florin-dumitrescu,-dezvaluiri-uluitoare-despre-cel-mai-consumat-aliment-de-romani:-vrei-sa-te-fac-sa-nu-mai-mananci-paine-niciodata?

Chef Florin Dumitrescu a fost invitat în podcastul lui George Buhnci, acolo unde a vorbit despre pâinea din comerț, alimentul consumat cel mai mult de români. Celebrul bucătar a dezvăluit cu ce anume ar trebui înlocuit acest aliment din cauza problemelor de sănătate.

Florin Dumitrescu recomandă să nu mai fie consumată pâinea din comerț. Mai ales dacă nu se cunosc absolut toate ingredientele folosite. Opțiunea cea mai sănătoasă este ca pâinea să fie gătită în casă.

George Buhnici i-a mărturisit bucătarului că este un mare iubitor de pâine. „O viață întreagă, până la 30 și ceva de ani, mi-a plăcut foarte mult pâinea, să fie de oricare, să aibă coaja groasă, să fie albă dacă se poate și cu cartofi”. Însă, în urma consumului, a observat că are unele reacții adverse. ”M-am umflat! M-am inflamat, m-am și îngrășat și m-am inflamat și constipat”.

Florin Dumitrescu, dezvăluiri uluitoare despre cel mai consumat aliment de români

Imediat, Florin Dumitrescu i-a spus că acestea sunt efectele glutenului. În urma unei discuții cu un prieten, fostul jurat ”Chefi la Cuțite” a decis să nu mai consume pâine din comerț. Se pare că există un ingredient lichid care se pune în aluatul de pâine. Amicul chefului a făcut un experiment, iar lichidul respectiv a făcut gaură în beton.

Florin Dumitrescu îi îndeamnă pe toți românii să fie atenți la ceea ce cumpără, să se uite la ingrediente. Și să nu le aleagă o pâine ieftină din comerț, deoarece multe sunt nocive. De asemenea, bucătarul le recomandă anumite rețete pe care să le folosească pentru a face o pâine (rețeta lui chef Sorin Bontea) ori o lipie gustoasă (rețeta sa personală).

De ce au plecat chefii de la Antena 1

Pe 10 octombrie, Antena 1 anunța că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai fi prezenți în noul sezon Chefi la Cuțite. Potrivit informațiilor oferite, chiar înainte de începerea filmărilor pentru sezonul 13, cei trei chefi au decis să se retragă din show-ul culinar.

Motivul? Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea s-ar fi plâns că au o stare de oboseală permanentă și vor să ia o pauză. Fanii emisiunii au fost dezamăgiți de vestea plecării celor trei chefi și și-au arătat nemulțumirea pe rețelele de socializare.

După plecarea lor, au tot existat zvonuri potrivit cărora cei trei chefi pregătesc revenirea pe micile ecrane la un alt post de televiziune. Până în momentul de față, însă, nu a fost confirmat absolut nimic.

SURSA FOTO: Instagram

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (74 votes)