exclusiv-|-primele-declaratii-ale-andreei-tonciu-dupa-ce-a-fost-eliminata-de-la-survivor-all-stars:-m-a-luat-prin-surpindere-si-m-a-trecut-prin-toate-starile

Primele declarații ale Andreei Tonciu după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars. Vedeta a declarat în exclusivitate pentru Ciao.ro că nu se aștepta la tot ce s-a întâmplat și că traseele au fost mai grele.

Andreea, prima eliminată de această dată. A fost Survivor All Stars o provocare mai mare decât te așteptai?

Pot spune, fără să stau pe gânduri, că acest sezon a fost mult mai dificil decât cel de acum doi ani în care am participat. De la faptul că încă din prima zi am fost nevoiți să ne construim singuri adăpostul deoarece nu mai aveam nimic în junglă și până la probele prin care am trecut la jocuri.

Pentru mine una, chiar dacă psihic eram mai bine pregătită și știam la ce să mă aștept, tot ceea ce s-a întâmplat, m-a luat prin surpindere și m-a trecut prin toate stările.

Primele declarații ale Andreei Tonciu după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars

Cum te-ai înțeles cu ceilalți membrii ai tribului? Ai avut câteva mici divergențe cu ei.

Chiar dacă am avut mici discuții cu unii dintre ei, m-am înțeles mai bine de această dată cu ceilalți din tribul Faimoșilor. Atmosfera nu era deloc una neplăcută între noi și cred că nu am avut noroc de multe ori la joc, ceea ce a dus la înfrângerile din această săptămână.

Cum ți s-au părut probele de această dată?

Muuuult mai dificile (râde)! Dacă în prima zi, am fost surprinși că trebuie să jucăm ca echipă, până în ultima zi am avut senzația că era imposibil să ne pregătim pentru provocările din Survivor All Stars. Traseele mai lungi și finalurile mai dificile mi-au arătat că trebuia să muncesc mai mult în noiembrie – decembrie când am început să mă pregătesc.

„M-a luat prin surpindere și m-a trecut prin toate stările”

Ai vreun regret odată cu această eliminare?

De-a lungul vieții, am învățat să nu am regrete, ci să mă bucur de fiecare experiență. Survivor All Stars a fost o provocare pe care am acceptat-o în nebunia mea, fără să stau pe gânduri. Am vorbit cu familia mea și mi-am dorit să fiu mai puternică, să stau măcar 3-4 săptămâni și să arăt că pot. Dumnezeu a avut alt plan cu mine, așa că nu aș putea regreta. Sunt fericită că am făcut parte din emisiune.

Susții pe cineva pe mai departe?

Sper ca foștii mei colegi să-și revină și să câștige mai multe probe. Au nevoie să câștige mâncare, dar mai ales imunitate. Faptul că acum totul este pe teren, face ca aceste probe să fie mai importante. Sper să se concentreze mai bine și în finală să văd că un Faimos va câștiga.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.7/5 - (117 votes)