exclusiv-|-sanziana-buruiana,-secrete-din-casnicia-cu-zuluf!-ce-spune-despre-divort:-un-copil-va-face-mai-mult-rau-decat-bine-in-relatie!

Sânziana Buruiană, secrete din căsnicia cu Zuluf! Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf au familia mult visată! Chiar dacă la un moment dat, Sânzi primea reproșuri din partea soțului său că nu este prea ordonată, se pare că ea are numai cuvinte de laude la adresa lui Zuluf. Alături de el și-a construit familia pe care și-o dorea și au două fetițe minunate.

Sânziana Buruiană a declarat pentru Ciao.ro că atât ea cât și soțul ei pun copiii pe primul plan și amândoi fac tot ce pot pentru a-și crește fetițele în armonie și în spiritul familiei. Cu ce nu este însă de acord Sânziana Buruiană? Fosta asistentă TV a povestit pentru Ciao.ro, de ce se simte binecuvântată. La ce a fost nevoită să renunțe definitiv pentru a-și întemeia o familie și de ce îi este recunoscătoare soțului său.

“Copiii sunt pe primul loc pentru noi eu și cu soțul meu suntem pe locul doi. Am un soț foarte credincios care apreciază că sunt o mamă dedicată și fac totul pentru fetițe. Vrem să le creștem frumos așa cum am crescut și noi, cu părinți alături, nu în familii dezbinate. Și cu alte mame și alți tati. Nu sunt de acord cu ce văd acum.

Sânziana Buruiană nu ar fi acceptat să divorțeze

Nu aș fi acceptat niciodată că părințîi mei să se despartă să am o mama vitregă sau un tată vitreg. Eu personal nu i-aș fi putut ierta dacă păteam asta. Și nici un copil nu trebuie să treacă prin așa ceva. Eu sunt fericită că am lângă mine acum un om matur. Care nu mai încearcă să impresioneze pe nimeni. Unii bărbați se maturizează mai devreme, alții mai târziu. Soțul meu mi-a spus că înainte să ne căsătorim el și-a trăit viață la maxim. A făcut tot ce a vrut și pentru el nu mai există tentații”, ne-a povestit Sânzi.

Sânziana Buruiană, secrete din căsnicia cu Zuluf!

“Contează cum ești tu că om dacă vrei să renunți la tot și să-ti faci o familie. Sau alegi distracția în continuare. Micile conflicte dintre mine și soțul meu sunt banalități. Și el a știut mereu să mă împace să nu stau supărată. Este o persoană directă și îmi dă cele mai bune sfaturi legate de viață, de prietenii. El în fotbal a cunoscut tot felul de oameni și s-a lovit de multe răutăți. Soțul meu mă învață pe mine numai de bine. Eu sunt fată bună și îmi ofer mereu ajutorul. El m-a învățat să fiu mai atentă pe cine am lângă mine, ca să nu profite toți de bunătatea mea. Este sincer și îmi spune mereu să îmi văd de familia mea și atât. Soțul meu este total diferit de mine, eu sunt mai visătoare dar el mă trezește la realitate”, a mai ținut să completeze Sânziana Buruiană.

Ce motiv de fericire are Sânziana Buruiană

Sânziana Buruiană își divinizează soțul și îi este recunoscătoare pentru că a echilibrat-o și a adus-o cu picioarele pe pământ.

“Sunt foarte fericită că mi-am ales un bărbat credincios, care știe ce înseamnă viața de familie. Care nu mai pune preț pe aspectul fizic. Sunt femei care toată ziua trebuie să fie țiplă, să se opereze, să fie tunate, ca să își impresioneze bărbații de lângă ele. El deja a trecut de toate chestiile astea”, e de părere Buruiană.

Sânziana Buruiană este familistă convinsă

De când s-a căsătorit și a devenit mamă, Sânziana Buruiană și-a schimbat complet opțiunile și părerea despre viață. A devenit mult mai responsabilă și a renunțat la tot pentru familie și copii.

