exclusiv-|-livia-graur,-despre-relatia-cu-fiica-ei,-renata-+-ce-planuri-are-pentru-anul-2024

Livia Graur de la Focus Prima TV a vorbit, în exclusivitate, pentru Ciao.ro despre relația pe care o are cu fiica ei, Renata. Mai mult, prezentatoarea TV ne-a dezvăluit și ce planuri are pentru anul 2024.

Livia, anul trecut ai aniversat 15 ani de când eșți în echipa PRIMA TV. Cum te simți după atâția ani?

E mai mult decât o echipă, după atâția ani. E parte din viața mea. Am prieteni aici, este locul în care am crescut și m-am perfecționat din punct de vedere profesional. Și fiica mea a crescut alături de Prima TV. Colegii și prietenii mei sunt și parte din viața ei. Tot la Prima s-a “mărit” și familia mea, pentru că una dintre finele mele este și colega mea.

Livia Graur, despre relația cu fiica ei, Renata

Telespectatorii te văd la Prima TV prezentând Focus 14. Din toți anii la pupitrul știrilor amiezii, care este amintirea cea mai dragă ție?

Fiecare zi e specială în felul ei și mereu plec simțind o satisfacție enormă. Că am făcut un lucru bun, că am învățat ceva nou, că am adus în casele oamenilor informații esențiale. Însă cea mai dragă amintire este legată de începuturile mele la știri, când, alături de o colegă de-ale mele, am inițiat o campanie împotriva violenței față de animale. Ea s-a încheiat cu o petiție pe care au semnat-o peste 20 de mii de oameni și cu o inițiativă legislativă care a devenit ulterior lege- cea de înăsprire a pedepselor celor care maltratează animalele. Acum, datorită acelei campanii, vedem oameni care lovesc sau ucid animalele la închisoare. Este ceea ce mă face să merg mereu mai departe. Faptul că am putut schimba ceva, am putut să contribui la a face lumea mai bună!

Faci parte și din echipa Prima News, realizezi emisiunea «Bineînțeles». Cum reușeșți să împaci timpul petrecut în familia PRIMA cu cel alături de fiica ta?

Îmi place foarte mult ceea ce fac, iar “Bineînțeles” este o emisiune cu un format similar jurnalului pe care îl prezint de luni până vineri la Prima Tv. Așa că am acceptat cu bucurie să prezint și această emisiune uneori, duminica. Din fericire, timpul îmi permite să petrec suficient timp cu minunata mea fiică, atât în timpul săptămânii cât și în weekenduri. Avem diverse activități, după amiezele sunt doar pentru noi, iar programul este unul pe care nu l-aș schimba pentru nimic în lume!

Discuți cu Renata și îi explici ce înseamnă cariera pentru o femeie? Ce alte valori ai început să îi mai inoculezi, ținând cont că a mai crescut?

Eu sunt o persoană extrem de puternică și independentă. Probabil că vede asta la mine și cumva, în subconștient, deja îi este înmagazinat acest aspect. Încerc să-i arăt cât de important este să fii un om serios în viață, să munceșți și să îți urmărești visele. Și să țintești cât mai sus. Pentru că asta înseamnă să-ti dorești să evoluezi permanent, să te perfecționezi mereu, să înveți continuu. Din fericire, copilul meu este conștiincios și serios, așa că eu cred că suntem deja pe drumul cel bun.

Ce planuri are Livia Graur pentru anul 2024

Există anumite dorințe pe care le ai pentru 2024?

Sigur că am! Îmi doresc în primul rând să fim sănătoase, pentru că e cel mai important. Îmi doresc să călătoresc mai mult, cu toate că nici în 2023 nu am dus lipsă de “plimbări”. Și-mi mai doresc să fiu puțin mai curajoasă!

Dar fiica ta, Renata, visează la ceva anume pentru acest an?

Renata a început de anul trecut să joace tenis. Și, cum spuneam, e un copil extrem de conștiincios, așa că, pe lângă școală, toată atenția ei e îndreptată spre această zonă. Vrea să se perfecționeze și visează să câștige cât mai multe competiții.

Ce activități faceți împreună și de la care nu vă abateți niciodată?

De obicei ne place să petrecem mult timp în aer liber. În parcuri, în pădure, la munte. Cu bicicleta, cu rolele, cu trotineta, mișcare să fie. În perioada asta am dat rolele pe patinele de gheață, dar cum nu putem să stăm prea mult în aer liber, ne retragem la filme. Ne place să vedem comedii spumoase și să râdem cu poftă. A! Și să facem cumpărături! E cumva microbul doamnelor…

Livia Graur, despre relația cu fiica ei, Renata

Ai deja în plan vreo vacanță pentru acest început de an?

Luna ianuarie este de obicei luna în care planific aproape toate vacanțele anului. Așa că știu deja, în mare, unde o să plecăm. Urmează acum un februarie deja tradiționala tură în Italia. De fiecare dată în alt oraș. Anul acesta la Florența. Deja am început și cercetările pentru la vară, dar încă m-am oprit asupra unei destinații anume. Oscilez între Grecia și Spania. Renata are 2 tabere deja și un cantonament. Și mai vedem…

Cum ați petrecut Sărbătorile finalului de an?

Anul trecut am fost binecuvântată să fiu liberă și de Crăciun și de Revelion. Nu știu câți știu, dar noi, cei care lucrăm în televiziune, nu prea ne bucurăm de “luxul” acesta. Spre norocul meu, am avut parte de zile libere și superbe, alături de familie, de prieteni minunați. Crăciunul, prin tradiție, este despre familie, iar Revelionul l-am petrecut cu prieteni apropiați.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.3/5 - (97 votes)