exclusiv-|-valentina-pelinel,-la-concurenta-cu-sotul-cristi-borcea-in-vacanta!-de-obicei-are-mai-multe-tinute

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au petrecut împreună o frumoasă vacanță romantică în Maldive, acolo unde fostul fotomodel și-a sărbătorit soțul la împlinirea celor 54 de ani.

Cuplul este din ce în ce mai îndrăgostit iar Valentina Pelinel radiază de câte ori se află în preajma soțului ei. S-au relaxat, s-au bronzat, s-au plimbat cu biciletele, au contemplat natura și s-au bucurat cum au știut mai bine de timpul petrecut în doi. Per total, o vacanță romantică, numai bună pentru încărcarea bateriilor și reîntoarcerea acasă cu un tonus bun și noi idei de afaceri. Dar cine este cel mai cochet atunci când merge în vacanțe? Se pare că Valentina Pelinel are mare concurență!

Valentina Pelinel, la concurență cu soțul Cristi Borcea în vacanță!

„In Maldive am fost doar noi doi, romantic. Am aniversat ziua lui Cristi și ne-am bucurat de mare și soare. Am reușit să ne relaxăm departe de casă și ne-am întors cu forțe noi pentru proiectele noastre. Din când în când, o vacanță în doi e binevenită! Cu copiii călătorim când au vacanță de la școală. Sunt deja măricei și înțeleg că mami și tati mai călătoresc și fără ei, fie în scop turistic, fie cu treabă”, ne-a povestit pentru Ciao.ro Valentina Pelinel.

Cum arată bagajul vedetei atunci când pleacă în vacanță în țările exotice? Soția lui Cristi Borcea se asigură că pune la ea tot ce trebuie pentru că are experiență în ceea ce privește călătoriile și am mai aflat un amănunt „picant”. Nu este Valentina Pelinel cea care își burdușește bagajele ci, surprinzător, soțul ei celebru, o face!

„Soțul meu are de obicei mai multe ținute ca mine! Chiar și mai multe creme și măști cosmetice!”, a specificat soția fostului acționar și președinte al clubului Dinamo.

„De obicei are mai multe ținute…”

Cristi Borcea a fost mereu în centrul atenției și catalogat ca unul dintre cei mai bine îmbrăcați oameni de afaceri. Mai mult decât atât milionarul acordă o atenție deosebită îngrijirii tenului său și nu numai, mergând la salonul său de înfrumusețare și apelând din când în când la injecții cu botox pentru a se menține cât mai în formă.

Potrivit impact.ro, Cristi Borcea a apelat la nu mai puțin de 7 intervenții estetice, de-a lungul anilor. Și astfel se menține mai tânăr și admirat sau poate chiar invidiat.

Omul de afaceri a făcut  botox la frunte, botox în jurul ochilor, a apelat apoi la acid hialuronic în pomeți, acid hialuronic în jurul bărbiei, blefaroplastie),  dar și la vopsirea sprâncenelor și a părului.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.4/5 - (111 votes)