca bunic

La voi vine al doilea copil? Știu că vă doriți…

Noi ne dorim și al doilea copil, dar nu este o prioritate în momentul de față.  Dacă e să se întâmple, se întâmplă!

Tu cu Adriana și fratele vostru, juniorul Adrian, ați făcut o piesă foarte tare pentru mama voastră, Cati, pe care i-ați dedicat-o de ziua ei! Cum a reacționat? A fost emoționant!

A reacționat foarte bine, îți dai seama că s-a emoționat la maximum și s-a jelit la propriu, dar și tata a avut aceeași reacție.  Ba mai mult se abținea să nu plângă, își ținea lacrimile cumva, ca să nu o emoționeze pe mama să plângă și mai tare.

Nu au știut deloc ce le pregătiți?

Nu au știut! A fost o surpriză!

Cum este tatăl tău acum Adrian Minune, ca bunic pentru două fetițe? Cu Sofi știm deja că e emoționat, dar cu Noa cum e?

E topit, e leșinat, îți dai seama! În prezența Sofiei și a lui Noa se topește definitiv, adică îl vezi că nu știe să se comporte cu ele, le-ar face orice poftă, orice zice Sofi că vrea, imediat se execută. Sunt două alintate, amândouă!

Când e botezul mezinei familiei, Noa?

Nu știm deocamdată!

Ai o super relație cu tatăl tău! Faceți o piesă împreună?

Nu facem. În momentul de față el muncește foarte mult. Mai e puțin și se termină sezonul de nunți, ceea ce pentru el e foarte dificil.  Dar mai are puțin și pleacă în vacanță, gata, se liniștește!

Tu ce noutăți pregătești acum?

În momentul de față suntem în studio constant, lucrăm la piese noi, pentru că Sofi merge la grădi și mami are și ea timp pentru ea, mai nou, și suntem bine, lucrăm!

Un nou film, un nou serial?

Deocamdată nimic dar când o să fie o să vă anunț și o să aflați!

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.4/5 - (88 votes)