exclusiv-|-valentina-pelinel-si-cristi-borcea,-sarbatori-la-munte!-cat-de-des-isi-spun-te-iubesc:-eu-si-sotul-gatim-de-obicei-in-weekenduri

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc de sărbători minunate în familie, la munte, și se vor bucura de o relaxare mult așteptată în familie. Se vor bucura și mai mult unul de altul, vor găti împreună și îl vor aștepta cu toții pe Moș Crăciun!

Gemenele familiei sunt cele mai încântate de acest aspect! Cuplul Pelinel-Borcea își dorește sănătate și armonie în familie iar în ceea ce privește un al patrulea moștenitor pe care să-l aibă împreună acesta este deja…istorie! Cei doi soți sunt topiți unul după celălalt, se respectă și își fac des declarații de iubire. Valentina Pelinel ne-a povestit exclusiv pentru Ciao.ro cum vor fi sărbătorile ei și ale familiei sale!

Valentina, pe 8 decembrie ai împlinit frumoasa vârstă de 43 de ani! La mulți ani încă o dată! Cum ai petrecut?

Am avut o zi frumoasă, am fost fericită de ziua mea. Am avut alături familia și copiii și persoane dragi mie. Copiii m-au așteptat cu nerăbdare acasă, cu flori, tort și baloane, erau ascunși prin casă pentru că au vrut să mă surprindă. Și cu o seară înainte, nerăbdători fiind, mi-au dat felicitările făcute de mânuțele lor. Eu și soțul meu am ciocnit apoi un pahar de șampanie după ce micuții s-au dus la culcare.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, sărbători la munte!

Te-ai gândit vreodată că o să ai 3 copii la 43 de ani?

Chiar dacă sunt o fire organizată și ca atare calculată, așa ceva nu îmi stătea în putere să planific, și anume să am 3 copii la 43 de ani. Mi-am dorit măcar un copil. Copiii sunt cea mai mare realizare și nu poți înțelege asta pe deplin până nu ești părinte. Sunt diferiți, adorabili, plini de iubire.

Cu ce gânduri vei întra în noul an, 2024?

În anul nou ce va veni intrăm întotdeauna cu gânduri bune, energie pozitivă, speranță, optimism și urări de bine pentru noi și pentru toată lumea. Să gândim pozitiv și să urăm de bine, ca să atragem bine!

Unde veți petrece sărbătorile de iarnă, Crăciunul, Revelionul? Vă adunați toată familia, toți copiii de peste tot?

De Crăciun vom petrece alături de familie și câțiva prieteni la munte, într-o locație cu multă zăpadă unde copiii se simt foarte bine. Se lasă cu oameni de zăpadă, săniuș, bulgăreală dar și mâncare multă și un vin fiert. Așa, ca de sărbători!

Cum e la voi cu goana după cadourile pentru Moș Crăciun? E mare lista primită din partea copiilor?

Eu mă ocup de cadourile de Crăciun încă din luna noiembrie. Organizata de mine vrea să evite aglomerația și îmi place să am totul în ordine din timp.
Până și bradul și decorarea casei au avut loc anul acesta în luna noiembrie, la cererea copiilor.
Și ei s-au obișnuit să îi facă lista lui Moș Crăciun din timp ca să se poată organiza și Moșul și astfel să le aducă ceea ce își doresc. Milan a aflat anul trecut la școală că părinții sunt Moș Crăciun, dar fetele încă cred în el și le protejez cât mai mult în acest sens.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, sărbători la munte!

Tu ce anume ți-ai dori pentru tine anul acesta de Crăciun, și pentru familia ta?

De Crăciun petrecem în familie, ne bucurăm de atmosfera de sărbători și de preparatele culinare alături de copii pentru care e o perioadă frumoasă, vacanță, surprize, cadouri.
Ne dorim să fim sănătoși și uniți, să fie armonie în casă, energie pozitivă, zâmbete. Tuturor le dorim sănătate, liniște și multe bucurii.

Vei mai avea timp să faci sport între Crăciun și Revelion?

Nu am ajuns la sală în ultimele zile pentru că m-a lovit o răceală, dar nu am stat cuminte și am alergat prin oraș pentru ultimele pregătiri de sărbători. Copiii au avut serbări la școală și grădiniță și soțul e și el foarte ocupat cu afacerile pe care le conduce. Dar mai sunt câteva zile și ne vom relaxa în familie și ne vom bucura de timpul petrecut împreună. De abia aștept să mergem la munte, la aer curat și zăpadă! După Crăciun mă voi prezenta la sală, eventual cu 1-2 kg în plus! (râde) Dar știu ce am de făcut și buna mea prietenă și profesoară de fitness nu mă lasă niciodată, e mereu cu ochii pe mine să nu sar calul! (râde).

Ce bunătăți pregătești pentru masa de Crăciun și de la ce anume nu te poți abține? Dar soțului tău ce îi place cel mai mult să mănânce în această perioadă?

De sărbători mâncăm mai mult ca de obicei pentru că suntem pofticioși și gustăm din toate preparatele tradiționale, fără excepție. Ar fi culmea să vă zic că ne abținem și mâncăm grătare cu salată! La munte meniul e ofertant dar și socrii au avut grijă să ne trimită preparate tradiționale încă de la începutul lunii decembrie. Dar facem mișcare și ne bucurăm și de mâncare. Eu și soțul gătim de obicei în weekenduri, alături de copii. E bucuria lor de weekend. Eu fac împreună cu ei înghețată, turtă dulce, tiramisu, biscuiți, în timp ce tati le face grătare sau paste.

Va aduce 2024 un nou moștenitor în familia Borcea? Ai mai fi pregătită să o iei de la capăt?

Avem împreună 3 copii sănătoși, frumoși și cuminți și încă 6, deci 9 în total! Eu zic că ne-am făcut treaba și ne bucurăm de ei. Așadar avem copii de toate vârstele, între 4 și 26 de ani. Nu e cazul să mai facem încă un copil, ne concentrăm să le fim cât de mult putem alături celor 9 pe care îi avem deja și care ne oferă multe satisfacții și se iubesc foarte mult între ei.

În familia voastră, dintre tine și soțul tău, cine este cel mai “darnic” cu declarațiile de dragoste?

Amândoi suntem “generoși” în declarații de dragoste. Noi de câte ori vorbim la telefon, încheiem cu “te iubesc”. Ne place să ne respectăm, să ne alintăm, să ne facem declarații de dragoste. Suntem un cuplu unit care înțelegem iubirea cu tot ceea ce presupune să iubeșt cu adevărat. Comunicăm mult, ne consultăm și dăm dovadă de înțelegere atunci când e nevoie.

Ți-ai pus amprenta asupra vestimentației soțului tău! Cum îți place să îl vezi îmbrăcat și ce anume ai adăugat sau ai eliminat din garderoba lui de până acum?

Soțul meu este foarte elegant și da, ne sfătuim reciproc și când e vorba de vestimentație, însă el are și ajutorul unui stilist personal.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.6/5 - (99 votes)