exclusiv-|-roxana-nemes-isi-doreste-un-copil-cat-mai-repede:-cred-ca-o-sa-fiu-o-mamica-disperata!-sunt-convinsa-ca-voi-fi-foarte-iubitoare

Roxanei Nemeș îi priește. Artista este fericită și îndrăgostită, iar căsnicia îi merge bine. Frumoasa vedetă și soțul ei, Călin Hagima, s-au căsătorit civil pe data de 17 septembrie 2021, în București, după ani de relație. De atunci, totul pare să meargă ca pe roate în viața cântăreței. Artista a povestit pentru Ciao.ro cum și-a surprins jumătatea chiar cu ocazia aniversării.

Lui Călin i-am făcut cadou o geacă de ziua lui! L-a impresionat foarte tare că i-am făcut o declarație la Radio Impuls, cu prietenii mei de la radio. Le-am zis că el pleacă de acasă la 8 dimineața și în fiecare dimineță ne bem cafeaua împreună și ascultăm radio. Piesa lui preferată este “Forever young”, și la 7.30 dimineața i-am dat dedicație.

El chiar îmi spunea că  tot ce își dorește e ca în ziua petrecerii aniversare să i se cânte “Forever young”. Și după 5 minute când a spus asta, a început dedicația pentru Călin, la radio, cu melodia lui preferată! Sunt gesturi mici de care ne bucurăm împreună, și eu și el. Astea ne fac starea! Am petrecut mai multe zile la rând de ziua lui, pentru că avem mulți prieteni!”, a povestit Roxana Nemeș.

 A schimbat-o sau nu căsătoria?

S-a căsătorit în toamna lui 2021 și acest lucru nu a schimbat-o deloc!

Nu m-am schimbat deloc de când m-am căsătorit. Poate privesc mai matur anumite lucruri, cu o anume responsabilitate. Soțul meu e un bărbat cald și iubitor. E adevărat că “muncim” la un copil, pe care îl aștept cu brațele deschise! Cred că o să fiu o mămică disperată! Sunt convinsă că voi fi foarte iubitoare, o mămică grijulie!”, a mai completat Roxana Nemeș pentru Ciao.ro.

Cât despre soțul ei, artista a mai adăugat că acesta o mai răsfață din când în când cu preparatele pe care i le gătește.

Nu cred că m-am mai cântărit de un an de zile. Cred că mă mențin în formă pentru că muncesc. Alerg mult, mănânc cât trebuie să mănânc… Nu țin diete, mănânc de toate, și de 7 ani sunt așa. Mănânc mai puțin, pentru că trebuie, îmi fac poftele atunci când simt nevoia de ceva anume. Călin mă mai răsfață uneori, și el gătește bine, categoric mai bine decât mine!”, ne-a mai declarat artista. Care este concentrată acum pe colaborările pe care le are și podcastul său care îi merge nesperat de bine.

Am avut câteva zile în care m-am consumat foarte mult”

Roxana Nemeș dorește să plece câteva zile într-o escapadă în Italia.

Aș vrea să plecăm câteva zile de ziua mea, în aprilie. Nu am făcut planul clar, dar mi-ar plăcea să mergem în Italia. Să beau un vin bun și să mănânc niște paste bune! Încerc să fiu optimistă și să îmi fac treaba. Am avut câteva zile în care m-am consumat foarte mult, uitându-mă la știri și am visat și noaptea. Am zis că viața merge înainte, și trebuie să ne concentrăm și pe prezent, mi-a fost teamă, recunosc, au murit și oameni….”, a spus artista în trecut pentru Ciao.ro.

Ce înseamnă “Tzuki Tzuki” pentru Roxana Nemeș

Roxana Nemeș traversează cea mai frumoasă perioadă din viață ei și se bucură de succes pe toate planurile. Colaborarea cu Sprint Music merge strună, iar pentru piesa “Tzuki Tzuki”, frumoasă artistă a realizat un shooting care i-a pus în valoare calitățile fizice de invidiat.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (96 votes)