exclusiv-|-rona-hartner-va-fi-inmormantata-in-rochie-de-mireasa-+-i-se-va-ridica-o-statuie-in-africa

Familia i-a îndeplinit ultimele dorinței Ronei Hartner care a murit pe 23 noiembrie 2023 la vârsta de 50 de ani.

Rona Hartner va fi înmormântată în rochie de mireasă. Familia i-a îndeplinit ultimele dorinței Ronei Hartner care a murit pe 23 noiembrie 2023 la vârsta de 50 de ani. Sicriul cu sufletul neînsuflețit al vedetei a ajuns ieri în țară și a fost depus la capela cimitirului Bellu catolic. În cursul zilei de azi, începând cu ora 15.00, va avea loc slujba de priveghi, iar puțin mai târziu, Fanfara 10 Prăjini o să cânte la căpătâiul Ronei Hartner.

Rona Hartner va fi înmormântată în rochie de mireasă

Surse apropiate familiei vedetei ne-au mărturisit pentru Ciao.ro faptul că actrița și cântareața a fost îmbrăcată într-o rochie albă, simplă, de mireasă și așa va fi înmormântată. Din păcate, sicriul cu corpul neînsuflețit al Ronei a ajuns în țară închis și așa va rămâne pentru că acestea au fost condițiile repatrierii și așa se procedează. Familia artistei a achitat repatrierea și se pare că aceasta a costat nici mai mult nici mai puțin de 5500 de euro, pentru ca Rona Hartner să poată ajunge din Franța, în România, să poată fi depusă la capela de la Bellu și înmormântată la Cimitrul Bellu catolic.

Rona Hartner urmează să fie înmormântată mâine, în jurul orei 12.00, iar la înmormântarea vedetei și-a anunțat apariția și fostul ei soț, dansatorul argentinian Rocco Sedano, tatăl fiicei sale de 15 ani, Sumayla. Chiar dacă nu a fost deschis, siciriul Ronei Hartner a fost acoperit cu o coroană din flori albe și cu multe poze de-ale actriței.

Rona Hartner a fost misionară în Africa

Pe lângă faptul că a fost o femeie credincioasă, Rona Hartner a fost extrem de iubită. A făcut bine oriunde s-a dus și a ajutat atât cât a putut. Ea nu a trecut neobservată nici atunci când a fost în Africa, acolo unde a fost misionară. În memoria vedetei și pentru că acest lucru nu s-a aflat încă despre ea, sora Ronei Hartner, Rinda Hartner, a vrut să se știe despre regretata actriță din Gadjo Dilo, cât de iubită a fost ea în Africa.

„Ceva ce oamenii nu știu încă despre sora mea este faptul că Rona a fost misionară și în Africa! La începutul anilor 2000, Rona a plecat în Africa și a cântat acolo, a ajutat copiii orfani, orfanii de război. Sunt foarte multe războaie în Africa, toată lumea știe. De atunci a fost nașa mai multor copii de acolo pe care i-a ajutat să crească și să se dezvolte în credință și să învețe, ca să nu o ia pe urmele celor care fac războaie.

Am primit un mesaj de la un pastor de acolo din Africa, care a cunoscut-o pe Rona foarte bine și mi-a zis că pentru ei a fost o minune, mai mult decât muzica și filmele ei pe care ei le adoră, tot ceea ce a făcut ea pentru copiii aceia este de nedescris și ei vor chiar să îi facă o statuie acolo pentru că a ajutat sute de copii să învețe și să aibă o viață mai bună decât au avut părinții lor, să nu simtă atât de mult probleme războiului și viața grea de acolo”, au fost dezvăluirile Rindei Hartner, exclusiv pentru Ciao.ro, chiar de la căpătâiul surorii sale.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.5/5 - (79 votes)