exclusiv-|-keo-si-fiica-lui,-pentru-prima-data-pe-scena!-cum-a-cantat-micuta-alaturi-de-el,-de-sarbatori-video!

Keo și fiica lui, pentru prima dată pe scenă, de Sărbători! Artistul și micuța Arya au urcat pe scenă în Piața Constituției, zilele trecute, unde au cântat pentru sutele de persoane prezente.

Keo și fiica lui, Arya, pentru prima dată pe scenă împreună! Keo s-a numărat printre artiștii care au cântat și în acest an în Piața Constituției de aceste sărbători. Anul acesta însă, cei prezenți la spectacol au avut surpriza o cunoască și pe fetița lui și a Alexandrei Pavel, alias Misty, Arya.

Keo, despre fiica lui, Arya: „Pentru mine a fost cel mai frumos cadou din viață”

Micuța a urcat pe scenă fix la piesa “Cel mai frumos cadou”, alături de Keo și Alexandra Ungureanu, artistă cu care el a lansat și o nouă melodie de sărbători, recent, “Iubirea de Crăciun”. Micuța Arya a cântat alături de un cor de copii, în fața sutelor de persoane prezente în Piața Constituției. De altfel, este și prima oară când artistul urcă cu Arya pe scenă.

Contactat telefonic, Keo ne-a mărturisit fiica lui este cel mai frumos cadou primit de Crăciun, în viața lui. Asta pentru micuța își serbează ziua chiar pe 27 decembrie.

“Arya a urcat pe scenă, alături de mine, cânte o piesă cu mine – “Cel mai frumos cadou”. Arya, împreună cu corul. Este prima oară când fiica mea urcă cu mine pe scenă.

A fost un moment minunat și magic pentru mine o am pe Arya alături, pe scenă, în perioada Crăciunului, a sărbătorilor. Ea este născută pe 27 decembrie. Pentru mine a fost cel mai frumos cadou din viață”, a declarat Keo pentru CIAO.RO.

Keo și-a făcut studio-ul acasă

Keo și-a făcut studioul acasă. Micuța Arya îl însoțește deseori în studio, unde tăticul compune piese. „Se întâmplă să stau ore în șir sau se întâmplă să nu intru și câte 2 zile. S-a întâmplat să stau foarte mult, așa încât uitam să și mănânc. Mă rog, acum am avantajul că am studioul acasă și am bucătăria aproape. Nu consider că am un serviciu, am această bucurie de a-mi trăi pasiunea și a și munci în același timp. Eu nu consider că am serviciu, am o pasiune”, ne declara Keo într-un interviu recent.

Foto: Arhiva personală/ Arhiva Ciao.ro

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……

4.4/5 - (103 votes)