filmul-de-pe-netflix-care-i-a-innebunit-pe-romani.-are-peste-10-de-milioane-de-vizualizari-si-e-foarte-popular-si-in-romania,-rupe-topul

Un film de pe Netflix i-a înnebunit pe români. A adunat deja peste 10 de milioane de vizualizări și e foarte popular și în țara noastră.

Un film de pe Netflix i-a înnebunit atât pe români, cât și pe alți abonați. A reușit să adune peste 10 de milioane de vizualizări. De asemenea, pelicula e foarte populară la noi în țară. La nivel mondial ocupă primul loc din top 10 cele mai urmărite filme de pe platforma de streaming.

Filmul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români

Netflix oferă abonaților săi o gamă largă de filme, dar și de seriale captivante. Acest film însă este unul cu adevărat deosebit. Drept dovadă, i-a înnebunit pe români și a ajuns pe primul loc în top 10 la nivel global, cu nu mai puțin de 10,700,000 de vizualizări.

Despre ce film este vorba și care este povestea? Ultima strigare pentru Istanbul este pelicula de pe Netflix care i-a înnebunit pe abonați. Filmul are o oră și 31 de minute și e catalog ca fiind dramă. Citește mai multe aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (101 votes)