exclusiv-|-wilmark-si-ioana,-mai-fericiti-ca-niciodata!-ce-gesturi-romantice-isi-fac-+-cum-au-depasit-problemele-din-cuplu

Wilmark nu are stare deloc. E mereu în priză cu spectacolele de dans pe care le organizează și are un ajutor de nădejde chiar în soția lui, Ioana, cu care colaborează de minune și pe plan profesional.

Ciao.ro a aflat totul de la Wilmark, cum este el ca soț, cum se completează cu jumătatea sa și mama copiilor lui, dar și ce frumos se distrează atunci când Salsa Week dă tonul celor mai spectaculoase coregrafii care îi poartă semnătura.

Ce mai face Wilmark, pe lângă showurile de salsa și evenimentele cu Mariachi?

Sunt mereu ocupat în rolurile de prezentator, entertainer și organizator de spectacole alături de compania de dans Wilmark Entertainment Show, dar și în calitate de director artistic la Epika.ro, agenția de booking artistic pe care am fondat-o. Printre alte responsabilități de management artistic, sunt implicat și în organizarea și predarea de Salsa la școala de dans. Îmi place să mă implic și în proiecte caritabile legate de dans, conștient fiind de beneficiile aduse și dorind să le împărtășesc cu ceilalți.

Wilmark și Ioana, mai fericiți ca niciodată!

Salsa Week este un business de familie și organizezi aceste festivaluri de salsa alături de soția ta, nu? Cum vă înțelegeți profesional vorbind?

Da, Salsa Week a devenit o afacere de familie și colaborarea cu soția mea este esențială. Ne completăm reciproc având roluri distincte, dar avem aceeași viziune pentru acest festival. Ne place să aducem noutăți și să creăm momente unice pentru comunitatea latino. Salsa Week este unic în România, fiind o săptămână plină de concerte deosebite, workshop-uri ale celor mai importante școli din țară și cei mai buni performeri internaționali, iar petrecerile la malul mării în Vama Veche sunt cu adevărat extraordinare.

În viața de zi cu zi cum vă completați după cei 15 ani de căsătorie?

După atâția ani de căsnicie, și 20 de relație ne înțelegem aproape telepatic. Știm când să ne susținem și când să cedăm; glumim mult și dansăm mult! Nu e ușor, dar gestionăm orice situație cu iubire, dialog și mergem înainte!

Au existat tentații? Ai fost vreodată dezamăgit sau ai vrut să renunți?

Tentații vor exista mereu, dar încrederea și respectul nostru reciproc au învins mereu. Sunt recunoscător pentru sprijinul necondiționat pe care l-am avut mereu.

Ce gesturi romantice își fac

Cum o vezi acum pe soția ta și cum te-a cucerit la începuturile relației voastre?

Soția mea este o femeie incredibilă, puternică și inteligentă. La începuturi, m-a atras atitudinea ei și inteligența care strălucea în fiecare conversație.

Ești un soț romantic?

Foarte romantic, îmi place să îi fac surprize și să petrecem timp de calitate împreună. Chiar și în ritmul agitat al vieții noastre, încercăm să menținem vie flacăra sentimentelor cu gesturi de afecțiune.

De regulă, cedezi atunci când vă certați? Ce cauzează de obicei divergențele între voi?

 Nu ne certăm des, dar când o facem, încercăm să discutăm calm și să rezolvăm problemele. Evităm să lăsăm lucrurile nerezolvate să persiste.

Ai doi băieți mari și frumoși! Ce fel de tată ești?

Mulțumesc! Ca tată, încerc să fiu prezent și să îi încurajez pe copiii mei să își urmeze pasiunile.

Dansează și ei? Sunt atrași de zona asta în care te-au văzut pe tine?

Dansăm între noi pentru distracție, însă sunt mai degrabă interesați de sporturi. Deși ambii au aptitudini artistice, Loukas este atras de baschet, iar Joakin de fotbal.

Cum au depășit problemele din cuplu

Ai avut afaceri în zona imobiliară! Cum merge treaba sau ai renunțat?

În ceea ce privește afacerile imobiliare, am renunțat.

Deocamdată te întreții doar din dans și evenimente?

Da, trăiesc din spectacole, fac asta de 30 de ani. Nu există satisfacție mai mare decât să organizezi un eveniment reușit. Sunt norocos să lucrez cu profesioniști și oameni extrem de talentați. Ne plac ideile nebunești și ne place să realizăm lucruri spectaculoase. Scena este locul unde simt că ating realizarea profesională.

Regreți faptul că nu mai apari la televizor?

 Sunt în fiecare săptămână la televizor, predând lecții de dans în emisiunea „Vorbește Lumea” de la ProTV. Însă, dacă te referi la „Dansez pentru tine”, nu, cred că fiecare proiect are un început și un sfârșit, Important este să fii mulțumit de munca ta. Nu am regrete.

Cât de mult îți este dor de televiziune? Dacă ar fi să revii la TV, ce tip de show sau format crezi că ți s-ar potrivi?

Aș vrea să prezint un program care să îmbine dansul cu călătoriile și cultura. Dar sincer, îmi lipsește radioul; mi-ar plăcea să am un show de reggaeton la radio în serile de vineri sau joi, ca un pre-party înainte de ieșit la club!

Care este cel mai mare regret al lui Wilmark?

Nu am regret, lucrez mult la dezvoltarea mea personală și sunt conștient de călătoria vieții, fiind recunoscător pentru tot ceea ce am primit și primesc!

Spuneai că săptămâna asta pleci în Ungaria pentru a le obține copiilor cetățenia. De ce acolo? V-ați gândit să vă mutați din țară?

Plecarea în Ungaria pentru obținerea cetățeniei copiilor este pentru noi o opțiune pentru oportunități educaționale și experiențe culturale diverse, dar nu ne gândim să ne mutăm din țară.

Dacă ar fi să dai timpul înapoi, ce greșeli nu ai mai repeta în viața ta?

Aș asculta mai mult și aș vorbi mai puțin.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (130 votes)