exclusiv-|-larisa-iordache-si-logodnicul-ei,-cristian-chirita,-locuiesc-impreuna!-cat-de-bine-se-completeaza-+-cum-vor-petrece-de-valentines-day

Larisa Iordache este îndrăgostită până peste cap de jucătorul de tenis de masă Cristian Chiriță. Cei doi urmează să facă anul acesta în vară, cununia civilă, iar fosta gimnastă ne-a declarat în exclusivitate pentru Ciao.ro, că se completează de minune cu partenerul ei de viată și sunt suflete pereche.

Larisa, te văd aici cu iubitul. Suntem în luna iubirii, ce o să faceți de Valentine’s Day?

Larisa Iordache: Bebe, ești în țară de Valentine’s Day?

Cristian Chiriță: Pentru tine, da!

Larisa: Cristian a început campionatul și are foarte multe competiții  și când prindem și noi timp de petrecut împreună mai ales că suntem în luna iubirii încercăm să profităm la maxim pentru că ne place foarte mult să petrecem timp împreună, dar probabil că de Valentine’s Day o să ieșim în oraș să mâncăm ceva bun și desigur, să ne bucurăm unul de altul.

Larisa Iordache și logodnicul ei, Cristian Chiriță, locuiesc împreună!

Cum e relația voastră? Cum îți place să o descrii?

Este o relație foarte frumoasă, loială și sinceră. Noi doi comunicăm foarte bine și ne bucurăm de fiecare moment împreună și chiar se vede efortul nostru unul față de celălalt atunci când ne dorim să facem anumite lucruri chiar dacă sunt pe plan profesional și lucrurile sunt separate, suntem acolo, indiferent de situație, ne susținem reciproc.

Anul acesta o să faceți cununia civilă!

Da! Facem cununia civilă în această vară și ne dorim să fie ceva foarte plăcut, să fie ca noi!

Nunta urmează anul viitor?

Nunta ne-am propus să o facem anul viitor, am zis să nu ne grăbim cu totul și să nu o luăm val-vârtej pentru că vrem să fie totul foarte bine organizat, așa cum ne place nouă, în liniște, să fie totul natural. Până anul viitor avem timp destul să organizăm nunta.

Cât de bine se completează

Ai început deja să te uiți după modele de rochii de mireasă?

După a doua zi în care am fost cerută în căsătorie am început să mă uit după modele de rochii de mireasă, doar așa de curiozitate, să văd ce trenduri au apărut pentru că, fiind o zi specială din viața noastră, sunt foarte multe variante și nu știi la ce să te hotărăști. Mă uit din timp ca să am o idee despre ce vreau și mă gândesc și la aspectul de a schimba poate două  rochii însă nu știu sigur dacă voi face acest lucru. Îmi doresc să am o rochie lejeră, simplă și delicată. Până la urma urmei perfecțiunea sau sclipirea se vede în simplitate!

Cât de ocupată ești în momentul de față pe plan profesional?

Plecăm de dimineață până seara amândoi, eu am antrenamente cu copiii și inițiez copii pentru gimnastică, ca și performanță. În curând o să plecăm la concursuri și o să înceapă fetele să concureze. Mai am și planuri  personale pe partea profesională și îmi doresc foarte mult să avansez ușor-ușor. Le țin încă pentru mine, nu vreau să le divulg dar cu grijă și lent, în  stilul meu, o să iasă totul bine iar Cristian  este plecat și el de dimineață până seara, are antrenamente.

Cum vor petrece de Valentine’s Day

Voi stați împreună, nu?

Da, stăm împreună, așa ne mai vedem și noi, dar când mai prindem câte 30 de minute, o oră, cumva în timpul zilei, ne întâlnim repede la o cafea să povestim, și să ne vedem, să ne dăm un pupic și după aia să plecăm.

Cum vă împărțiți sarcinile acasă, mergeți împreună la cumpărături?

Facem totul împreună pentru că ne dorim foarte tare să ne cunoaștem toate obiceiurile, poate defectele sau avantajele pentru că până la urma urmei cred că asta înseamnă o relație. Într-o relație nu este vorba despre doi oameni perfecți ci  imperfecți care formează împreună perfecțiunea și cumva ne dorim foarte tare să ne completăm și doar prin timpul petrecut împreună cred că putem ajunge la perfecțiunea respectivă.

Ce spune Larisa Iordache despre participarea la America Express

Ai fi acceptat provocarea de Power Couple, de a merge într-un astfel de reality show împreună cu partenerul de viață?

Cu siguranță aș fi acceptat, și Cristian ar fi acceptat această provocare, dar fiind atât de ocupați și având timpul atât de plin… cred că ne-am fi descurcat foarte bine. Probabil ar fi existat și niște probe, abia aștept să le văd, să vedem dacă ne-am fi descurcat și noi sau nu. De pe canapea toată lumea se descurcă.

Dar la America Express ați fi mers împreună, voi doi, ca și cuplu?

Cred că ar fi fost foarte tare pentru că zi de zi întâlnim dificultăți atât pe plan profesional cât și în jurul nostru și ne completăm, ne ajutăm, suntem amândoi acolo unul lângă altul și când el este mai tensionat îl calmez eu, iar când sunt eu mai tensionată, mă calmează el. Ne completăm foarte bine și asta, în America Express, cred că ar fi fost, cu siguranță, ca o vacanță. Noi spunem „Da’” la absolut orice fel de provocare pentru că, cred că și lucrurile astea fac parte din viața noastră și cred că ne ajută să ne cunoaștem mai bine și fac relația să meargă spre bine!

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.5/5 - (98 votes)