exclusiv-|-luis-gabriel,-sarbatorit-cu-fast-+-cine-i-a-cantat-de-ziua-lui.-artistul-are-si-o-dorinta-mare-cand-vine-vorba-de-familie

A fost petrecere incendiară la aniversarea de 26 de ani a lui Luis Gabriel. S-a întâmplat luni seară la un restaurant cunoscut din Capitală și s-a lăsat cu muzică, dans și voie bună și dedicații ca la carte dar și o super cântare cu Florin Salam, că doar o dată-n viață face Luis Gabriel 26 de ani!

Familia, prietenii și câțiva dintre artiștii lui de suflet i-au fost alături celui care a rupt topurile muzicale cu celebra piesă „Toate diamantele”. Multe realizări are Luis Gabriel la vârsta de 26 de ani! În primul rând are o familie frumoasă, o soție pe care o iubește ca pe ochii din cap și cu care a scos cele mai dragi piese de dragoste, pe Haziran, dar și o mândrețe de băiat, pe Joseph, căruia pare să îi placă muzica și să-l moștenească pe cunoscutul lui tătic.

Ce își dorește Luis Gabriel la împlinirea vârstei de 26 de ani? Nimic mai simplu și complicat decât să își mărească familia, de ce nu cu o fetiță, dacă Dumnezeu îi va asculta dorințele.

„Am mai mult decât îmi doresc. Sper să vină și  a doua minune a mea, a treia, de fapt, că prima e soția mea, a doua băiatul meu și mi-aș mai dori o fetiță! Mă simt foarte bine la 26 de ani, relaxat, parcă puțin mai matur dar în același timp și copil alături de familia mea! Sunt ok! Astăzi am lansat o piesă „Îmi arde inima”, alături de soția mea, este o piesă foarte frumoasă care a prins foarte bine pe toate rețelele de socializare”, ne-a mărturisit îndrăgitul interpret de manele pentru Ciao.ro, chiar de ziua lui.

Luis Gabriel, schimbare de look la 26 de ani!

Luis Gabriel s-a vopsit blond. Schimbarea de look a avut loc chiar la îndemnul soției sale.

„Soția mea a fost cu ideea să îmi schimb look-ul. Am zis să îi fac pe plac pentru că trebuie să ne surprindem întotdeauna soțiile și să le facem pe plac!”, mărturisește sincer Luis Gabriel care este mai mult decât îndrăgostit de jumătatea vieții lui pe care o divinizează.

Întrebat dacă a fost vreodată tentat să își înece amarul în băutură din cauza suferințelor în dragoste, pornind de la titlul piesei pe care a făcut-o cu Raluka, „Poate așa te uit”, melodie ce a urcat vertiginos în trending, Luis Gabriel ne-a declarat că este un bărbat puternic care știe cum să își gestioneze sentimentele.

„Sunt un bărbat foarte tare, nu prea beau și nu prea cred că o să reușească nicio persoană să mă distrugă…”.

De când a devenit tată s-a maturizat

 Haziran, soția lui Luis Gabriel ne-a povestit cât de mult s-a maturizat artistul de doi ani de zile încoace de când viața lui s-a schimbat total și a devenit tată, lucru ce l-a responsabilizat pe deplin. „El este matur de doi ani! De când îl avem pe Joseph s-a schimbat total, e cu capul pe umeri, se gândește la familie înainte de toate, este exact așa cum aș fi vrut să fie un bărbat  în viața mea. E normal să fiu geloasă pentru că altfel nu l-aș iubi. Sunt cu limite!”, ne-a declarat soția lui Luis Gabriel pentru Ciao.ro, care i-a pregătit artistului și o surpriză pentru ziua lui pe care nu a dezvăluit-o la momentul interviului.

„La 12 noaptea o să fie jumătate din surpriză! Ne-am fi dorit un al doilea copil dar nu au fost planurile ca anul trecut. Acum doi ani de ziua lui eram însărcinată!”, a mai adăugat Haziran a cărei voce se „împletește” de minune cu cea a soțului său. Cei doi au lansat chiar luni, pe 6 noiembrie , în ziua în care cântărețul a împlinit 26 de ani, o frumoasă piesă de dragoste, „Îmi arde inima”.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.6/5 - (68 votes)