fiica-andreei-banica-are-iubit,-la-doar-14-ani!-cum-a-reactionat-lucian-mitrea-cand-si-a-cunoscut-ginerele:-m-am-socat!

Sofia, fiica Andreei Bănică și a lui Lucian Mitrea, are iubit! Artista au făcut dezvăluiri despre momentul în care ea și soțul ei l-au cunoscut pe adolescent.

Sofia, în vârstă de 14 ani, are un iubit pe care l-a prezentat deja părinților! Doar că… întâlnirea dintre ei nu a fost așa cum spera adolescenta. Andreea Bănică a reacționat calm și a înțeles etapa firească prin care trece fiica ei, însă Lucian Mitrea nu a fost pregătit pentru un asemenea ”eveniment”.

Tatăl Sofiei s-a pierdut cu firea și s-a panicat. Andreea Bănică a menționat că îi cunoaște și pe părinții băiatului și a încercat să-și calmeze soțul. Mai ales că iubitul Sofiei este un adolescent respectuos și educat. Unde mai pui la socoteală că povestea de dragoste dintre Lucian Mitrea și Andreea Bănică a început tot pe vremea când ei aveau 14 ani. Și… s-au căsătorit și au o familie superbă!

„Când a venit la mine de ziua mea, tata se panicase, nu știa ce să facă, se urca pe pereți. Era atât de panicat, patrula prin casă, m-am șocat, i-am zis să stea calm’, a povestit amuzată Sofia, fiica Andreei Bănică, pentru CanCan.

„Noi am vrut să-l cunoaștem, am vrut să știm cine este și să știm cu cine se plimbă Sofia. Și noi ne-am cunoscut tot pe la vârsta asta și am rămas împreună. Am fost foarte mulțumită și de el și de ei. Sunt niște copii cuminți, la locul lor, el are mai mare grijă de ea, o împinge de la spate, e gelos, îmi place de ei maxim. Eu am încercat să-l țin pe Lucian cu picioarele pe pământ, să stea liniștit. Atât timp cât știm de ei și știm unde sunt, ce fac, cu cine, este cel mai important lucru. Copiii trebuie să fie în siguranță. Deja îi știm părinții, deja vorbim noi mamele”, a adăugat Andreea Bănică.

Andreea Bănică și-a angajat fiica la hotel

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de aproape 25 de ani și au doi copii, o fetiță și un băiat: Sofia și Noah. Vedeta este foarte implicată în creșterea copiilor ei, iar anul acesta a fost unul deosebit deoarece fata ei a început liceul.

Ambii părinți își doresc ca băiețelul și fata lor să devină niște adulți responsabili. Motiv pentru care cuplul a decis să o angajeze pe Sofia la unul dintre spațiile comerciale din hotelul pe care îl dețin în Eforie Nord. Adolescenta a învățat, astfel, cum să aprecieze valoarea banului.

S-a descurcat foarte bine și anul viitor părinții vor să o pună la recepție, alături de ceilalți angajați.

„Anul acesta am făcut primul pas cu Sofia. Am, să zic, angajat-o part-time jos, la unul dintre spațiile comerciale pe care le-am închiriat la hotel. A fost și ea o perioadă acolo angajată pentru a vedea, de fapt, cum stă treaba. Cât de greu este să câștigi bani, cât de greu este să muncești, ce fel de muncă faci. Să facă un pic diferența și să-și dea seama că ea și fratele ei vor trebui să ducă mai departe această afacere, să crească acest hotel poate mai mult decât o putem face noi, la ora actuală. De la anul încercăm să vedem dacă o putem pune să lucreze la recepție. Încercăm să o stimulăm puțin”, a declarat Andreea Bănică pentru UNICA.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.4/5 - (107 votes)