exclusiv-|-liviu-varciu,-dezvaluiri-de-pe-platourile-de-filmare-bravo,-tata!-+-ce-nemultumiri-are-sotia-artistului?

Liviu Vârciu, dezvăluiri de pe platourile de filmare “Bravo, tată!”, noul serial de la Antena 1, difuzat în fiecare duminică de la 20.00!

Liviu Vârciu, dezvăluiri de pe platourile de filmare “Bravo, tată!”, noul serial de la Antena 1, difuzat în fiecare duminică de la 20.00! Artistul spune e distracție mare la filmări, alături de colegii lui actori.

La evenimentul de lansare al serialului, Liviu Vârciu ne-a acordat un interviu exclusiv în care a vorbit despre rolul său din comedia de la Antena 1, dar și despre viața de familie. Artistul spune soția îi reproșează adesea nu prea stă pe acasă, însă, o face înțeleagă sunt proiecte de suflet, cele în care este implicat. În plus, aduce și bani acasă.

Ce spune Liviu Vârciu despre rolul din “Bravo, tată!”? „Iubește o femeie și e super îndrăgostit de femeia lui, de foarte mulți ani și e fidel, ceea ce fac și eu cu femeia mea”

Ce rol interpretezi în noul serial “Bravo, tată!” ce se difuzează duminica de la 20.00, la Antena 1? Te regăsești în personaj?

În primul rând, eu mă regăsesc foarte tare în rol, în situația în care am vândut și eu haine la portbagaj când eram mai mic, ceea ce face și personajul meu, Mario. Iubește o femeie și e super îndrăgostit de femeia lui, de foarte mulți ani și e fidel, ceea ce fac și eu cu femeia mea. Se îmbracă un pic mai prost decât mine, dar tot în zona asta. Și e un copil nematurizat, ceea ce zic că pot fi și eu. Adică mă regăsesc în foarte multe lucruri cu personajul.

Este distracție mare la filmări?

În fiecare zi! Nu simți că e muncă, simți că e o mare distracție, mai ales că suntem o grămadă de tâmpiți care nu facem nimic decât să râdem, să ne luăm în râs, dar nu meseria, adică când e vorba de cadru e cadru, e adevărat, mai improvizăm, pentru că ne lasă să improvizăm, ceea ce e foarte bine din punctul meu de vedere. Eu nu sunt actor… sunt și eu.

Când sunt actorii chemați, “chemați-l și pe Liviu Vârciu”. Și atunci râdem. Îmi place, e dragostea mea mare, adică filmul a fost și va fi dragostea mea mare. De asta și sunt producător de film, de asta și produc și de asta vreau să fac următorul film… Să fac un film ce nu s-a făcut până acum în România.

Poți să dezvălui?

Un film. Nu spun nimic am mai dezvăluit eu și au mai făcut colegii mei instant. Imediat am văzut la cinema ideile mele făcute praf, așa că nu, mai bine țin să aveți o surpriză.

„Am sărit un gard, ne-am tăvălit pe noi de râs că Fodor al meu nu putea să sară gardul”

Peripeții la filmări ați avut?

O grămadă. Am sărit în piscină la 10°, așa mi s-a părut mie… erau 20, eu am zis că sunt 10 °. Am sărit un gard, ne-am tăvălit pe noi de râs că Fodor al meu nu putea să sară gardul. Ne-am stricat de râs, era un gard, să înțelegem, avea 1 m, deci nu mai mult.

Câte duble ați tras la secvența cu săritul gardului?

Cred că am tras 10 duble că nu putea sară gardul, domnul meu.

Practic ați sărit acel gard de vreo 10 ori…

E o distracție. Și încă o dată, nu se simte că muncim.

„Doamna mea încontinuu îmi reproșează că nu stau mai mult acasă. Să nu ne dăm după deget, că e vorba și de bani”

Familia? Ai timp de soție, copii?

Nu, nu mai am, aia e problema. Problema e că doamna mea încontinuu îmi reproșează că nu stau mai mult acasă. În același timp, înțelege că ăsta e un proiect bun, proiect pe care mi l-am dorit, un scenariul scris bine. Și să nu fim, ne dăm după deget, că e vorba și de bani. Și atunci familia mea, fiind numeroasă, trebuie să muncesc. Păi, dacă nu muncesc eu, cine?

Eu vin acasă. Termin filmările la 19:00, la 18:00 vine copilul de la grădiniță și mai stau cu el până la 22.00, 3 ore, până face nani. Și în weekend îmi iau doamna și o mai iau cu mine la evenimente. În weekend am evenimente și o mai iau cu mine să stăm împreună, deci nu e chiar…. cum zice. Nu e chiar negru, e un pic de gri, așa, mai spre alb murdar, murdar.

Liviu Vârciu, actor în “Bravo, tată!”: „În 4 luni de zile, n-am avut nicio zi liberă. 4 luni n-am trecut nici pe la mama”

În cursul săptămânii muncești, în weekend la fel. Și când stai acasă bănuiesc te odihnești

În 4 luni de zile, n-am avut nicio zi liberă. 4 luni n-am trecut nici pe la mama. Dar acum am terminat emisiunea, am terminat “Prețul cel bun”. Am filmat-o în avans și am rămas doar cu serial. Și sper să fiu mai liber un pic.

Dar totuși un telefon ai timp să-i dai mamei tale, da? Nu apuci să te duci să o și vezi… Dar auziți. Te vede mai des la televizor decât în realitate.

Da, vede la televizor și îi trece dorul.

Ce activități ai împreună cu copiii, există o activitate preferată?

Puzzle. Fii-miu e disperat după puzzle, și-l face singur. E incredibil cât de deștept e, la 3 ani și un pic. Și e mult mai deștept decât mine și mă bucur. Mă face să mă simt mândru că face el puzzel-ul lui singur la vârsta asta. A început să vorbească. Fii-mea întreabă în engleză și eu cu engleza mea…. Încerc să explic că nu sunt chiar cel mai bun exemplu de a vorbi în engleză…

Toată vrăjeala lor până la somn… Că mă prinde chiar în vrăjeala aia, “nu vreau să merg la somn, hai, tati, hai să ne culcăm, hai tata nu așa, hai tata mănâncă”. După o zi de muncă numai bine, ia de nou.

Nu a ajuns nici măcar o zi la mare, în vara ce a trecut

Tu ce hobby-uri ai?

Mașinile vechi, mașinile retro și bărcile. Momentan n-am avut timp anul acesta să mă duc la mare, nici măcar o zi, să-mi fie rușine.

O zi în toată vara?

Da, nu am fost.

Ai muncit toată vara?

Am muncit încontinuu și dacă am fost, am avut eveniment seara și mă întorceam a doua zi.

Adică n-ai dus soția la mare vara asta…

Dacă ar merge pe barcă…. dar nu merge i se face rău. Deci n-am fost, n-am văzut marea anul ăsta. Dar, poate cine știe, la anu’, să vedem.

O vacanță în străinătate?

Poate în ianuarie să vedem. Anul ăsta am fost în ianuarie, în Maldive, deci am muncit tot anul pentru vacanța asta. Trebuie să o iau de la capăt acum să muncesc, și în ianuarie poate o iau iar de la capăt să muncesc ca să pot pleca în vacanță.

Care este povestea serialului “Bravo, tată!”?

“Bravo, tată!”,  noul serial de comedie marca Antena 1, aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune și întâmplări care vor face deliciul privitorilor. Povestea serialului este concentrată în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor. Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul “Bravo, tată!”, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Foto: PR Antena 1/ Arhiva Ciao.ro / Arhiva personala

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……

4.4/5 - (133 votes)