exclusiv-|-roxana-nemes,-primele-declaratii-dupa-plecarea-de-la-survivor-all-stars:-a-fost-mult-mai-greu-decat-in-sezonul-meu

Roxana Nemeș a oferit primele declarații, în exclusivitate, pentru Ciao.ro, după plecarea de la Survivor All Stars. Artista a vorbit deschis despre momentele petrecute în show-ul de la Kanal D. 

Roxana, campioana duelurilor de eliminare, ce simțeai când te aflai în fața acelor probe?

Hey! Bună tuturor! Ahh ce drăguț! ???? Eu și surprizele mele. :)) Sincer, mi-am dat seama că sunt foarte norocoasă! ???? Glumesc! Mai mult sau mai puțin… Să vorbim serios acum. Sunt de părere că fiecare are drumul lui. Atât la Survivor, cât și în viață, în general. Dumnezeu are un plan clar pentru fiecare. Având credința în sufletul meu, m-a ajutat să nu fiu descurajată și să trag în momentele de cumpănă. Și nu numai. Faptul că eram relaxată în mintea și sufletul meu cu faptul că voi rămâne sau voi pleca acasă, cred că m-a ajutat foarte mult. Pentru că duelurile nu sunt probe de forță, ci de cât de relaxat, calm și concentrat ești, în acel moment. Și m-a făcut să zâmbesc tare mult, faptul că mi-am dat seama cât de calmă pot rămâne în situații limită. Mi-am adus aminte de copilăria mea, când luam cărțile părinților mei din bibliotecă, care erau cu și despre gândirea pozitivă și de cum să rămâi calm în situații de critică, exact ce ziceam mai sus. Și uite că după atâția ani, chiar cred că m-au ajutat!

Roxana Nemeș, primele declarații după plecarea de la Survivor All Stars

A fost vreun moment când te-ai gândit cã e prea dificil tot ce se întâmplà în acest sezon si cã vrei acasã? Ce l-a declanșat?

A fost mult mai greu la All Stars decât în sezonul meu. Din toate punctele de vedere! Dar nu cred că am avut vreun moment în care să zic că nu mai pot. Sunt competitivă. Când intru în joc, joc. În primul rând pentru mine. Faptul că am un psihic puternic, m-a ajutat foarte mult, indiferent că am adus sau nu puncte. Din punctul meu de vedere, indiferent de situații, trebuie să rămâi în picioare, cu încredere în tine și să-ți păstrezi coloana vertebrală, în primul rând! Dacă ești mândru de caracterul tău, de tine, rămâi puternic și impăcat!

Cum te-ai simțit în tribul Faimoșilor? Cu cine te-ai înțeles și de la cine te așteptai la altceva?

M-am înțeles foarte bine cu toți! Am spus de nenumărate ori, că indiferent că sunt nominalizată de colegii mei, accept situația asumată. Pentru că nu era vorba de partea socială, cât era de cea sportivă. Moroșanu a demonstrat, din nou, că este un om de cuvânt și că suntem prieteni, chiar dacă eram într-o competiție/ show de televiziune. Alții s-au mai schimbat în momentul în care au intrat în show. Însă nu am rămas cu gust amar. Era de așteptat. Am avut în schimb, plăcuta surpriză, să văd caractere frumoase, poate de la cine nu mă așteptam și neplăcute de la cine mă așteptam să fie ok. Ca în viață. ????

Roxana Nemeș, primele declarații după plecarea de la Survivor All Stars

Cum a fost revenirea acasã? Ce ai simțit când ai fost iar în patul tău?

Doamne!! Nu vă pot zice câtă bucurie a fost în sufletul meu! Mi-a fost atât de dor de soțul meu. De casa mea. Să-mi aud părinții. Să știu că familia mea e bine și ei să mă audă pe mine și să-i liniștesc că și eu sunt bine. Soțul meu m-a așteptat în aeroport cu un buchet imens de flori și cu atâtea emoții și bucurie! E un sentiment unic. De când am venit, îmi face toate plăcerile și bucuriile. Unde e cel mai bine, dacă nu acasă?!

Ce urmează pentru tine în perioada urmatoare?

Foarteeee multe proiecte, concerte, campanii. Abia aștept să-mi reintru în treaba și să muncesc. Să fac ce-mi place și ce-mi aduce bucurie. Chiar am fost plăcut suprinsă să-mi văd pagina de instagram și mail-ul plin de contracte și oameni care mă apreciază pentru ce fel de om sunt și pentru tăria de caracter de care am dat dovadă. Pentru mine, asta e cea mai mare bucurie! Asta este cel mai important în viață! Să-ți lași amprenta într-un mod bun.

Foto: PR PRO TV

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (112 votes)