exclusiv-|-marian-andrei,-prezentatorul-i-like-it-de-la-pro-tv,-despre-viata-de-familie!-ce-planuri-are-pentru-2024:-mai-multi-bani,-mai-putina-munca

Marian Andrei, de la „I like IT”, emisiunea de la Pro Tv, spune că și în timpul liber butonează aparate și e pasionat de noile tehnologii.

Marian Andrei, de la „I like IT”, celebra emisiune de la Pro Tv, este pasionat de tehnologie încă din copilărie. Prezentatorul tv, ne-a dezvăluitîntr-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, cum testează aparatele care îi intră pe mână, ce face în timpul liber, cum reușește  se împartă între viața de familie și carieră, dar a povestit și despre o altă pasiune de-a lui: pilotajul auto.

La mulți ani! Descrie, te rog, anul 2023 în trei cuvinte.

Un an interesant. Atât. Nu a fost cel mai bun an din viața mea, dar a fost unul din care am învățat o mulțime de lucruri.

Ne poți spune, te rog, și trei lucruri pe care ți le dorești în 2024?

Ideal, mai mulți bani, mai puțină muncă (râde). Realist, doar să fim sănătoși și să ne bucurăm de fiecare secundă petrecută cu cei dragi. Și o casă, suntem în căutare activă de un cămin călduros și după placul nostru. Deci, sănătate, bani și o casă.

Marian Andrei, prezentatorul „I like IT” de la PRO TV, despre viața de familie!

Foarte multe persoane au impresia că te cunosc din simplul fapt că te văd pe micile ecrane. Spune-ne, te rog, trei lucruri pe care oamenii nu le știu despre Marian Andrei.

Am mereu emoții înainte să apar pe sticlă.

Am fost instructor de conducere defensivă și sportivă, înainte să fiu pilot de curse. Învățam oamenii să conducă mai bine și să știe cum să reacționeze în situații neprevăzute.

În timpul liber, prefer să citesc, nu să mă joc pe consolă. Mulți se gândesc că rup consola în două (râde).

Cu toții știm că nu este ușor să crești un copil în timp ce ai un job ce îți ocupă o treime din zi. Care sunt regulile de bază în creșterea și educarea fiului tău?

Există o singură regulă de bază: să petreci timp cu copilul tău. Simplu. Asta îl face pe el fericit. Așa învață tot ce trebuie să învețe.

Ce planuri are pentru 2024

Cum îți place să îți petreci timpul liber? Atât seara în timpul săptămânii, cât și în weekend.

Timp liber înseamnă timp petrecut în familie. Ne jucăm, citim, ascultăm muzică (de multe ori aceeași melodie de zeci de ori), ne plimbăm pe afară dacă e vremea bună. În weekend, suntem pe afară, în vizită la prieteni sau pe la familie.

A existat o persoană care să îți servească drept model sau inspirație atunci când ți-ai ales domeniul în care profesezi?

Trei chiar. Am fost mare fan Top Gear. Îmi doream să fiu ca Jeremy Clarkson, Hammond sau May. Le-am devorat cărțile, căci scriu foarte bine, emisiunile, articolele din ziar, pe unde-și lăsau opinii. Ba chiar am și lucrat un pic pe la revista cu același nume, în speranța că o să fiu ca ei. Dar, pentru o bucată bună de vreme, am lucrat la o emisiune auto difuzată și acum pe un post de știri de la noi, iar apoi am făcut carieră pe YouTube.

Pe lângă nevoia de a colabora pentru realizarea emisiunii iLike IT, cum te înțelegi cu Iulia Ionescu?

Suntem prieteni înainte de toate. Lucrăm foarte bine și ne-am împărțit eficient munca pentru emisiune. Se vede asta și-n produsul care iese pe post. E o persoană haioasă, sufletistă și mereu sare-n ajutor, chiar și fără să-i ceri acest lucru.

Ce ne poți spune despre noul sezon iLike IT? Telespectatorii de abia așteaptă ca acesta să înceapă J

O să fie foarte interesant. Vedem deja cum viitorul a devenit prezent. Avem produse inedite, comparative între cele mai bune telefoane de pe piață, mașini autonome, televizoare mari și muuulte jocuri.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (88 votes)