“Când ai o familie te gândești la ce să construiești împreună, ce să facem împreună, ca să fie bine pentru fete, pentru viitor.  Nu aș putea să stau lângă un bărbat a cărui cerință ar fi: “În fiecare zi tu trebuie să fii păpușă Barbie!”.  Asta este marea greșeală pe care o fac multe femei. Că încearcă să impresioneze bărbații de lângă ele cu partea fizică și atunci nu există tinerețe veșnică. Un om trebuie să te iubească pentru sufletul tău. Pentru ceea ce este lângă tine, pentru ce construim împreună. Pentru cum ne simțim împreună”, spune Sanzi care s-a făcut fată de casă după ce a devenit mamă.

„Un bărbat care te iubește, va stă lângă tine și dimineața”

“După părerea mea, greșeală pe care o fac foarte multe și pe care toate am făcut-o la un moment dat este că  vrem să impresionăm, credem că ăsta este atuul feminin! Nu, nu despre asta este vorba! Un bărbat care te iubește, va stă lângă tine și dimineața când nu arăți extraordinar. Va sta lângă tine și în momentele grele. Cu un bărbat care vrea să rămână alături de tine nu trebuie să faci vreun efort special să îl impresionezi.

Dovadă de iubire pe care o am de la soțul meu este că mă iubește așa cum sunt! Nu trebuie să folosesc filtre, măști, nu trebuie să mă comport într-un anumit fel. Pur și simplu el este alături de noi și în orice moment greu am știu că mă pot baza pe el. Și cred că asta contează până la urmă cel mai mult! Să poți să fii tu în relația respectivă, să nu te simți într-un anumit fel sau să dai socoteală.

„Trebuie să te simți liber în relație”

Pur și simplu trebuie să te simți liber în relație, dacă se poate numi așa! Tragem cu dinții de oamenii nepotriviți, încercând noi să fim perfecte, să ne facem pe plac, încercând noi să ne schimbăm! Nu! Niciodată un om pentru care tu faci vreun efort nu va rămâne cu tine! Un om care te iubește sincer când tu te comporți cât mai natural. Acela este omul pentru care merită ca tu să lupți, de fapt! Dacă am putea să știm toate lucrurile astea de la 20 de ani, nu ar mai exista probleme. Și nici suferință, numai că până nu treci prin anumite experiențe, nu știi să faci alegerile potrivite.

Consider că trebuie să te căsătorești în momentul în care ai o oarecare experiență de viață, cât se poate, încât să poți alege ceea ce ti se potrivește. Ceea ce te face pe tine să te simți în largul tău! În momentul în care apar copiii există un stres și o presiune foarte mare. Și dacă relația nu este destul de solidă și nu este bazată pe toate lucrurile astea, atunci un copil va face mai mult rău decât bine în relație!

„Un copil va face mai mult rău decât bine în relație!”

Pentru că dacă un om te va iubi doar pentru aspectul fizic, tu va trebui să te ocupi de copil. Și nu vei mai putea să te ocupi atât de mult de partea asta și atunci. Automat lucrurile nu au cum să  funcționeze. Părerea mea este că în momentul în care vezi că relația este solidă, atunci te poți gândi la copii și la o familie. Nu ai cum să faci casă decât făcând niște eforturi destul de mari pentru unii, să renunți la tabieturile pe care le aveai înainte și ieșirile în oraș. Când planificăm orice ieșire noi ne gândim mereu la fete, nu putem să ne gândim numai la noi. Eu nu am mai ieșit într-un club de un an de zile, nici nu îmi doresc și nici nu simt nevoia. Acum ieșim doar la petrecerile în familie, pentru copii sau depinde de evenimente. Cât sunt fetele mici, ne ocupăm cum știm mai bine de ele!”, și-a mai exprimat părerea soția lui Nicolae Zuluf.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (80 votes)