fiica-loredanei-groza,-acuzata-ca-si-a-facut-operatii-estetice!-artista-nu-s-a-mai-abtinut-si-a-izbucnit:-sa-nu-va-para-rau

Elena Boncea, fiica Loredanei Groza, a ajuns subiectul unor comentarii incisive, după ce artista a publicat pe Instagram mai mult poze din cadrul unei ședințe foto. 

Chiar dacă nu este o prezență atât de populară pe platformele de socializare, așa cum se întâmplă în cazul mamei ei, un lucru este clar: Elena Boncea este la fel de controversată.

Fiica Loredanei Groza, acuzată că și-a făcut operații estetice

Dovada o face o poză pe care Loredana Groza a publicat-o cu fiica ei, din cadrul unui shooting cu tema retro. Trăsăturile ei naturale au fost puse la îndoială de unii, care o acuzau prin comentarii că ar fi apelat la intervenții estetice. Contrariată de ce vede, artista nu s-a abținut și a ținut să răspundă unei astfel de păreri care spunea: ”Nu vreau să fiu răutăcios, dar buzele sunt injectate. Păcat, tânără și deja modificată”. Loredana Groza i-a răspuns imediat: ”Domnu’ Costi, să nu vă pară rău, e cum a făcut-o mama ei”.

fiica 1

Loredana Groza: ”Am avut noroc de la natură…”

Fanii au apreciat de-a lungul timpului și că Loredana Groza a trecut prin mai multe transformări de natură estetică. Cântăreața a negat mereu, deși schimbările sunt vizibile.

Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta. Chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme. Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine. Fără să faci lucruri radicale. Cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta.

Sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la un post TV.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (124 votes)