exclusiv-|-rona-hartner-are-din-nou-probleme-de-sanatate!-metastaza-de-pe-creier-a-devenit-rebela

Rona Hartner trece iar prin mari emoții. Vedeta este încercată din nou din punctul de vedere al problemelor de sănătate. După ce cancerul de colon depistat în 2019 s-a vindecat, recent artista s-a „luptat” cu niște metastaze care au pus-o la un moment dat pe gânduri. A stat o perioadă în spital dar apoi s-a simțit bine și s-a declarat aproape vindecată.

„Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt șapte, și la glandele suprarenale au văzut metastaze. Aceste tumori nu sunt operabile. Tratamentul îl voi face în Franța. O să urmez nu citostatice, ci imunoterapie, e mai suportabilă“, a declarat  la un moment dat Rona Hartner pentru Playtech. Acum însă, contactată de reporterii Ciao.ro, Rona Hartner ne-a dezvăluit că se află din nou într-o cumpănă.

Rona Hartner are din nou probleme de sănătate!

„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că a crescut… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie. Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, ne-a spus Rona Hartner, puțin îngândurată.

Și-ar mai dori o căsătorie

După ce a spus că nu exclude o nouă căsătorie în viața ei, Rona Hartner mărturisește că aceasta ar fi o „căsătorie de maturitate”, dar nu e ceva urgent și nu se grăbește, acesta fiind un gând de viitor. Vedeta nu duce lipsă de pretendenți care o caută și o sună, așa că din acest punct de vedete totul este foarte bine.

„Despre căsătorie…da, îmi doresc să mă căsătoresc, e clar! Mă proiectez într-o fericire completă din partea lui Dumnezeu pentru că Dumnezeu nu dă lucrurile fără să le dea complete! Așa că vindecarea asta va fi completă, căsătoria va fi completă, mă aștept la foarte multe lucruri bune în viața mea și mă țin de tratament și sunt  ascultătoare și printre picături fac cartea mea de mărturie, lucrez la ea în neștire și în același timp, lucrez și la discul meu, „Eternity”, pe care  îl fac practic cu investițiile pe care le fac  pe contul meu fanii  care au început să  investească fiind abonați la pagina mea.

Făcând diverse chestii am ajuns la aproape 100.000 de abonați doar pe pagina mea de Facebook și știu că aceste lucruri, încetul cu încetul se fac niște râuri mici care devin fluvii mari. Sunt gesturi mici și uite că  sunt deja pe punctul să  înregistrez albumul așa că luna asta am înregistrat, mai înregistrez și luna care vine și aș vrea să vin în țară cu proiecte care sunt construite deja. Perioadele astea de contratimp în care nu pot să  fac, de exemplu, nu pot să fac concerte,  trebuie să anulez turnee și așa mai departe, îmi permit  să avansez altfel.

„Metastaza de pe creier a devenit rebelă”

Deci cred că  era cazul să stau pe loc și să îmi scriu cartea mea de mărturie care  va fi o carte foarte completă iar apoi să scriu, de asemenea,  albumul ăsta al meu care să aducă oamenilor o lumină asupra faptului că Dumnezeu mi-a fost aproape de foarte mult timp  și că toate piesele pe care le  cânt despre Dumnezeu sunt reale, nu sunt niște invenții și într-adevăr foarte mulți oameni vorbesc acum despre Dumnezeu dar realitatea este că toți acești oameni nu au început  acum 2 zile să inventeze niște chestii, ei aveau o relație puternică cu Dumnezeu dinainte.

În această carte și în această mărturie  se va vedea clar că sunt de 22 de ani în prezența lui Dumnezeu, într-un mod foarte special și atunci parcă își au sensul și bolile și toate acestea și va fi o carte  de suflet, foarte importantă”, ne-a povestit Rona Harter pentru Ciao.ro, încrezătoare că totul o să fie bine în viața ei iar lucrurile se vor așeza așa cum vrea Dumnezeu.

Am reluat sportul

După ce a fost externată din spital, imediat după ce a fost tratată de medicii din Franța pentru metastazele apărute, Rona Hartner ne-a spus tot într-un interviu pentru Ciao.ro cum se simte după citostatice și cum și-a reluat viața zilnic, făcând sport și înotând, ceea ce îi face cel mai bine la condiția fizică.

“Am reluat sportul, fac cam 7-8 kilometri de mers pe jos pe zi. Am reluat sala, fac bicicletă, lucrez foarte mult pe stretching fiindcă nu pot să fac încă forță, obosește inima foarte tare din cauza citostaticelor. Apoi merg și înot la mare. Singura chestie glumeață este că sunt obligată să înot îmbrăcată din cap până în picioare.

Adică am un costum de baie complet, întreg, pentru că nu am voie să mă afișez deloc la soare și profit să fac sport și în apă așa că acum două zile am descoperit  că pot să fac din nou șpagatul în apă și cred că o tipă m-a filmat și m-a pus pe TikTok, pentru că nu se aștepta ca o femeie îmbrăcată într-un costum de baie turcoaz complet să facă și șpagatul în apă.

“Obosește inima foarte tare din cauza citostaticelor…”

 Dar eu în apă mă simt ca acasă și atunci  profit să fac exerciții chiar și de forță în apă pentru că  astfel îmi lucrez mult mai mult mușchii și obosesc mult mai puțin, așa pot să și înot, pot să și fug în apă pentru că nu-mi distrug ligamentele. Fac foarte mult Aqua Gym, ca să zic așa. Am reluat sportul bine, nu în glumă, pentru că este singura soluție să îmi refac capacitatea pulmonară! Așa că la trei săptămâni după începutul citostaticelor deja fac sport cam două ore pe zi!”, mărturisește Rona Hartner exclusiv pentru Ciao.ro.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.6/5 - (140 votes)