florin-dumitrescu,-anunt-surprinzator-dupa-ce-a-plecat-de-la-antena-1:-v-am-pregatit-o-surpriza!

Florin Dumitrescu a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care şi-a anunţat retragerea de la Chefi la cuţite. Telespectatorilor nu le-a venit să creadă având în vedere că proiectul din care făcea partea avea un mare succes. De când s-a retras de pe micile ecrane, viaţa celebrului bucătar nu s-a schimbat foarte mult. Este destul de activ în mediul online, iar recent le-a transmis celor care îl urmăresc un mesaj important.

Florin Dumitrescu nu mai apare momentan pe micile ecrane, însă nu a dispărut definitiv din atenţia publicului. După ce săptămâna trecută a susţinut un concert (VEZI TOATE DETALIILE AICI), recent fostul jurat de la Chefi la cuţite a venit cu o altă surpriză pentru fanii lui.

Fostul jurat de la Chefi la cuţite, surpriză uriaşă pentru fani

Se pare că celebrul bucătar nu piede deloc vremea. Pentru că acum are mai mult timp liber, a decis să retipărească sutele de reţete pe care le are. Va face asta într-un nou format, este vorba de cărţi ecologice la un preţ special.

„V-am pregătit o surpriză! Mi-am dorit să retipăresc cărțile mele pe o hârtie ecologică, iar din grijă pentru mediu am folosit hârtie certificată FSC, conservând pădurile pentru un viitor mai verde.(…) Și, pentru că îmi doresc să gătiți cu mine în această iarnă și să ajungă cărțile mele la cât mai mulți dintre voi, v-am pregătit un pachet cu un preț special!”, a scris Florin Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

Chef Florin Dumitrescu, rețeta unei familii frumoase

La vârsta de 36 de ani, are o căsncie împlinită alături de Cristina Dumitrescu, soția lui și mama fiicelor sale.

Acasă, este înconjurat de fete, însă acest lucru nu pare să îl deranjeze deloc. Ba chiar dimpotrivă! Ori de câte ori are ocazie, îndrăgitul bucătar își arată aprecierea și admirația față de femeile din viața lui, centrul universului său.

„Născut de femeie, crescut de femeie, educat de femei, îndrăgostit de femeie și iubit de femei, ghidat de femei, cresc două viitoare femei puternice, totul din jurul nostru se învârte în jurul vostru. La mulți ani, femei! Să vă bucurați din plin de această zi”, a scris Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram, într-o postare de 8 Martie. Citește tot articolul aici.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (112 votes)