filmul-de-pe-netflix-care-a-ajuns-in-trending-in-peste-90-de-tari.-este-atat-de-frumos,-incat-nu-vei-dori-sa-se-mai-termine

Netflix a produs o serie de proiecte romantice în ultimul an, care mai de care mai interesante. Unul dintre acestea este filmul de mai jos, care a ajuns în trending în peste 90 de țări.

Recent lansat pe platforma Netflix, filmul „Last Call for Istanbul” aduce în prim-plan o întâlnire întâmplătoare între doi căsătoriți din New York, oferind o privire captivantă asupra emoției, dorinței și tentației care pot înflori într-o singură noapte.

Regizat de Gönenç Uyanık, cunoscut pentru episoadele altor seriale Netflix precum „Love 101,” „The Gift,” și „The Protector,” filmul explorează tema dragostei și a celei de-a doua șanse.

Sinopsisul oficial descrie povestea astfel: „Serin și Mehmet, care se întâlnesc din întâmplare la aeroport în drumul lor din Istanbul spre New York, sunt târâți într-o noapte de neuitat de emoție, dorință și tentație în New York. În timp ce petrec împreună cele mai frumoase momente din viața lor, există o singură problemă: amândoi sunt căsătoriți.” Citește mai multe aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (124 votes)